Goticari, gde ste?

ovo za zivce sam se pocepala...
evo kad me vec pitas da ponovim jos jednom: ne razumem zasto neko sece vene. Zadovoljan? :P
ja se ne gadim krvi, ne brini a za krvave suze sam rekla da mi je smesan nacin na koji on to kaze...
za ono svi mrze emose: imam takav utisak za sve koji su ostavili komentare ovde, mozda gresim...
Aj sad da se vratimo ogovaranju gotika, ipak za ovo sluzi ta tema!!! xD

Veruj mi,ja sam tek izgubio živce na ovom forumu xD...što se tiče svih nas,svi smo mi biološki isti,ali umno smo različiti.Da nema te različitosti,mi bi se praktički sami međusobno poubijali od dosade :mrgreen:

ovo za zivce sam se pocepala...
evo kad me vec pitas da ponovim jos jednom: ne razumem zasto neko sece vene. Zadovoljan? :P
ja se ne gadim krvi, ne brini a za krvave suze sam rekla da mi je smesan nacin na koji on to kaze...
za ono svi mrze emose: imam takav utisak za sve koji su ostavili komentare ovde, mozda gresim...
Aj sad da se vratimo ogovaranju gotika, ipak za ovo sluzi ta tema!!! xD

cepaju se i moji zivci :(
Pa ti onda i nisi totaly emos ako ne seces vene barem jednom nedeljno :rida: salim se

Gresis, a tako mislis zato sto se bojis da ce tebe neko, ne daj boze, mrzeti zbog toga sto si emos, ali msm da njih niko ne mrzi, samo ih niko ne razume...zasto bi neko seko vene i kukao oko malih problema? :P

Gotici, ma bagra, sve to treba spaliti...buhahaha :mrgreen:

mozda se plasim da ce me zbog toga odbaciti (ne mogu reci mrzeti) neko meni drag, ali osoba sa 4uma- ne, nikako...
@doc.smash ja ne bih dolazila na forum na kome se nerviram... OmG! Da ti nisi mozda emo? xD (zez se)

mozda se plasim da ce me zbog toga odbaciti (ne mogu reci mrzeti) neko meni drag, ali osoba sa 4uma- ne, nikako...
@doc.smash ja ne bih dolazila na forum na kome se nerviram... OmG! Da ti nisi mozda emo? xD (zez se)

Ne mislim na osobe sa foruma, to zbog toga sto se plasis da ce te ta osoba odbaciti toliko ti se urezalo u svest da se i na forumu pribojavas toga nesvesno...

Ja smatram ovu muziku dosadnom i umobolnom,ali eto ovu pesmu sam stvarno gotivio jedno vreme..prvi put sam slusao navaren i to hevi doze,jedna drugarica mi poslala,a ja poslusao,cisto da vidim sta je to..
tripozno je slusati haj,al sam od tad zavoleo tu pesmu...al sve ostalo mi je gadno :)

Taj zonfa :mrgreen:
imas ovakve :
nema seSi al je valjana xDhttp://4.***************/_NO2UOMMYKZ0/SKktmWH7nfI/AAAAAAAAA1M/EHVq7Z-qzCw/s400/Long+Brown+Emo+Hair.jpg
al zato i ovakve
emo.jpg

E svi vi mnogo s*rete!!! Danima mi stizu poruke za odgovore na ovu temu i ni jednom nisam procitala neki pametan komentar! Zivite svoj zivot i pustite druge da zive svoj! Sta druge briga kako se neko oblaci, kako izgleda, sta slusa...to je njegova stvar i nicija vise! A ako bas hocete da ispravljate tudj zivot, to samo znaci da niste zadovoljni svojim!

E nesto se bas lozim na goticarke u zadnje vreme. Nekako su mi u bdsm fazonu, kako bi ja to jeebo :P
Bas bejah pre par dana na nekoj svirci i overavajuci goticarke dosao sam do zakljucka da bi sve cure bile dosta jebozovnije da su u goth fazonu :)

Back