Gotov je

Mesecima se ograđuju od opozicionih stranaka. I to je u redu. Ali je sada bolje da postave rok za ispunjenje zahteva i ukoliko im se zahtevi ne ispune da traže raspisivanje izbora, na svim nivoima.
Kako mogu izbori da im promene sistem i institucije.
Pada sa vlasti, ali bez nasilja.
Ne pada bukvalno nikad. Jedini koga ste do sad uspeli da svrgnete je Asad ali tek nakon milion zrtava. Medjutim tamo su izrazene etnicke podele, to je recimo kao kada bi kod nas u Srbiji vojvodjanski Madjar bio predsednik.
Pre toga Milosevic koji je svrgnut bombardovanjem...

Kako mogu izbori da im promene sistem i institucije.

Misliš da će ponovo proći "izborni turizam", zastrašivanje po JKP, pretnje otkazima, kupovina glasova i ono najvažnije..muvanje tokom izborne noći?

SNS više ne može, bez policije, da održi nijedan štand na ulici..mislim da to vidiš.

Nova vlast treba da ispuni zahteve studenata. Ova vlast ih neće ispuniti. To je očigledno.

Ovo je izraz koji se cesto cuje poslednjih nedelja u javnosti.

Ali sta on u stvari predstavlja?

Jasno je na koga se odnosi ali na koji je nacin gotov? Bice izbora, smena, revolucija?
Kako je gotov?
Očigledno je Vučić gotov pošto neće dobiti ni 1% glasova na izborima.
A protesti su samo zbog toga da se uvedu KAMERE na glasačka mesta, i posle toga da se to prebroji da Vučić nema ni 1% glasova.

Misliš da će ponovo proći "izborni turizam", zastrašivanje po JKP, pretnje otkazima, kupovina glasova i ono najvažnije..muvanje tokom izborne noći?
Nasi izbori su odlicni a tek sada su i oni koji nikad nisu izlazili motivisani da daju glas SNS-u po prvi put. Evo npr. ni ja nikad nisam glasao za SNS....
Nova vlast treba da ispuni zahteve studenata. Ova vlast ih neće ispuniti. To je očigledno.
Cak ni studenti nisu toliki teletabisi da veruju u to.

Nadam se da to žele sve opozicione stranke. Ali...i to je nedovoljno.

Najvažnije je da opozicione stranke imaju nepotkupljive i pravno potkovane članove izbornih komisija ( mislim da odlično znaju izborne zakone ).
Ja to nisam napisao.
Pročitaj, napisao sam da su protesti zbog toga da se uvedu KAMERE na glasačka mesta.
A posle toga će da se prebroji da Vučić nema ni 1% glasova.
"KAMERE su bitne, članovi komisije nisu bitni" to sam ja napisao i ne razvodnjavaj moju priču

A što pitaš, kada znaš? :D

Pada sa vlasti, ali bez nasilja.

Mesecima se ograđuju od opozicionih stranaka. I to je u redu. Ali je sada bolje da postave rok za ispunjenje zahteva i ukoliko im se zahtevi ne ispune da traže raspisivanje izbora, na svim nivoima.

Mislim da treba da se održe izbori. To je jedini izlaz. Bez nasilja.

Ako se prekinu protesti, bez ispunjavanja zahteva i ukoliko ne dođe do izbora, plašim se da će energija nestati..Ova koja postoji na protestima, zborovima..

Narod koji podržava studente ne podržava SNS i to je očigledno. Ali ne podržavaju sve opozicione stranke. Ovde mislim pre svega na SSP.
Nema od toga ništa. Može samo da dođe do letalnih incidenata koji takođe neće ništa promeniti.

Ja to nisam napisao.
Pročitaj, napisao sam da su protesti zbog toga da se uvedu KAMERE na glasačka mesta.
A posle toga će da se prebroji da Vučić nema ni 1% glasova.
"KAMERE su bitne, članovi komisije nisu bitni" to sam ja napisao i ne razvodnjavaj moju priču

I ja mislim da su kamere bitne.

Ne tako davno cela Srbija je bila oblepljena sa natpisima gotov je.

To su radili mladi ljudi i studenti.
Bitka se vodila za svaku banderu za svaki saobracajni znak...

Tu bitku je narod dobio petog oktobra uprkos svim mogucim preprekama.
Svemu je predhodilo jedinstvo.

Sta kazu danas studenti? Necemo nikog.

A pa dobro onda tu su forumi da mogu ljudi da masu sa parolama gotov je.

I ja mislim da su kamere bitne.
KAMERE su jedino bitne jer sprečavaju Vučića da ukrade odnosno dopiše sam sebi 1,5 milion glasova.
Bez kontrolora opozicije, a uz KAMERE Vučić će moći da ukrade najviše 15.000 glasova.

Iz tog razloga ne razvodnjavah priču na kontrolore opozicije koji su nebitni za način krađe izbora koju Vučić sprovodi.

Krađu Vučić sprovodi po selima gde više niko ne živi i možda na glasačkom mestu izađe za ceo dan 10 glasača.
Tih 10 glasača bi KAMERA izbrojala i Vučić ne bi mogao tu da ukrade više od tih 10 glasova.
Međutim sa kontrolorima kojih mora da bude 100.000 da se nebi kralo i što je nemoguće naći, a bez KAMERA dešava se stalno da na otprilike 1500 glasačkih mesta po tim selima gde nije kontrolor siguran, Vučić sam sebi u ZAPISNIK upiše po 1000 glasova. I to ti je 1,5 milion glasova u startu ukradenih odnosno dopisanih. Vučić na tih 1500 glasačkih mesta i spušta ispod cenzusa opozicionu stranku koja mu smeta isto brišući joj sve glasove u Zapisnik.

Sa KAMERAMA na biralištima, na onim mestima gde opozicija nema sigurnog kontrolora, a to je po tim selima gde se proceni da malo ljudi glasa pa ne šalju nikog tamo jer nemaju, kad KAMERA izbroji da je glasalo za ceo dan 10, tu Vučić u zapisnik može samo da ukrade tih 10 glasova, a ne može da dopiše 1000 sam sebi.

Tako da prestani da razvodnjavaš priču na nebitne kontrolore opozicije, nego samo traži KAMERE da se svuda postave

Tab ubrzao avatar :hahaha:
..Turbo..dva puta gas do daske..automatik
Ne bre Tab..neće biti nasilja..Kad mu Luka Laban saopšti da je kraj..pobeći će nepomenik bez nasilja
Gotov je nepomenik..još ima izbora nepomenik..mirno ili drugačije..ali sve da vrati izdato i pokradeno.
Nikad hrabri diktatori nisu odlazili mirno al Ovo sa paukovim moodima će probati otići mirno al naći će ga na kraj sveta Srbi, kad čuju koliko ih je opljačkao i zadužio.

Sa ovom bagrom nema nista na lep nacin.

Nasi izbori su odlicni a tek sada su i oni koji nikad nisu izlazili motivisani da daju glas SNS-u po prvi put. Evo npr. ni ja nikad nisam glasao za SNS....

Cak ni studenti nisu toliki teletabisi da veruju u to.
Samo da se podsetimo da studenti nisu primili bustere koje je korumpirana vlast uvezla onomad radi velikog mrna eksperimeta.
Bili su mali.

Čisto onako da ti skrenem pažnju da planiraš da glasaš za onoga koji je tukao demonstrante 07.07.

Back