- Poruka
- 20.959
Kill Bill:Ja ih skinuo vec............mogu da ih valjam zainteresovanima u pola cene ( cool su)...![]()
Šta si skinuo?
Gaće?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kill Bill:Ja ih skinuo vec............mogu da ih valjam zainteresovanima u pola cene ( cool su)...![]()
Iron Lord:Šta si skinuo?
Gaće?
Iron Lord:Večernje Novosti
Subota 6.Maj 2006.
Strana 11
Bezbednosno Informativna Agencija (BIA) od juče je uvela posebnu telefonsku liniju 9191, na koju mogu da se jave svi gradjani koji smatraju da imaju informacije od značaja za nacionalnu bezbednost.
Broj telefona 9191 za pozive gradjana otvoren je non-stop 24h dnevno, navedeno je u saopštenju BIA.
Arbus_Di:Увођење цинкaрошког телефона је слика и прилика Србије коју представља Коштуница са својом Владом. Није ово ништа толико ново, одавно они све што је неморално и нечасно уздижу на пиједестал поштовања.
А тај ко друка, требало би да зна, да нико није изградио срећу на туђој несрећи.
migud:I to tvoje. Jer, nadoveza se covek...![]()
Ma, od pocetka mi je bio sumnjiv, sad ga ne smes ni banovat', proglasice te homofobom, ne daj Boze, i latentnim. Nego, misteriozno mi to skidanje...
Kill Bill:Ovako........Drukanje je u Srbiji, uvek smatrano za nacionalini ponos i deo kulturnog i nacionalnog identiteta kod Srblja, vaskolikog.

L.1:МУП Србије
ОУП Крстарица?

Kill Bill:Ovako........Drukanje je u Srbiji, uvek smatrano za nacionalini ponos i deo kulturnog i nacionalnog identiteta kod Srblja, vaskolikog.
Ta, neodoljiva potreba Srba da se uslihtaju nekoj od aktuelnih tajnih ili javnih policija, je izgleda genetski usadjena u srpskom narodu...Tako, naprimer , imamo najveci broj parnica po glavi seljaka, u galaksiji, koje se odnose na ozbiljne prekrsaje ljudskih i gradjanskih prava, kao sto su , gazenje kokoski, trovanje kucica, vo u tudjem kupusu, ili sumnjivo novi traktor...........
Pored svakodnevne zabave kod Srbalja, u vidu tuzakanja komsije za sve i sva, postoje i ozbiljnije , politicko kriminalne drukare, tzv. dousnici .......
E, taj poseban soj, krem de la krem Srpskog drukackog tela, se bavi drukanjem i odavanjem drzavnih neprijatelja svih boja i oblika, kao i smestanjem laznih optuzbi po nalogu tajne sluzbe.
To drugo ,je poslastica, rezervisana samo za najbolje , i najrevnosnije drukare.
Tako su Srbi, za vreme 2WW, toliko revnosno ,i sa toliko elana prijavljivali svoje komsije Gestapou, da je isti izdao ubrzo saopstenje da ne prima vise prijave, jer, jednostavno, ne stize da obradi toliko podataka.
Istim entuzijazmom, su prijavljivani i komsije i prijatelji, a bogami, kod revnosnijih i braca i ocevi, za vreme IB, a i dalje kroz velicanstvenu socijalisticku izgradnju nase zemlje...........
Dakle, da ne duzim, Srbin je ., kao ortodoksni i nepopravljivi spijun prikazan kao takav u mnogim knjizevnim delima...A i istorija nas uci da je Turcima bili prilicno lako vladati Srbijom, upravo zbog
odlicne saradnje sa tim delom stanovnistva, koje se visokopostovalo kao NJ, V. Drukara....
Na kraju, da li ste razmisljali zasto je Srbija jedina zemlja u kojoj nisu javno dostupni tzv. dousnicki dosijei??
Samo zato, sto je tamo toliko vasih prijatelja, rodjaka, ljubavnica...koji su vas drukali za sve i svasta..da bi se porodice poraspadale, u rokuod dva dana, a komsije poubijale i pre.................
Za one koji govore jezike...pokusajte da prevedete na bilo koji strani jezik, onu cuvenu: DA KOMSIJI CRKNE KRAVA.....priznajte, nekako ne ide........Samo na Srpskom ima onu socnost, i verodostojnost.....
Ja sam ovo shvatila: Sto Ironu milo, to mu se i snilo :wink: :wink:Iron Lord:Poštovani, nemate razloga za brigu!
Ja sam u vezi ovog posta http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2348665&postcount=1 imao jedan lep i srdačan
razgovor sa službenicima
![]()
Sve ovo shvatite kao šalu...
Kill Bill:Migud....pridji da ti objasni cika ono oko sumnjivosti...... :wink:
Kill Bill:pa naravno da ima sijaset ispravnih ljudi u Srbiji.............
Ja znam da su mnogi u panici od otvaranja dosijea, koji su veooooooooma obimni , i mnogobrojni , po cemu se vidi da su Srbi udarnicki odradili svoj cinkaroski deo posla..........
fosilvaso:Ne samo Srbi, Nacional je tek nakon 15 god. od 'oslobođenja' objavio listu od oko 2000 navodnih pripadnika UDBE, KOS-a ili tako nešto.....
Otvaranje dosiera bi sigurno dovelo do pogoršanja međuljudskih odnosa, svađa, batinanja pa čak i smrtnih slučajeva
Sigurno mnogi od nas znaju da trebaju podneti neke račune na naplatu, ali još ne znaju kome, a to sigurno tamo piše![]()
![]()
![]()
eremita:Кажу, да када је пао Милошевић, да се данима пушило спаљивање документације као у крематоријуму.......питање шта су битанге оставиле.....а шта су уклониле.......
случајно знам за неке судове КАКО НЕСТАЈУ ЦЕЛИ ПРЕДМЕТИ........
fosilvaso:Naravno, otvaranje dosiera bi značilo da se nova vlast više ne bi mogla osloniti na 'pročitane' pripadnike raznih službi, znači, ajmo sve iz početka.....Pravilo je da se menja vrh do neke funkcije, a sitna potrčkala ostaju i dalje na radnim mestima....
Priča se da su se i Ameri u Nemačkoj nakon WW2 nastavili služiti mnogim pripadnicima Gestapo-a, milicije itd...naravno, onih koji nisu smaknuti/osuđeni...![]()

Iron Lord:Večernje Novosti
Subota 6.Maj 2006.
Strana 11
Bezbednosno Informativna Agencija (BIA) od juče je uvela posebnu telefonsku liniju 9191, na koju mogu da se jave svi gradjani koji smatraju da imaju informacije od značaja za nacionalnu bezbednost.
Broj telefona 9191 za pozive gradjana otvoren je non-stop 24h dnevno, navedeno je u saopštenju BIA.