Gothic

Posto vec reklamiramo svoje grupe i sve to ae da i ja nesto postavim...

ladytron.jpg

Ladytron
Ovo je fina grupa...Mozda ste culi za nju...

AngelOnYourShoulder:
Pa,gothic metal....ja to uvek racunam u gothic...a sto se Theatre-a tice ja jedino volim one starije albume do Aegisa (naravno racunajuci i njega)

Ja ne razumem sta vi ljudi imate protiv Theatreove elektro faze,to je (bar meni) njihov najlepsi period...Musique (opet bar meni) je njihov najbolji album...A i iskreno receno meni su mnogo interesantniji sintisajzeri nego klavijature...

OneDream:
owde tjemo da diskutujemo o gotik muzici,koje bendowe wolite,kako ste pocheli da sushate,stil oblachenja,bla trutj

swe shto je wezano za gotik subkulturu :P

Ja slabo slusham gothic, vishe sam thrash i death metal maniac!
al svejedno, bitno je da se na temi ne govori o Hip-hopu i sl.

Dakle, nisam ljubitelj tog elektro tripa, vishe volim ambijental/gothic. (Naravno, ovdje ne govorim o gothic metalu).

Btw, Leaves Eyes je (da, znam da se ukusi razlikuju), po meni, jedan veliki promashaj od benda. A shto se tiche TOT-a... Prvi album je odlichan, drugi je OK, ovo ostalo je katastrofa.

Maili Irmeli Bjorklund:
Dakle, nisam ljubitelj tog elektro tripa, vishe volim ambijental/gothic. (Naravno, ovdje ne govorim o gothic metalu).

Btw, Leaves Eyes je (da, znam da se ukusi razlikuju), po meni, jedan veliki promashaj od benda. A shto se tiche TOT-a... Prvi album je odlichan, drugi je OK, ovo ostalo je katastrofa.

O boze ne jos jedan,ajde mi objasni zasto su ''Musique'' i ''Assembly'' katastrofalni u odnosu na prethodne albume osim sto su zanrovski i tematski uzajamno kontradiktorni...

Velvet Darkness They Fear I Aegis su tako dooobrii albumi,steta sto su tekstovi napisani na staroengleskom pa se malo toga moze razumeti,no i pored toga tekst za pesmu And When He Falleth je jedan od najboljih koje sam ja procitala.....a sto se tice Leaves Eyes,ne bih se slozila da su promasaj od benda,nisu nista posebno,jos jedan gothic metal bend u nizu...ali uopste nisu losi...imaju dosta lepih pesmica.....

Back