- Poruka
- 131.647
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ikarus IK-5 по лиценци MAN UG 890.
Тако је. Аутобуси се пројектују да се изнутра перу шмрковима. Дрвена подлога је лака за одржавање, јер се са ње лако скидају жваке и друге лепљиве материје. Не мора да се скида цело седиште, већ само седални део или наслон, а костур, односно носач седишта остаје на месту углавном и теже га је сломити од пластичких седишта.Pa to nije bilo tako davno.
Tek kad su dosli Solarisi onda je bila plastika, a pre toga je bilo drvo.
Tapacirana sedista su bila retkost, to je tek u novije vreme.
Drvo je sigurno najlakse za odrzavanje, tj. kad bi hteli da peru autobuse.
Btw, juce prvi put video kontrolu u busu. Krenuli su izgleda da kontrolisu.
ne mozes vise da platis racun tamoRealno uđeš u beograđanku iz s vladara izađeš u masarikovu platiš račune pa se vratiš nazad istim putem usput dm i idea ako nešto treba![]()
postoji razlog za to.Man su po meni najbolji autobusi,pohledajte one donacija japana KAO NOVI SU i posle 20 i više godina!
Primaju i uplate i isplate i pakete bio pre neki dan ne baroniši.ne mozes vise da platis racun tamo
e moj "beograjdanine iz kruga beogradjanke" kako tvrdis a ne znas ni da ne primaju vise uplate u masarikovoj.
kakve crne isplate i pakete u edb-u?Primaju i uplate i isplate i pakete bio pre neki dan ne baroniši.
I da sagrade garažu i perionicu, došli u kontrolu a ovi držali buseve u nekom blatu. Rekli oduzimamo donaciju ako ne ispunite uslove.postoji razlog za to.
japanci kad su dali te autobuse postavili su uslov da se redovno odrzavaju i to su prakticno jedini autobusi koji su zaista ozbiljno odrzavani i servisirani.
U pošti u masarikovojkakve crne isplate i pakete u edb-u?
ja pricam o edb-uU pošti u masarikovoj
Као што не може већ месец дана... Данас сам прошао и још увек видео папир на коме је обавештење да не примају уплате.ne mozes vise da platis racun tamo
e moj "beograjdanine iz kruga beogradjanke" kako tvrdis a ne znas ni da ne primaju vise uplate u masarikovoj.
meni je posta uzela 100 din jer nakon 6000 uzimaju 1%Osladilo im se da pošta krade 60 dinara po uplatnici.
Najboje automobilom svakako, a jos bolje peske, tako da su firme koje su blizu preferirane, nad iznosom zarade, bar u mojoj bransi...Jeftinije ići automobilom na posao nego autobusom![]()
ja samo ne znam kom bolidu je palo na pamet da stavlja kocku tamo gde prolaze teski autobusi i trolejbusi.
a i ovo sad..bilo bi bolje da su stavili kaldrmu... ona je neunistiva a lepse izgleda od asfalta.
kocke jesu granitne.Pa stavili su oni velike kocke kao kaldrmu ali je problem što su betonske i mrve se od vlage i opterećenja. Da su od pravog kamena nebi bilo nikakvih problema. Sns ciganjluk i lopovluk.
Да ли је то уступак будућем градском коалиционом партнеру?