Goticari, gde ste?

To nije predrasuda nego cinjenica....znam ih bas dosta.....i svaki do zadnjeg vrlo slabo vodi racuna o higijeni.....iste stvari nose po nedelju dana....

Brada stilizovana je super.....ali vecina metalaca ima onu divlju bradu koja je jako ruzna....

Sta fali ovakvim bradama???

Marco_Hietala_by_GIVEthemHORNS.jpg

amona04.jpg

To nije predrasuda nego cinjenica....znam ih bas dosta.....i svaki do zadnjeg vrlo slabo vodi racuna o higijeni.....iste stvari nose po nedelju dana....

Dobro, često umeju da se navrznu na neku majicu, pa da je ne skidaju.
Istina.
Ali, i ja ih znam dosta i većina ima čistu kosu.
Da ne pominjem kol'ko sam ih viđala na ulici sa kosom do dupeta koja izgleda kao da lik reklamira Šaumu.

aha, hodaju okolo zavijeni u crnu odjecu, ne kupaju se i smrde
generalno su zapusteni sa dugim kosama i bradama, nose ogroman nakit, imaj svoje rituale, siju flajere homofobiju i propagiraju zlostavljanje zena
takodje imaju dugu istoriju genocidnog ponasanja u skladu sa onim koje praktikuje njihov lik iz knjige, za kog se vjeruje da je samosvjesni trolicni entitet iz kosmosa

:eek::eek:

Ja ih vidjam po bg-u,okupe se kod trga
ponekad ih bijemo
oni su eto,dal retardirani ili glupi
ima neka likusa,ruzna ko grob,uvek ima neku odoru,ogromnu sa kapuljacom,koju uvek nosi
a ona nema ni metar..
ko neki djavo,iz jame izasao..ruzna ko stakor -.-
ma i djavo bi bezao od onog gabora,osecam istopila bi se kad bi je poprskao svetom vodicom

au sto li vi mrzite goticare, da mi je samo znati? ljudi su ok, ja imam 2 drugarice goticarke, sasvim su ok devojke, samo mi je zao sto su zbog svog izgleda osudjene da budu otpadnici od drustva, jer ih mnogi napadaju i vredjaju jer misle da su one u nekoj sekti... kakvih je prozivki bilo na fejsu, bolje da ne pricam... a one niti piju niti puse, kakva bre sekta, ne znaju one sta je to :D

Nightwish je power metal a ne gothic... :)

daa...a Evanescence je gothic :lol:

sve vam je to pop metal. Sviranje qrcu,a jos su mi gori oni gitaristi i clanovi benda koji se gube kao da sviraju nesto uzasno brutalno,a sviraju pederastu muziku. Do duse dok je Tajra pevala Najtvis je valjao,a Evansence ima pak kul pesama Going under,bring me to life,litijum,when i am sober ili tako nesto,ostalo je bezveze. Mada ja to ne priznajem za metal.

sve vam je to pop metal. Sviranje qrcu,a jos su mi gori oni gitaristi i clanovi benda koji se gube kao da sviraju nesto uzasno brutalno,a sviraju pederastu muziku. Do duse dok je Tajra pevala Najtvis je valjao,a Evansence ima pak kul pesama Going under,bring me to life,litijum,when i am sober ili tako nesto,ostalo je bezveze. Mada ja to ne priznajem za metal.

to je gothic rock...nije metal...
a imaju dobrih pesama....saslusaj the only one....

Back