Oni će da voze leteći taxivideli od kineza![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni će da voze leteći taxivideli od kineza![]()
tesko moze da ne ulazi ako je to linija koja mu treba a linije su podeljene po prevoznicima.Vozač stao kod pijace,tvrdeći da je zadnja stanica.
Pokušali da ga ubedilmo,da treba da vozi ka Karaburmi.
Srpski ne razume.
Engleski ne razume.
Mi smo nadrljaliPogledajte prilog 1554994
Srpski ne razume.
Engleski ne razume.
Jel ovo ove godine ili ... ?sad si me setila na jednu smesnu situaciju.
kad smo proslavljali zvezdinu titulu sa marakane je krenuo korteo
nailazi bus i izgleda da je vozac bio neki crnac koji je pomislio da je revolucija i da ide gomila razularenih napadaca i poceo je da okrece bus i da bezi
Pogledajte prilog 1561805
a zasto nismo?
Podseti me na jednu novu godinu.sad si me setila na jednu smesnu situaciju.
kad smo proslavljali zvezdinu titulu sa marakane je krenuo korteo
nailazi bus i izgleda da je vozac bio neki crnac koji je pomislio da je revolucija i da ide gomila razularenih napadaca i poceo je da okrece bus i da bezi
Pogledajte prilog 1561805
da, pre mesec dana..bilo je sjajno.Jel ovo ove godine ili ... ?
Uplašiste mučenikada, pre mesec dana..bilo je sjajno.
zvezda je zivot, ostalo su sitniceAdmine, tema je gradski prevoz a ne FK Crvena Zvezda![]()
Ja negde procitah, čini mi se, da smo odbili donaciju jer kao nove kupujemoA nismo zbog?
Ja negde procitah, čini mi se, da smo odbili donaciju jer kao nove kupujemo
Јасно ми изгледају као новији од оних које смо добили.
Jer stize novih 25 turskih Bozankaya tramvaja.a zasto nismo?
U tome sto ih pravi drugi proizvodjac, iz druge drzave. Kapacitet mu je nesto manji, kao i duzina, ako na to mislis...u cemu se razlikuju od spanaca?
ali koliko vidim klirens im je isti.U tome sto ih pravi drugi proizvodjac, iz druge drzave. Kapacitet mu je nesto manji, kao i duzina, ako na to mislis...