Градски превоз (2)

https://www.rts.rs/vesti/servisne-i...lenom-vencu-bice-zatvorena-do-11-avgusta.html

Окретница на Зеленом венцу биће затворена до 11. августа

Секретаријат за јавни превоз Града Београда најавио је да ће од сутра па до 11. августа због радова на редовном одржавању аутобуске окретнице "Зелени венац" она бити потпуно затворена за саобраћај, уз пратеће измене траса линија јавног превоза које полазе са те окретнице.

Ко иде преко Зелењака, нека прво прочита шта га чека.

1000011016.jpg

Пре неки дан... Дочекујем бус који ће ме из Пожешке враћати кући... И крене народ да излази, никад да изађе, остадоше само они који седе. Нешто мислим - па није ова станица неко чудо као што су Сајам, Славија или Трг, не разумем шта је у питању...
Али нисам дуго чекао - ушао је један контролор и стао поред мене (и ја сам стајао).
Ушао је, одгледао три станице у сопствени телефон, и изашао. Није ништа радио.

Савршенство контроле, возе се само они са картом.

zar ti ne pricas kako ne ulazis u gradski prevoz?
samo kola gospodski.
Нисам се возио док је била корона (три године). Од тада се нормално превозим као и пре.
Не идем аутом сваки дан, и свакако не палим ауто до продавнице или пијаце.

jel si se iznenadio i prekrstio kad si usao posle 3 godine? :D
Не крстим се у таквим приликама, тај начин попут предложеног је пре сујеверје и празноверје него исказивање вере.

Био сам помало љут када су укинули маркице после само 2-3 месеца пошто сам извадио нову (старој је наравно истекла важност). Али, мање се љутим пошто је превоз појефтинио.
За мене мало, за запослене приметно.

Back