GRADJANI, JAVITE !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače komšija koji radi u lokalnoj stanici policije s vremena na vreme objasni kakvi sve požrtvovani gradjani postoje i šta im sve dojavljuju.
Mislim, nije lako biti policajac kada ima toliko dobrih gradjana.
Svi hoće da pomognu i treba obraditi tolike informacije.
Najviše su aktivni oni kojima je država okrenula ledja nazvavši ih starima te poslala u penziju.
Zato su valjda i pomerili starosnu granicu.
Šta znam, sve je u igri...

Tip gradjana No.1

Tip gradjana No.2

Tip gradjana No.3

A verujem da bi i Vi imali šta da javite a ne ovde da se izlažete opasnostima da Vam tema bude zaključana :wink:

Jaooo, mnooogo dobra stvar, hahaha...

Evo, dojava: Neko ima tufne na gacama, esencijalna info, direktno ugrozava prava manjine sa zvezdicama, svaku dalju info promatrajte iz utilitaristickog kuta.;) :D

Колико сам читао о том броју 9191, не подразумева се легитимисање и као разговори су бесплатни. Ово је типичан пример Србије да нас окрене једне против других.

no_problem:
Колико сам читао о том броју 9191, не подразумева се легитимисање и као разговори су бесплатни. Ово је типичан пример Србије да нас окрене једне против других.
No_problem, čemu panika?

migud:
Jaooo, mnooogo dobra stvar, hahaha...

Evo, dojava: Neko ima tufne na gacama, esencijalna info, direktno ugrozava prava manjine sa zvezdicama, svaku dalju info promatrajte iz utilitaristickog kuta.;) :D

I ja imam informaciju. Dajte mi direktora! Neću da pričam sa tu nekim šefčićima smena... Bre ovo je važno! Odma! Samo sa direktorom pričam! I da mi se predstavi prvo!

Увођење цинкaрошког телефона је слика и прилика Србије коју представља Коштуница са својом Владом. Није ово ништа толико ново, одавно они све што је неморално и нечасно уздижу на пиједестал поштовања.

А тај ко друка, требало би да зна, да нико није изградио срећу на туђој несрећи.

Iron Lord:
I ja imam informaciju. Dajte mi direktora! Neću da pričam sa tu nekim šefčićima smena... Bre ovo je važno! Odma! Samo sa direktorom pričam! I da mi se predstavi prvo!

Polako bre. Mozda prisluskuju. Mozda je direktor samo paravan, mozda ne pricas s' njim, mozda je sekretarica dousnik, mozda ti vec znaju boju gaca... Polaaako... :D

Arbus_Di:
Увођење цинкaрошког телефона је слика и прилика Србије коју представља Коштуница са својом Владом. Није ово ништа толико ново, одавно они све што је неморално и нечасно уздижу на пиједестал поштовања.

А тај ко друка, требало би да зна, да нико није изградио срећу на туђој несрећи.

E sad ga lupi pa osta živ!
Pa zar ne vidiš da malo opuštenije razgovaramo o starim i dobro poznatim stvarima!?

Pa jel znaš šta sve rade u stranim zemljama?
Pa naši su ZLATO!

A uostalom, da odlepim ja ovu temu... :razz:

Како год. :wink: ...мислим да је увођење тог телефона баш јадно. Иначе читам у новинама да су нешто слично Американци увели после 11.септембра и да су Американци пријавили 11 милиона муслимана. :D Код нас има макар два милиона младића па се слична навала може очекивати...Било би занимљиво да једног дана ти оператери испричају своје доживаљаје. :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back