GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako li sam samo zaboravio Solun?!:eek:
thessaloniki_3.jpg
thessaloniki.jpg
Thessaloniki.jpg
thessaloniki.jpg
Thessaloniki%2001.jpg
htmlimport_thessaloniki_night.jpg
header_04.jpg
9_Pool-Night-1---300.gif
thessaloniki.jpg

Volela bih da posetim Rio De Janeiro (ali ne da zivima tamo naravno...),Moskvu,Madrid,Barselonu,Los Angeles,Pariz,Prag...i neke gradove u Italiji (bila sam u Veroni,Veneciji i Lignanu Sabiadoru i mnogo je lepooo :) ) ..Ma ceo svet bih volela da obidjem...A da zivim u Parizu :D

Volela bih imam jednosoban i lepo uredjen stancic u Barseloni ili Londonu i da tamo zivim, nekako umirujuce, inspirativno. :heart: A ovako bih zelela da posetim mnoge gradove: St. Peterzburg, Moskvu, Madrid, letujem na Bora Bora.... (pusti snovi...) :(

U kom bi ste gradu voleli da zivite????I sto???Kako izgleda vas grad snova???? :wink: 8)

Vidi batice...ja licno ne bi voleo da zivim u nekom velikom gradu...ali ne bi ni woleo da zivim na selu...

oduvek me zanimalo,kako zive oni zemljaci tamo u Holandiji...
*ebes ti to sto kisa stalno fura,kad mozes da kupis weed na trafici...divota

mada,razmislicu jos malo :confused:

Jooj bravo :love:

Secam one okretnice oko Soluna, kada vidis ceo grad na dlanu.. a taaakoo je veliki
Onda onih lepih dugih setnji kroz grad.. i prodavnica kafe.. kazu oni koji piju, najlepsa kafa na svetu.. a meni lepo mirise :love:

I najskuplja.
Prvi put u životu sam platila 11e za dve kafe. :/

@tema.

Najlepši grad na svetu za mene će biti onaj gde će se okupiti barem deo ljudi koje :heart: .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back