- Poruka
- 27.323
Eh, kada bi to bilo tako jednostavno.Pa izadjite pre 16h i resen problem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eh, kada bi to bilo tako jednostavno.Pa izadjite pre 16h i resen problem.
nigde nisam video da su rekli i da se taj kruzni tok radi ali ako ga ne urade ovaj sto su sad napravili je besmislenDa li odmah kreće da se radi i drugi kružni, na uglu sa Milentija Popovića?
pesaka.Sutra dolazi Makron. Najavili su nam zatvarane poslovne zgrade i zabranu otvaranja prozora i izlaska iz zgrade posle 16h. Opet snajperisti i puna zgrada policije, zatvaranje Bulevara Mihajla Pupina oko 14h, koliko sam shvatila.
Veselo! Sutra se nose patike, kolaps u najavi.
nigde nisam video da su rekli i da se taj kruzni tok radi ali ako ga ne urade ovaj sto su sad napravili je besmislen
trebao bi da se uradi na onoj velikoj raskrsnici kod usca jer ako ga ne naprave ovaj koji su sad zavrsili iza brankovog mosta postaje besmislen..napravice se kolaps unutar samog kruznog toka kad semafor zatvori u spicu.Gde u Milentija Popovića rade tkužni tok?
Kroz garažu pa na drugu stranu. Ali ne dozvoljavaju često ni peške da prolaziš pored Palate to znači da moraš na Bulevar ZĐ pa okolo pa tek onda na Brankov most.Pa sta cete da dzodzite do ponoci u zgradi.
On u 18h tek dolazi, tu ce da se muva ko zna do kada.
Najavili su 3, mada sam se ja nadala i 4. na uglu sa Antifašističke borbe, jer je tu prvi zastoj, čep... svaki dan.nigde nisam video da su rekli i da se taj kruzni tok radi ali ako ga ne urade ovaj sto su sad napravili je besmislen
pesaka.
ja sam znao sa beznijske kose da se vracam peske do mosta
trebao bi da se uradi na onoj velikoj raskrsnici kod usca jer ako ga ne naprave ovaj koji su sad zavrsili iza brankovog mosta postaje besmislen..napravice se kolaps unutar samog kruznog toka kad semafor zatvori u spicu.
Kroz garažu pa na drugu stranu. Ali ne dozvoljavaju često ni peške da prolaziš pored Palate to znači da moraš na Bulevar ZĐ pa okolo pa tek onda na Brankov most.
Najavili su 3, mada sam se ja nadala i 4. na uglu sa Antifašističke borbe, jer je tu prvi zastoj, čep... svaki dan.
Barem 2 puta nedeljno idem jednim delom peške, a kada nije toplo od NBG-a do Cvijićeve.
Smaranje je što kreneš na jednu stranu, pa te panduri vrate... pa kreneš okolo, pa te tamo zaustave... Kada si automobilom - stojiš i znaš zašto stojiš, a pešake šetaju tamo - vamo, nemaju ni oni neki plan nego samo kažu "ne može".
ja najcesce i redovno kolima zaobilazim do brankovog mosta..spustim se ispod interkontinentala i nisa, pored onih parkinga i onda skrenem desno na sine i polukrizno ispred tramvajskog mosta i pored hit auta pravo na brankov most i izbegavam semafore kod usca i u milentija popovica.Kroz garažu pa na drugu stranu. Ali ne dozvoljavaju često ni peške da prolaziš pored Palate to znači da moraš na Bulevar ZĐ pa okolo pa tek onda na Brankov most.
Gde? Savski nasip?a imas i bolji put..tamo negde kod bivseg buvljaka imas da skrenes desno i onda ides onim putem ispod svega kao kroz prirodu i opet izbijas ispred tramvajskog mosta..taj put je i najbolji.
E da sad se setih da mi je kuma pricala da je morala da se sunja kroz neko zbunje da dodje do banke da je ne vidi policija kad je dolazio Solc.Kroz garažu pa na drugu stranu. Ali ne dozvoljavaju često ni peške da prolaziš pored Palate to znači da moraš na Bulevar ZĐ pa okolo pa tek onda na Brankov most.
Najavili su 3, mada sam se ja nadala i 4. na uglu sa Antifašističke borbe, jer je tu prvi zastoj, čep... svaki dan.
Barem 2 puta nedeljno idem jednim delom peške, a kada nije toplo od NBG-a do Cvijićeve.
Smaranje je što kreneš na jednu stranu, pa te panduri vrate... pa kreneš okolo, pa te tamo zaustave... Kada si automobilom - stojiš i znaš zašto stojiš, a pešake šetaju tamo - vamo, nemaju ni oni neki plan nego samo kažu "ne može".
Zarije Vujoševića.a jbg nemam pojma kako se zove.
sad cu okaciti google earth
Pogledajte prilog 1600251Pogledajte prilog 1600252
Upravo nam je stiglo obeštenje za sve zaposlene.
Možemo samo da dišemo. Sve traje u vremenu 16h-21h tako da u tom intervalu izbegavajte sve u potezu od opštine NBG do Brankovog mosta. Ne znam kakvo je stanje na i oko mosta.
I ja, veoma često.zato ja pesaka![]()
Stari ili novi?Кружни то је отворен, нема проблема.
Na kojoj kameri ima taj deo? Ona Naxi kamera kod Ušća je uglavnom okrenuta suprotno od Brankovog mosta. Inače, pohvala za 24sedam kamere, dobar deo grada su pokrili, i dodaju nove kamere, za razliku od Naxija koji ih godinama nije menjao.Stari ili novi?
Mada pratim na kamerama, tj. kasnije ću. Da ne dumam gde je gužva, a gde ne.