- Poruka
- 12.686
ma svaka čast studentima, ali deluje mi da nisu dobro izučili 5 oktobar.........![]()
izucavaju i izucavace, t.j. upravo studiraju, ali svoje datume.
jedino sto ovo nije tvoj 5 oktobar
Repetitio est mater studiorum
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma svaka čast studentima, ali deluje mi da nisu dobro izučili 5 oktobar.........![]()
Kako mogu izbori da im promene sistem i institucije.Mesecima se ograđuju od opozicionih stranaka. I to je u redu. Ali je sada bolje da postave rok za ispunjenje zahteva i ukoliko im se zahtevi ne ispune da traže raspisivanje izbora, na svim nivoima.
Ne pada bukvalno nikad. Jedini koga ste do sad uspeli da svrgnete je Asad ali tek nakon milion zrtava. Medjutim tamo su izrazene etnicke podele, to je recimo kao kada bi kod nas u Srbiji vojvodjanski Madjar bio predsednik.Pada sa vlasti, ali bez nasilja.
Gde ćete posle?Pravi si laik.
Kad bi Vucic stvarno bio gotov, ja bih samo pojacao botovanje za njega do maksimuma, isto kao sto botujem protiv 4/5G mreze i ostalog zla u vreme kada to niko ne radi.Gde ćete posle?![]()
Da, ima nas raznih.Kad bi Vucic stvarno bio gotov, ja bih samo pojacao botovanje za njega do maksimuma, isto kao sto botujem protiv 4/5G mreze i ostalog zla u vreme kada to niko ne radi.
Pametnog coveka poput mene misljenja vecine ne doticu ni 2%, osim ako su tacna onda ih podrzavam
Kako mogu izbori da im promene sistem i institucije.
Očigledno je Vučić gotov pošto neće dobiti ni 1% glasova na izborima.Ovo je izraz koji se cesto cuje poslednjih nedelja u javnosti.
Ali sta on u stvari predstavlja?
Jasno je na koga se odnosi ali na koji je nacin gotov? Bice izbora, smena, revolucija?
Kako je gotov?
Ne pada bukvalno nikad. Jedini koga ste do sad uspeli da svrgnete je Asad
Nasi izbori su odlicni a tek sada su i oni koji nikad nisu izlazili motivisani da daju glas SNS-u po prvi put. Evo npr. ni ja nikad nisam glasao za SNS....Misliš da će ponovo proći "izborni turizam", zastrašivanje po JKP, pretnje otkazima, kupovina glasova i ono najvažnije..muvanje tokom izborne noći?
Cak ni studenti nisu toliki teletabisi da veruju u to.Nova vlast treba da ispuni zahteve studenata. Ova vlast ih neće ispuniti. To je očigledno.
A protesti su samo zbog toga da se uvedu KAMERE na glasačka mesta
Radnja u sadašnjosti koju čekamo da se desi u budućnosti.Ovo je izraz koji se cesto cuje poslednjih nedelja u javnosti.
Ali sta on u stvari predstavlja?
Jasno je na koga se odnosi ali na koji je nacin gotov? Bice izbora, smena, revolucija?
Kako je gotov?
Ma ok. Good luck.izucavaju i izucavace, t.j. upravo studiraju, ali svoje datume.
jedino sto ovo nije tvoj 5 oktobar
Repetitio est mater studiorum
Ja to nisam napisao.Nadam se da to žele sve opozicione stranke. Ali...i to je nedovoljno.
Najvažnije je da opozicione stranke imaju nepotkupljive i pravno potkovane članove izbornih komisija ( mislim da odlično znaju izborne zakone ).
Nema od toga ništa. Može samo da dođe do letalnih incidenata koji takođe neće ništa promeniti.A što pitaš, kada znaš?
Pada sa vlasti, ali bez nasilja.
Mesecima se ograđuju od opozicionih stranaka. I to je u redu. Ali je sada bolje da postave rok za ispunjenje zahteva i ukoliko im se zahtevi ne ispune da traže raspisivanje izbora, na svim nivoima.
Mislim da treba da se održe izbori. To je jedini izlaz. Bez nasilja.
Ako se prekinu protesti, bez ispunjavanja zahteva i ukoliko ne dođe do izbora, plašim se da će energija nestati..Ova koja postoji na protestima, zborovima..
Narod koji podržava studente ne podržava SNS i to je očigledno. Ali ne podržavaju sve opozicione stranke. Ovde mislim pre svega na SSP.
Ja to nisam napisao.
Pročitaj, napisao sam da su protesti zbog toga da se uvedu KAMERE na glasačka mesta.
A posle toga će da se prebroji da Vučić nema ni 1% glasova.
"KAMERE su bitne, članovi komisije nisu bitni" to sam ja napisao i ne razvodnjavaj moju priču
Oni to pokradu daleko od kameraI ja mislim da su kamere bitne.
KAMERE su jedino bitne jer sprečavaju Vučića da ukrade odnosno dopiše sam sebi 1,5 milion glasova.I ja mislim da su kamere bitne.
Tab ubrzao avatar
..Turbo..dva puta gas do daske..automatik
Ne bre Tab..neće biti nasilja..Kad mu Luka Laban saopšti da je kraj..pobeći će nepomenik bez nasilja
Gotov je nepomenik..još ima izbora nepomenik..mirno ili drugačije..ali sve da vrati izdato i pokradeno.
Nikad hrabri diktatori nisu odlazili mirno al Ovo sa paukovim moodima će probati otići mirno al naći će ga na kraj sveta Srbi, kad čuju koliko ih je opljačkao i zadužio.
Je li mala, čija s'ti kad ne znadeš srbski? Ovo je čuvena ustanička pesma i trebala je da nam bude himna. A ne ova iz pozorišta.Samo ako piše pesmu staroslovenskim.
a koji je to nacin?A što pitaš, kada znaš?
Pada sa vlasti, ali bez nasilja.
ko ti ova seksi plavusa u avataru?Dinsta se![]()
Samo da se podsetimo da studenti nisu primili bustere koje je korumpirana vlast uvezla onomad radi velikog mrna eksperimeta.Nasi izbori su odlicni a tek sada su i oni koji nikad nisu izlazili motivisani da daju glas SNS-u po prvi put. Evo npr. ni ja nikad nisam glasao za SNS....
Cak ni studenti nisu toliki teletabisi da veruju u to.