lapsi
Iskusan
- Poruka
- 5.887
Ima smisla!Samo da se podsetimo da studenti nisu primili bustere koje je korumpirana vlast uvezla onomad radi velikog mrna eksperimeta.
Bili su mali.
Čisto onako da ti skrenem pažnju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima smisla!Samo da se podsetimo da studenti nisu primili bustere koje je korumpirana vlast uvezla onomad radi velikog mrna eksperimeta.
Bili su mali.
Čisto onako da ti skrenem pažnju
Ima smisla!![]()
To sa 80 posto naroda je preterivanje. Studenti su pozvali građanstvo na udruživanje u plenume i taj poziv je imao efekta kao glas u pustinji. Takođe je postojala objava o generalom štrajku što se sve izjjalovilo odmah na početku. Studenti su uspeli da privuku srednji sloj dok su penzioneri i radnici ostali ispred televizora gledajući TV Iinformer .Izgubio je autoritet. Na njegove pozive niko se ne odaziva, osim plaćenika.
Na pozive studenata odaziva se 80% naroda. Studenti sju autoritet, av je uzrpator.
Cela Evropa se sprema za uvođenje vanrednih stanja.Ovo je izraz koji se cesto cuje poslednjih nedelja u javnosti.
Ali sta on u stvari predstavlja?
Jasno je na koga se odnosi ali na koji je nacin gotov? Bice izbora, smena, revolucija?
Kako je gotov?
dok ima para u budzetu Srbije, nije gotov....tu su njegovi pajtasi...sa njim, do poslednje pareIzgubio je autoritet. Na njegove pozive niko se ne odaziva, osim plaćenika.
Na pozive studenata odaziva se 80% naroda. Studenti sju autoritet, av je uzrpator.
функционалне институције.Ovo je izraz koji se cesto cuje poslednjih nedelja u javnosti.
Jasno je na koga se odnosi ali na koji je nacin gotov? Bice izbora, smena, revolucija?
Kako je gotov?
A i ti Visociji sa tih visina bolje vidisvulin kaže da će se blokade završiti u narednih mesec dana... ne bi ga potcenjivao
vučić je pred petnaesti mart spominjao sviranje kraja, pa su od tada protesti splasnuli
ima nešto, svakako su bolje obavešteni nego mi
Ne smem da ti kažemko ti ova seksi plavusa u avataru?![]()
Ja kad izjavim tako nesto budem obavezno optuzena za poziv na nasilje I sl.zato i mislim da su mirni protesti besmisleni, protiv ljudi koji se služe nasiljem... ali to je samo moje mišljenje
Kad navodiš stihove, staviš navodnikeJe li mala, čija s'ti kad ne znadeš srbski? Ovo je čuvena ustanička pesma i trebala je da nam bude himna. A ne ova iz pozorišta.
Ja sam optužena da sam podstrekavala gađanje jajimaJa kad izjavim tako nesto budem obavezno optuzena za poziv na nasilje I sl.
drugosrbijanska propaganda, mirni protesti mu najmanje šteteJa kad izjavim tako nesto budem obavezno optuzena za poziv na nasilje I sl.
Ovaj ti je lep.Ne smem da ti kažem![]()
Na pozive studenata odaziva se 80% naroda.
Igrala sam se malo sa AIOvaj ti je lep.
Lep je i onaj ' u olovci', možda i najlepši.
Неки глаголи казују стање, а неки збивање...Ovo je izraz koji se cesto cuje poslednjih nedelja u javnosti.
Kako je gotov?
Ма, одлазио је он и раније; код Хсија, Путина, Меркелове, Трампа, Бајдена- али се увек враћао...Nepomenik jos ove godine odlazi
Молитву поражених.Ali sta on u stvari predstavlja?