- Poruka
- 28.796
Sta po ucinku?По учинку.
Ti po oravilu uoopšte ne čitaš već samo ovlaš preletiš post
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta po ucinku?По учинку.
Учинак ће им бити мерило.Sta po ucinku?
Ti po oravilu uoopšte ne čitaš već samo ovlaš preletiš post
-Kontrolori ne daju kazne, vec samo komunalna.Учинак ће им бити мерило.
Колико су казни дали а такође верујем да и они уписују број буса и време.

Ништа. Да се изљубимо-Kontrolori ne daju kazne, vec samo komunalna.
-Kontrola nema normu (za razliku od sistema busplus, tada su imali normu 300 ocitanih karata)
-Sad se ne cekiraju prilikom svakog ulaska u bus, a u ranije su se obavezno cekirali na validatoru kod svakog ulaska u bus, i sefovi su mogli da ih prate....Zato verujem da im je sad ladovina, mogu da sede po kaficima u toku radnog vremena i da prave pauza koliko hoce, sefovi ne mogu da ih prate.
I @Admin Sredoje , sta cemo sad?![]()

Ништа. Да се изљубимо![]()

Почели су да нас возе несврстани пријатељиcula sam da su redukovali neke polaske (nemaju vozače)

pa odavnoПочели су да нас возе несврстани пријатељи![]()
ne verujem da ce to biti. Fale im radnici, malo ih je trenutnoJel krenula masovna kontrola po prevozu?
Pre ce biti da rashoduju vozila, a ne nabavljaju nova. To se prvi put desilo 2018. na leto, kada se sa letnje seme nisu vratili na normalnucula sam da su redukovali neke polaske (nemaju vozače)
Сећам се првог црнца који је возио тролу пре 20 година.pa odavno
Atrakcija samo zato što je crn.Сећам се првог црнца који је возио тролу пре 20 година.
Био је атракција у граду![]()
Хм... Нешто ми ту не одговара. Бројност возног парка није исто што и број возила који нас вози. Већа резерва даје бољу могућност поправљања, ништа више од тога.https://www.gsp.rs/statistika.aspx
Poslednja stavka inventarsko stanje voznog parka na dan 31.12.
2018-te 1.474 vozila
2022-ge 1.194 vozila
Kada su autobusi u pitanju
2018 1.106
2022 842
260 vozila manje nego 2018-te.
Samo znam da je 65 isao na 3 minuta a sad na 10-15 i tako sve linije. Pocevsi od juna 2018. GSP je postao najtmer.Хм... Нешто ми ту не одговара. Бројност возног парка није исто што и број возила који нас вози. Већа резерва даје бољу могућност поправљања, ништа више од тога.
У табели се може видети велики отпис зглобних аутобуса извршен на прелазу између 2018. и 2019. године, када су практично преполовљени.
Од 2019. до 2022. је отписано стотинак обичних аутобуса.
Бруто број километара свега што ГСП има се од 2018. до 2022. смањио за 115 000, што је трунка у поређењу са непуних 74 милиона.
Број километара за аутобусе се од 2018. до 2022. повећао (сада је рекордан).
Губитак километара је на страни трамваја и трола.
Е... ја сам једном чекао 65цу неких 45 минута... У прву нисам ни хтео да уђем, у другој сам некако издржао (са НБГ до центра).Samo znam da je 65 isao na 3 minuta a sad na 10-15 i tako sve linije. Pocevsi od juna 2018. GSP je postao najtmer.
Lepo si rekao, jedno je kolko ih ima, a drugo kolko su u voznom stanju...
To cekanje vise od pola sata je kada uhvate kolonu, pa se sacekuju na zadnjoj.Е... ја сам једном чекао 65цу неких 45 минута... У прву нисам ни хтео да уђем, у другој сам некако издржао (са НБГ до центра).
Не знам... само мислим да нисам био предалеко од почетне станице, па се нисам нагледао бусева ни у супротном смеру.To cekanje vise od pola sata je kada uhvate kolonu, pa se sacekuju na zadnjoj.
Tad je prevoz bio ok, potrefila ti se kolona...Не знам... само мислим да нисам био предалеко од почетне станице, па се нисам нагледао бусева ни у супротном смеру.
Беше пре неких седам година, мислим... око подне.