- Poruka
- 27.321
Kamera menja položaj, sačekaj malo da se pomeri.Na kojoj kameri ima taj deo? Ona naxi kamera kod Ušća je uglavnom okrenuta suprotno od Brankovog mosta
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kamera menja položaj, sačekaj malo da se pomeri.Na kojoj kameri ima taj deo? Ona naxi kamera kod Ušća je uglavnom okrenuta suprotno od Brankovog mosta
Znam da nekad menja, ali u poslednje vreme kad sam gledao, delovala mi je da je fiksirana. Ne deluje mi da su u pokretu sve vremeKamera menja položaj, sačekaj malo da se pomeri.
Jesu, samo budi malo strpljiv. Imaš i jednu na samom mostu, ne znam tačno koji deo te interesuje.Znam da nekad menja, ali u poslednje vreme kad sam gledao, delovala mi je da je fiksirana. Ne deluje mi da su u pokretu sve vreme
Onaj deo kod kružnog toka. Evo sad se, na primer, okreću, ali definitivno ima perioda dana kada ih drže da gledaju ka jednoj tačkiJesu, samo budi malo strpljiv. Imaš i jednu na samom mostu, ne znam tačno koji deo te interesuje.
Овај што су управо урадили, на месту претходне обичне раскрснице правца са моста - Булевар Михаила Пупина, са Булеваром Николе Тесле и малом улицом Сајмиште.Stari ili novi?
Mada pratim na kamerama, tj. kasnije ću. Da ne dumam gde je gužva, a gde ne.
Da da, prolazim svako jutro. Pomislila sam da je nešto drugo.Овај што су управо урадили, на месту претходне обичне раскрснице правца са моста - Булевар Михаила Пупина, са Булеваром Николе Тесле и малом улицом Сајмиште.
daj link za te kamerepohvala za 24sedam kamere, dobar deo grada su pokrili, i dodaju nove kamere, za razliku od Naxija koji ih godinama nije menjao.
Jesu, samo budi malo strpljiv. Imaš i jednu na samom mostu, ne znam tačno koji deo te interesuje.
ako mislis na ovaj ispred usca moraju da ga naprave pre nego sto pocnu sa rusenjem mosta.Da da, prolazim svako jutro. Pomislila sam da je nešto drugo.
Ovaj treći znači tek za godinu dana? Pfff. Zaboraviće na njega, kakvi su![]()
pancevacki busevi su odlicni ali i skupi.. skuplje ti je da ides busem nego kolima.danas se vozih odličnim zelenim pančevačkim busom.
majstoru dadoh 100d da nalegne na sirenu kad prolazimo resavskom![]()
Ne, nego na uglu Milentija Popovica i Bul MP.ako mislis na ovaj uispred usca moraju da ga naprave pre nego sto pocnu sa rusenjem mosta.
jedino ako rusenje mosta ne pocne kasnije od planiranog 1. novembra.
trebalo bi da radovi na izgradnji trećeg kružnog toka, koji će se nalaziti na uglu Milentija Popovića i Bulevara Mihajla Pupina, počnu narednog leta, kada frekventnost saobraćaja bude ponovo smanjena“, rekao je Šapić.Ne, nego na uglu Milentija Popovica i Bul MP.
E pa to meni sreću kvari.trebalo bi da radovi na izgradnji trećeg kružnog toka, koji će se nalaziti na uglu Milentija Popovića i Bulevara Mihajla Pupina, počnu narednog leta, kada frekventnost saobraćaja bude ponovo smanjena“, rekao je Šapić.
dok se taj ne napravi nema smisla ceo projekat tako da je bezveze sto njega nisu paralelno pravili sa ovim prvim.E pa to meni sreću kvari.
Dok ne zavrse sve guzve se nece mnogo smanjiti jer zbog semafora u blizini opet dolazi do tih talasa kolapsa.
Upravo tako.dok se taj ne napravi nema smisla ceo projekat tako da je bezveze sto njega nisu paralelno pravili sa ovim prvim.