milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Važi,staviću ti čim nađem vremena.Al to ti je samo za stepenovanje/korenovanje i linerane jednačine i nejednačine.Sad se promenio predavač pa imamo manje zadataka i svi su kao u zbirci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao sto sam vec rekla, moze odlicno da se spremi prijemni bez tih priprema...
Je l' zna neko da li je pomeren prijemni?
čekaj,zašto neko ne bi kupovao zbirke ili išao na pripreme ako se tako oseća sigurnije?jao za ime bozije nema veze da li ste jezicki smer ili opsti ili zavrsavate pravno birotehnicku srednju skolu... prijemni je po svakom kriterijumu nizmerno lak ako si ikada ista sracunao, a da ne kazem ako se spremas od januara!!! nemojte se zamarati informacijama - nista vam nije potrebno od starijih ili mladjih kolega! sedite, prodjite kroz tu zbirku 4+ i kada dodje kraj maja ili sredina juna ne znam izadje lepo informator i ako to znate da uradite (tu imate par poslednjih rokova) polazete prijemni - nema sanse da bude drugacije!!!
a ako se budete tresli 6 meseci pre prijemnog - o boze da li cu poloziti - ili popite lekic ili razmislite o odustajanju od fakulteta... jer sta ce biti sa vama kada vam dodje po 6 ispita u 2 nedelje?!?!?! hocete da siznete?!?!?!
malo razmisljanja je normalno i neophodno ali drama i kupovina 100 zbirki, knjiga, odlazak na 100 priprema - cist gubitak vremena i para - kada je u pitanju prijemni za gradjevinu...
verujte mi - ako ne znate sta cete od svog slobodnog vremena - idite u setnju, igrajte basket, fudbal, odbojku, gledajte filmove, PUTUJTE... sve manje vremena cete posle imati!!!
Lepo receno!čekaj,zašto neko ne bi kupovao zbirke ili išao na pripreme ako se tako oseća sigurnije?
drugo,mi uopšte ne šizimo ovde,ne dramimo,normalno diskutujemo i nemamo problema sa živcima...
a ovo zadnje je već sasvim suvišno...ne znam kako si došla do zaključka da ne umemo da koristimo svoje vreme...hvala što pokušavaš da pomogneš,ali mislim da si pogrešno protumačila celu priču.
Lepo receno!
![]()
Cao.Konacno sam nasla nekog ko hoce na gradjevinu.Dosta mi je pomogla vasa diskusija.
Je l' zna neko da li je izasao informator?![]()
Imas na sajtu fakulteta test iz oba roka iz 2007. godine, a ostale u zbirci "Matematika 4+".Je l' postoje negde na internetu primeri ranijih prijemnih. Nasla sam samo za gradjevinski u Subotici.
![]()
Ej gde ste ljudi kako idu pripreme? Ja sam davno resio da upisem gradjevinu ali sam vazda bio lenj tako da jos uvek nisam poceo da spremam prijemni. U srednjoj skoli sam od prve godine do sad konstantno imao peticu (gimn mat. smer), profesor je insistirao rad sa Veneovim zbirkama tako da mislim da imam dobro predznaje. Gledajuci ovu zbirku mislim da necu imati problema, cini mi se da u Veneovim zbirkama ima mnogo vise ozbiljnijih zadataka od onih koji padaju na prijemnom.
Malopre sam bas gledao koliko je bodova proteklih godina bilo potrebno da se upadne da budzet i samo saznanje da ni jedne godine prag nije prelazio 70 bodova me dodatno pustilo. Nadam se da tema nije zamrla i da ce mi neko uskoro odgovoriti![]()
pa ne ide loše,ja sam tek skoro počela ozbiljnije da radim...prešla sam dosta oblasti,samo imam nekih problema s planimetrijom![]()
inače,da,zadaci iz Veneove su dosta teži...nema ništa neverovatno teško,ali koncentracija je problem![]()
Ja sam oduvek najvise problema imao sa trigonometrijom, i to uglavnom znam da uradim zadatak al se redovno sjebbem na samom kraju. Ja danas odradio neke testove na kraju zbirke, uradio sam 14 od 20to je dovoljno za budzet, necu ni da vezbam vise...salim se.
Iz koje zbirke ti vezbas? Meni je ova neka za FON...kazu da je dobra...prelistao sam je nekoliko puta i stvarno jeste. Imas resene primere + zadatke za samostalan rad + na kraju i neke testove.
Razgledala sam je,vidim da dosta ljudi radi iz nje,ali sam ostala pri Matematici 4+,mislim da tu ima dovoljno.Doduše,na pripremama radimo iz FON-ove zbirke,koliko sam primetila.
Ja vežbam nasumice...nisam dosad uzela ceo test,pa da radim,ne biram ni godinu,ni faks...kod mene sve mora naopako
koliko bodova nosiš iz škole?Ja imam 39,pa se ne brinem mnogo,ali *** ipak bih da odradim taj prijemi kako valja![]()
Do sad sam bio vukovac, al izgleda da necu izdrzati do kraja...mada nema veze, ponecu sigurno preko 39 tako da se ne brinem ni ja mnogo. A o kakvim pripremama pricas? Ja sam video da na faxu pocinju tek 2. juna?
A zna li se koliko ima mesta na budzetu? Da ne bude ove godine prevelika konkurencija...ne bi trebalo a?