mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.694
To stoji otkad su ukinuli validatore i batinaše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam skoro svaki dan u busu na jednu do dve eventualno 3 staniceod kad se nisi vozio busom ko sav normalan svet (da ne kažem ko sirotinja)

ja te lepo pitah koliko trosis na 20km nisi odgovorio.Ja bi se prvi vozio busom nego mi je jeftinije automobilom.
dnevna je 120 dinara sto ce pobediti bilo koji automobil.A karta može jedna 100 dinara za ceo dan? Mešaš babe i žabe. Doduše otkad nema validatora vožnja je besplatna.
Пешке - празних руку.ja sam skoro svaki dan u busu na jednu do dve eventualno 3 stanice![]()

Jedna manja kesa 20 evra. Jedna veća 30 evra. U oobe ruke po veću 60 evra. Niske cene visok kvalitetПешке - празних руку.
Једна станица - носи једну мању кесу.
Две станице - носи једну већу кесу.
Три станице - носи у обе руке по већу кесу.
![]()

Da, da. Samo ja sam cekao iza Beograđanke kod crkve preko mostara i pored hipodroma do Požeške. Pored Ade mol prolaze ka gradu. U oba smera idu ispod mosta na Adi.Ne mogu da nađem na busevi.com, da li je vraćen normalan režim preko BB?

Oduvek.a otkad 23 staje kod beogradjanke?
Sve na 500 metra od Beogradjanke je kod Beogradjanke.to onda nije kod beogradjanke.
kazes lepo
u kneza milosa ulici![]()