- Poruka
- 28.785
ovaj je bio svrstani prijateljДа, да... одавно познато... Па још када видиш "несврстаног пријатеља" да вози...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj je bio svrstani prijateljДа, да... одавно познато... Па још када видиш "несврстаног пријатеља" да вози...
Nadam se da su radovi gotovi i da će moći da priđe aerodromu.
Nego jeste li i vi dobili 2 racuna za infostan za novembar.![]()
Ja dva za novembar. Jedan sa Sapicem, drugi bez.
Izgleda da su ovi stampali racune, a Sapic se posle setio da treba da posalje flajer, pa su stampali i slali ponovo.![]()

ljudi su navikli na prepune autobuse pa im je neobicno kad je prazan pa buci.
jel si u kolicima?kao invalid i penzioner, sad mi je GSP besplatan, samo ne mogu da se popnem u bus
Pogledajte prilog 1463341
Ne, guralica, samo me zezaju bolovi ko da idem po nozevima, pa ne mogujel si u kolicima?
trazi od vozaca da ti spusti rampu.Ne, guralica, samo me zezaju bolovi ko da idem po nozevima, pa ne mogu
Готови су пре пар месеци, све је одлично организовано, не знам за квалитет радова то ће време да покаже.Nadam se da su radovi gotovi i da će moći da priđe aerodromu.
Ono tamo je stvarno bruka.
Ustvari sve je u ovom gradu bruka.
Nemaš pristojan prilaz ni železničkoj ni autobuskoj stanici ni aerodromu
За аеродром конкретно... Ако само треба да оставиш некога, то можеш да урадиш за 5 минута (јес кратко али то се не плаћа). Али ако дођеш да дочекаш некога... То ће да потраје... То и кошта. Можда у оној згради-паркингу десно постоји бесплатних 10 минута још увек. Код паркинга лево, односно баш код зграде, ту више нема (беше пре).Готови су пре пар месеци, све је одлично организовано, не знам за квалитет радова то ће време да покаже.
Бус 72 иде на сваких 10 минута са терминала а комби на 30. Паркинг је безобразно скуп и нема бесплатног периода као на неким другим аеродромима...
Још да се тако организује прилаз и превоз прокопу...
На тај "бус" се нећеш ни попети, то су две тролеkao invalid i penzioner, sad mi je GSP besplatan, samo ne mogu da se popnem u bus
Pogledajte prilog 1463341

Jesu trole, svakako, vozim se godinama...На тај "бус" се нећеш ни попети, то су две троле![]()
Па доста су далеко сви осим оног уз зграду, а не верујем да су знатно јефтинији.Сат је 400 динара, а ако касни лет...За аеродром конкретно... Ако само треба да оставиш некога, то можеш да урадиш за 5 минута (јес кратко али то се не плаћа). Али ако дођеш да дочекаш некога... То ће да потраје... То и кошта. Можда у оној згради-паркингу десно постоји бесплатних 10 минута још увек. Код паркинга лево, односно баш код зграде, ту више нема (беше пре).
Пакинг најближи улазу баш кошта, мало даљи од улаза је већ подношљив.
Свеукупно, јесу поскупели.
... за оне којима није важнији телефон од главе, па виде само справу. Они неће видети контролу све док им не буде испред носа, на 20 сантима.čujem da pišu kazne samo tako...
nije mi jasno kako uspevaju nekog da uhvate bez karte kad su baš vidljivi na stajalištu, a i ako udji u bus, udju uvek na prednja i ima se vremena da se uplati karta
Остали паркинзи су 200 сат.Па доста су далеко сви осим оног уз зграду, а не верујем да су знатно јефтинији.Сат је 400 динара, а ако касни лет...
А још је горе ако не касни па даш исте паре за 10,15 минута
Углавном је првих 30 минута бар бесплатно а код нас баш деру.
Шта је 5 минута, док кофере убациш/избациш истекне.