Gradonačelnik sadi drveće u junu mesecu :)

mario80

Stara legenda
Poruka
80.754
Verovali ili ne, niko im nije javio da se drveće sadi u rano peroleće ili kasnu jesen. Sve ostalo se osuši. Valjda su planirali da ponove avanturu u avgustu?

IMG_20220606_101013.jpg

IMG_20220606_101146.jpg

Verovali ili ne, niko im nije javio da se drveće sadi u rano peroleće ili kasnu jesen. Sve ostalo se osuši. Valjda su planirali da ponove avanturu u avgustu?

Pogledajte prilog 1166344

Pogledajte prilog 1166345

Да ли би могао мало додатно да објасниш став да се дрвеће сади у рано пролеће, јер оно што су мене учили то је да је најбоље садити у пролеће. И последњи пут када сам проведио, почетак јуна је и даље пролеће. Дакле који је ово фаул направио наш љубљени градоначелник, па је дошао на удар интерент експерата Крстарице.

Да ли би могао мало додатно да објасниш став да се дрвеће сади у рано пролеће, јер оно што су мене учили то је да је најбоље садити у пролеће. И последњи пут када сам проведио, почетак јуна је и даље пролеће. Дакле који је ово фаул направио наш љубљени градоначелник, па је дошао на удар интерент експерата Крстарице.
Mozda je kalendarski jos uvek prolece, ali po temperaturama je sred leta. A faul je sto ga boli ona stvar, ovo je bilo samo da se pojavi, da ne bude da je samo Vesara u prvom planu.

Mozda je kalendarski jos uvek prolece, ali po temperaturama je sred leta. A faul je sto ga boli ona stvar, ovo je bilo samo da se pojavi, da ne bude da je samo Vesara u prvom planu.

Дај нађи ми неке релевантне податке, зашто не сме сада када је 30 степени, иако је само недељу дана раније било једва 20ак степени. Наступаш овде као експерт, па дај нас неуке образуј, испали те моћне чињенице где је овај неуспели градоначелник погрешио.

Pogledajte prilog 1166344

Pogledajte prilog 1166345

Ja sam gledala taj prilog, mogao si da napišeš da je to inicijativa švedske ambasadorke, jer je danas neki njihov dan,
pa su rešili da posade 80 stabala.
Ako šveđani ne znaju kada se sadi...onda eto ne znamo ni mi.

Prema tome, prestanite više sa terijama zavere.

Ja sam gledala taj prilog, mogao si da napišeš da je to inicijativa švedske ambasadorke, jer je danas neki njihov dan,

Mogao je da izvali i kako je to inicijativa marsovaca, nisam primetio da je prisustvovao i ambasador švedske?!?? Vi svakakva gowna gutate. Kakav narod takva vlast!

Sta ti znas kada se sta sadi ili ne?
Ima ko je u ovoj drzavi zaduzen za posumljavanje.
Vesić i ekipa a? Malo palme malo japanske trešnje u junu? :lol:

Невероватан излив комплекса ниже вредности.

Швеђани знају, а наш сељак не зна на нашем поднебљу када је најбоље садити дрвеће. Па они имају продужену зиму и продужено пролеће, али нико да мућне главом, важно је да су камере укључене.

Postali su predvidivi, sve se zna kako, zašto i zbog čega...
Pa naravno da se zna, hvala dragom bogu da je vremenu zute anarhije dosao kraj.
Meni je dovoljno prisjetiti se strahovlade SDP-njara, tocno si na licima vidio apatiju, kao da gledas tv voditeljicu iz 1980 s poljskog dnevnika.
Danas kada je na vlasti gospodin premijer Andrej Plenkovic, lica ljudi zrace optimizmom.
Naravno da jos ima problema, ali za razliku od prije ti problemi prestali su se nagomilavati i poceli rjesavati.

Pa naravno da se zna, hvala dragom bogu da je vremenu zute anarhije dosao kraj.
Meni je dovoljno prisjetiti se strahovlade SDP-njara, tocno si na licima vidio apatiju, kao da gledas tv voditeljicu iz 1980 s poljskog dnevnika.
Danas kada je na vlasti gospodin premijer Andrej Plenkovic, lica ljudi zrace optimizmom.
Naravno da jos ima problema, ali za razliku od prije ti problemi prestali su se nagomilavati i poceli rjesavati.
ali uvek ima nekih desavanja, nikad nije monotono!

Back