GPS Navigacija. Sta, gde, kako, koliko :)

Pozdrav !
Imam jedan smesan problem sa IGO8 na mom HTC TyTN 2.....instalirao sam program po odredjenom uputstvu ( otvaranje subfoldera "autorun.info") medjutim ne dobijem cab fajl ni shortcut nigde. OK, pokrenem ja program, fino radi ali nigde nemam opcije da kasnije izadjem iz programa. Znaci u donjem desnom uglu NEMA ikonice "izlaz" kao u uputstvu. Prilicno iritirajuce dok ne ubijem program soft resetom.
Gde sam pogresio ?

pozdrav za clana DUPONT a i ostale,posto vidim da koristis odavno navigaciju i poznajes tematiku molim za pomoc gde da odem da skinem novu mapu za NAVIGON navigaciju model kanada 310 juce sam je dobio na probu od mesec dana.dobio sam je od coveka koji je zadnjih godinu dana koristio u kamionu i prosao pola evrope sa njom.konkretno meni treba nova mapa srbije od 2010 godine,gde se to skida,sta i kako,molim za pomoc.hvala.

Poslednja izmena:
kakva su vam iskustva sa navigacijom u bg-u?

...odlična!!!
jednom sam dva sata tražio izlaz na auto put prema Zagrebu,....:hahaha:
nekako našao prema Nišu, ali prema Zagrebu, tek kad sam stao i pitao saobraćajca,....:dash:
to je bilo u vreme kada su bili radovi na gazeli,....
On te uvek vuče na najbliže uključenje i ako je tu zatvoren ulaz,...on to ne prepoznaje,....
nije loše imati uz sebe i kartu, ili se koliko toliko upoznati sa stanjem na putevima, u pravcu u kom ideš,...:rtfm:
Bitno je da ga uključiš dok si parkiran, da ti satelit dobro očita lokaciju, da nemaš kašnjenje u prikazu,.....

Imam pitanje na koje ne dobijam odgovora nigde. Koja je najbolja navigacija sa popunjenim kartama za Android telefone. Ove godine idem na putovanje kroz Srbiju, Crnu Goru i BiH in trebao bi dobre karte za ove države in pored toga još za Hrvatsku ...

Skoro neverovatno, da za ove države nema zemljevida ...

Postoji li navigacija, uredjaj specijalizovana za teretni (kamionski) saobracaj?

dēzl 560LT

dēzl 560LT je zanimljiv vozačima kamiona i sličnih vozila - naime, Garminova karta CityNavigator Europe koja se s njime isporučuje sadrži njima nasušne podatke kao što su visine mostova, širina kolnika i prolaza.

nuvi 465T Europe + AdriaROUTE

nuvi 465 je zanimljiv vozačima kamiona i sličnih vozila - naime, Garminova karta CityNavigator Europe koja se s njime isporučuje sadrži njima nasušne podatke kao što su visine mostova, širina kolnika i prolaza.

To je od GARMINA...

Molim za pomoc,
Naime radi se o fabričkoj navigaciji u Mondeu na kojoj je razbijen touch screen! Zvao sam masu servisa i svi rade popravku ali do 7inča ali ovaj je 7,8(105x170mm i dijagonale 200mm)! Zvao sam naravno i Grand motors, a oni kao i uvek skromni traže 150 000din jer nemaju delove za iste!
Uređaj traži pin koji ja imam ali zbog razbijenog screena nemogu da ubacim, tako da nemam ni radio, cd,.... Naravno, ja bi to počupao, ali u sklopu uredjaju su prekidači za ventilator u kabini, klima koji na sreću rade nezavisno od pina i na displeju pokazuje jačinu ventilatora, kao i temp. Na koju je klima podešena.
Ako iko ima iskustvima sa ovim screenovima, upomoc!

Poslednja izmena:

Back