fantom piroman
Iskusan
- Poruka
- 5.846
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja goticara nikad nijesam vidio uzivo, mozda jesam ali je to bilo davno, a goticarke jesam. Ybg, nece bez svoju vrstu, pametno![]()
Vidim da niko nema pojma kako izgleda muski goticar, evo Prince Nuada moze posluziti kao primer (mada je on vilenjak, ali goth!)...
Vidim da niko nema pojma kako izgleda muski goticar, evo Prince Nuada moze posluziti kao primer (mada je on vilenjak, ali goth!)...
![]()
mjesas steampunk i goth
Ma nije tako,znas koliko sam prelepih goticarki videla...mnoge od njih su bile cak i mrsave.
ali sve je to isfolirano do zla boga,tj.90 % njih.
Lepo je relativna stvar, to je kategorija pripadnosti jednom delu kolektivnog razumevanja istaknutog, a zahvaljujuci empirijskom shvatanju, za svakog od nas zasebna i cesto suprotna misao.
Slazem se da je gotik stil izveo svoj naziv od gotskih plemena. Naime, renesansni umetnici su, osecajuci prezir prema crkvi i srednjovekovnoj umetnosti, istu nazvali gotskom, po tim, kako se tada smatralo, divljim i necivilizovanim varvarima. Medjutim, srednjovekovna umetnost je zaista misticna i ocaravajuca, tako da je predstavila osnov za nastanak goticke kulture u modernom smislu. Samo sto je ova nesto mracnija i sa vecom dozom individualizma.
...imaju duge masne kose, imaju brade itd, naravno opet normalnim ljudima ovo ne bi trebalo da bude privlacno,
Ovo sa masnim kosama jednostavno nije tačno.
95% ''metalaca'' koje znam ima uvek čistu kosu.
Sunce mu, često izgledaju kao da su tek izašli iz frizerskog salona.
Uopšte, predrasude su besmislene.
Al' ovo je jedna od glupljih.
podvučeno: Zašto se brade ne bi dopale normalnim ljudima?![]()
"normalnim" ljudima iz Bracinog sveta ne bi trebale da se dopadnu dlake generalno. Naprotiv to je klasicna marka koju nosi niza sorta. Ljudi kojima je po rodjenju dato da su maljavi na predelu brade, iznad usana, ljudi koji imaju obrve, kosu , malje ispod pazuha, intimne malje, to su sve niza rasa, razumes? Mogu oni da se depliriaju s vremena na vreme, da se maju s vrelim i ladnim voskovima, da provode sate u kremama za depilaciju, da placu dok se cupkaju pincetom, al nije to to.
Idealno bi bilo kad bi svi bili glatki onako, totalus s nula posto telesnih dlaka - e onda bi svet bio bolje mesto za zivot.
Ovo sa masnim kosama jednostavno nije tačno.
95% ''metalaca'' koje znam ima uvek čistu kosu.
Sunce mu, često izgledaju kao da su tek izašli iz frizerskog salona.
Uopšte, predrasude su besmislene.
Al' ovo je jedna od glupljih.
podvučeno: Zašto se brade ne bi dopale normalnim ljudima?![]()