Градски превоз (2)

Учинак ће им бити мерило.
Колико су казни дали а такође верујем да и они уписују број буса и време.
-Kontrolori ne daju kazne, vec samo komunalna.
-Kontrola nema normu (za razliku od sistema busplus, tada su imali normu 300 ocitanih karata)
-Sad se ne cekiraju prilikom svakog ulaska u bus, a u ranije su se obavezno cekirali na validatoru kod svakog ulaska u bus, i sefovi su mogli da ih prate....Zato verujem da im je sad ladovina, mogu da sede po kaficima u toku radnog vremena i da prave pauza koliko hoce, sefovi ne mogu da ih prate.
I @Admin Sredoje , sta cemo sad? :aha:

-Kontrolori ne daju kazne, vec samo komunalna.
-Kontrola nema normu (za razliku od sistema busplus, tada su imali normu 300 ocitanih karata)
-Sad se ne cekiraju prilikom svakog ulaska u bus, a u ranije su se obavezno cekirali na validatoru kod svakog ulaska u bus, i sefovi su mogli da ih prate....Zato verujem da im je sad ladovina, mogu da sede po kaficima u toku radnog vremena i da prave pauza koliko hoce, sefovi ne mogu da ih prate.
I @Admin Sredoje , sta cemo sad? :aha:
Ништа. Да се изљубимо :heart:

https://www.gsp.rs/statistika.aspx

Poslednja stavka inventarsko stanje voznog parka na dan 31.12.

2018-te 1.474 vozila
2022-ge 1.194 vozila

Kada su autobusi u pitanju
2018 1.106
2022 842

260 vozila manje nego 2018-te.
Хм... Нешто ми ту не одговара. Бројност возног парка није исто што и број возила који нас вози. Већа резерва даје бољу могућност поправљања, ништа више од тога.

У табели се може видети велики отпис зглобних аутобуса извршен на прелазу између 2018. и 2019. године, када су практично преполовљени.
Од 2019. до 2022. је отписано стотинак обичних аутобуса.

Бруто број километара свега што ГСП има се од 2018. до 2022. смањио за 115 000, што је трунка у поређењу са непуних 74 милиона.
Број километара за аутобусе се од 2018. до 2022. повећао (сада је рекордан).
Губитак километара је на страни трамваја и трола.

Хм... Нешто ми ту не одговара. Бројност возног парка није исто што и број возила који нас вози. Већа резерва даје бољу могућност поправљања, ништа више од тога.

У табели се може видети велики отпис зглобних аутобуса извршен на прелазу између 2018. и 2019. године, када су практично преполовљени.
Од 2019. до 2022. је отписано стотинак обичних аутобуса.

Бруто број километара свега што ГСП има се од 2018. до 2022. смањио за 115 000, што је трунка у поређењу са непуних 74 милиона.
Број километара за аутобусе се од 2018. до 2022. повећао (сада је рекордан).
Губитак километара је на страни трамваја и трола.
Samo znam da je 65 isao na 3 minuta a sad na 10-15 i tako sve linije. Pocevsi od juna 2018. GSP je postao najtmer.
Lepo si rekao, jedno je kolko ih ima, a drugo kolko su u voznom stanju...

Samo znam da je 65 isao na 3 minuta a sad na 10-15 i tako sve linije. Pocevsi od juna 2018. GSP je postao najtmer.
Lepo si rekao, jedno je kolko ih ima, a drugo kolko su u voznom stanju...
Е... ја сам једном чекао 65цу неких 45 минута... У прву нисам ни хтео да уђем, у другој сам некако издржао (са НБГ до центра).

To cekanje vise od pola sata je kada uhvate kolonu, pa se sacekuju na zadnjoj.
Не знам... само мислим да нисам био предалеко од почетне станице, па се нисам нагледао бусева ни у супротном смеру.
Беше пре неких седам година, мислим... око подне.

videh po gradu, na raznim linijama puno vozila gsp prolaze stajalista i pise im 'u kvaru'.....

Znaci i pored uposljavanja stranaca i hvalisanja na sve strane, izgleda da su tacne price da je stanje u gsp - ocajno. Fale vozaci pa redukuju polaske, a bogme ocigledno je i da su vozila u losem stanju

Back