Градски превоз (2)

Po prvi put, otkako su počeli da operišu, video sam »Bele«. Ušli su u tramvaj broj 7 kod Ušća, na stanici na kojoj sam ja izašao. Uprkos imenu, imali su plave bluze. Dva muškarca i jedna žena, a žena je, ako sam dobro video, nosila pendrek za pojasom kao da je policajka. (Je li to za one koji nemaju kartu a počnu da se bune? :lol:) Kad su ušli u vozilo, samo su posedali na sedišta. Šta je bilo dalje nisam video jer je tramvaj produžio a ja sam, kao što rekoh, sišao na toj stanici.

IMG_20240520_173511.jpg

sindikati u gsp-u
Видим данас у новинама... 3 од 24 синдиката у ГСПу :roll:

Па то свака владајућа и свака опозициона странка, у Београду, има по један свој синдикат тамо. И онда се чудимо што је ГСП никакав... Сто бабица, килава деца... :roll:

postoji pravilnik.
15% zaposlenih moras da imas kao clanove sa potpisanom pristupnicom.
Треба да постоји један синдикат запослених код државе, један за приватнике и један за уметнике, спортисте и слично.

Тако би ти синдикати имали снагу, а не били партијске испоставе.

Возим се ја тако аутобусом требао сам да предам за нову личну карту и пасош и уђе контрола карата код дома здравља у јајунцима каже ваше карте покажите ја јој покажем још од пре 1 месеца купљену ид 50 динара и каже хвала пуно и настави даље

Back