Goticari, gde ste?

Nabijem na ***** sve emotivne emose, i darkerke goticarke, i sve sto pored imena na fejsu stave ime nekog gitariste od koga znaju 3 pesme a gitaru u ruke uvatili nisu. Nabijem na isti taj ku_rac sve debile u airmaxu, i sve koje slusaju rastu cviju i tako te idiote.

Nabijem na ***** sve emotivne emose, i darkerke goticarke, i sve sto pored imena na fejsu stave ime nekog gitariste od koga znaju 3 pesme a gitaru u ruke uvatili nisu. Nabijem na isti taj ku_rac sve debile u airmaxu, i sve koje slusaju rastu cviju i tako te idiote.

kako postignes da sve te ljude nabijes na k*rac? :dontunderstand: vidim cim bas imas aktivan seksualni zivot kad toliko ljudi si uspeo da nabijes na racku...

slazem se za ovo zadnje... xD
ljudi, tema ode u q*ac... Ajd sad da se svi lepo vratimo svojim zivotima... ;)

pa nzm, ja ne mogu da se druzim sa fenserima, uvek to izadje na lose :(
mada moje drustvo je ocarano americkim popom, sto ja ne volim ali sta ces...
neam nikog u svojoj blizini ko je istog muzickog opredeljenja kao ja... :(

oni su kao u fazonu da iskorsicavaju devojke i to, grandovci vise :mrgreen:

ма реално нема ту неког леба. Најјадније је то када се ложе на тебе клинке. Толко *****,а ништа легално и ништа не можеш да искористиш! :(

@snikers!

имају пар добрих песама... :руменка:

Agree... :(

Pa daj baci 'vamo par linkova... :per: :rumenko:

Неко им до јаја добар пише песме,само штета што их изводи овај геј бенд. Све су им на овај фазон! Не контам зашто неко,па иако је геј жели да изгледа као женско? Свеједно си мушко,ако ти се не свиђа иди на операцију па промени пол који крац! Шта глумиш? Ја би се убио када би морао овако да изгледам!

Е,пуца ми пенис шта неки мученик мисли о мени и то још на интернету. Док си ћутао мислилио сам да си глуп,од када си почео да причаш уверио си ме. Песма је добро увежбана,мелодична,комерцијална и генерално ваља,е сад што је изводе неки пањеви то је друга ствар. То је лака и брза лова за оне који су то написали. Да су дали неким анонимусима или нормалним људима не би ништа зарадили,јер су људи стока,овако су нашли добро средство и тржиште где могу то да најбоље утопе и боли их уво. Код клинки најбоље пролазе те групе где су певачи исфеминизирани и метросексуалци и где се пева о осећањима. Било шта да напишеш направићеш хит. Код комерцијална сам је форум направио размак!

Е,пуца ми пенис шта неки мученик мисли о мени и то још на интернету. Док си ћутао мислилио сам да си глуп,од када си почео да причаш уверио си ме. Песма је добро увежбана,мелодична,комерцијална и генерално ваља,е сад што је изводе неки пањеви то је друга ствар. То је лака и брза лова за оне који су то написали. Да су дали неким анонимусима или нормалним људима не би ништа зарадили,јер су људи стока,овако су нашли добро средство и тржиште где могу то да најбоље утопе и боли их уво. Код клинки најбоље пролазе те групе где су певачи исфеминизирани и метросексуалци и где се пева о осећањима. Било шта да напишеш направићеш хит. Код комерцијална сам је форум направио размак!

pa kad ti puca sta onda padas na provokaciju :mrgreen:

isti si ko moja mladja sestra :twisted:

Back