mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.754
Verovali ili ne, niko im nije javio da se drveće sadi u rano peroleće ili kasnu jesen. Sve ostalo se osuši. Valjda su planirali da ponove avanturu u avgustu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verovali ili ne, niko im nije javio da se drveće sadi u rano peroleće ili kasnu jesen. Sve ostalo se osuši. Valjda su planirali da ponove avanturu u avgustu?
Pogledajte prilog 1166344
Pogledajte prilog 1166345
Mozda je kalendarski jos uvek prolece, ali po temperaturama je sred leta. A faul je sto ga boli ona stvar, ovo je bilo samo da se pojavi, da ne bude da je samo Vesara u prvom planu.Да ли би могао мало додатно да објасниш став да се дрвеће сади у рано пролеће, јер оно што су мене учили то је да је најбоље садити у пролеће. И последњи пут када сам проведио, почетак јуна је и даље пролеће. Дакле који је ово фаул направио наш љубљени градоначелник, па је дошао на удар интерент експерата Крстарице.
Mozda je kalendarski jos uvek prolece, ali po temperaturama je sred leta. A faul je sto ga boli ona stvar, ovo je bilo samo da se pojavi, da ne bude da je samo Vesara u prvom planu.
Pogledajte prilog 1166344
Pogledajte prilog 1166345
Sta ti znas kada se sta sadi ili ne?Verovali ili ne, niko im nije javio da se drveće sadi u rano peroleće ili kasnu jesen. Sve ostalo se osuši.
Mogao je da izvali i kako je to inicijativa marsovaca, nisam primetio da je prisustvovao i ambasador švedske?!?? Vi svakakva gowna gutate. Kakav narod takva vlast!Ja sam gledala taj prilog, mogao si da napišeš da je to inicijativa švedske ambasadorke, jer je danas neki njihov dan,
pa su rešili da posade 80 stabala.
Ako šveđani ne znaju kada se sadi...onda eto ne znamo ni mi.
Prema tome, prestanite više sa terijama zavere.
Vesić i ekipa a? Malo palme malo japanske trešnje u junu?Sta ti znas kada se sta sadi ili ne?
Ima ko je u ovoj drzavi zaduzen za posumljavanje.
Mogao je da izvali i kako je to inicijativa marsovaca, nisam primetio da je prisustvovao i ambasador švedske?!?? Vi svakakva gowna gutate. Kakav narod takva vlast!
Vesić i ekipa a? Malo palme malo japanske trešnje u junu?![]()
Ceo narod cuti i trpi, samo ti lajes.Vesić i ekipa a? Malo palme malo japanske trešnje u junu?![]()
Невероватан излив комплекса ниже вредности.Ja sam gledala taj prilog, mogao si da napišeš da je to inicijativa švedske ambasadorke, jer je danas neki njihov dan,
Pa naravno da se zna, hvala dragom bogu da je vremenu zute anarhije dosao kraj.Postali su predvidivi, sve se zna kako, zašto i zbog čega...
ali uvek ima nekih desavanja, nikad nije monotono!Pa naravno da se zna, hvala dragom bogu da je vremenu zute anarhije dosao kraj.
Meni je dovoljno prisjetiti se strahovlade SDP-njara, tocno si na licima vidio apatiju, kao da gledas tv voditeljicu iz 1980 s poljskog dnevnika.
Danas kada je na vlasti gospodin premijer Andrej Plenkovic, lica ljudi zrace optimizmom.
Naravno da jos ima problema, ali za razliku od prije ti problemi prestali su se nagomilavati i poceli rjesavati.
sad će, čekaj dnevnik na Pinku u pola 7!Jese sliko za sve medije
I čak ga i Hrvati hvaleCeo narod cuti i trpi, samo ti lajes.
Ceo dan se vrti na radiju kradonačelnik pošumljuje šumadiju sa 30 stabala poštosu sve posekli da bi izgradili gondolu
Vidi ovi samo čupaju pa sade sa nato nacistima
Gradonačelnik Radojičić sa ambasadorom SAD posadio četinare u nastavku akcije „Drvo za Beograd”
https://www.beograd.rs/lat/beoinfo/...o-cetinare-u-nastavku-akcije-drvo-za-beograd/
E pa ovo nije Svedska kod nas su klime toplije .Ja sam gledala taj prilog, mogao si da napišeš da je to inicijativa švedske ambasadorke, jer je danas neki njihov dan,