Gothic

Najvece zlo, kad vidis dobru ribu koja je unakazila sebe tim darkerskim sranjem. Svima vama treba jedno sluzenje vojnog roka, da vas oni malo doteraju u red, i da naprave ljude od vas. Od vas bre nema ni mojega.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Clementina:
ZA Sherlock "NE SERI" ! ! ! ! !
Jer ces i ovako i onako to sve morati da pojedes

Prijatno! Ne mesam ti se u jelovnik!

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

1arge-msg-115671461813-1.jpg

Die, die my Sherlock!

+SpookyGirl+:
1arge-msg-115671461813-1.jpg

Die, die my Sherlock!

Sta je ovo, pacijentima iz Laze daju da dolaze na forum!? Ako, ako, da se malo socijalizujete. :lol:

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

Jadni su vam roditelji, sto ne znaju kakve blago retardirane osobe lebom rane.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

AngelOnYourShoulder:
A sada cemo lepo da ignorisemo ovog jadnog ludaka i nastavimo diskusiju neobaziruci se na njegove bednicke komentare.
Samo vi nastavite, ja se ovde vise ne javljam. Meni nije mesto medju polupismenim poluidiotima.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!

Sherlock:
Sta je ovo, pacijentima iz Laze daju da dolaze na forum!? Ako, ako, da se malo socijalizujete. :lol:

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!
Vidim, i tebi su dali istu privilegiju.

Sherlock:
Najvece zlo, kad vidis dobru ribu koja je unakazila sebe tim darkerskim sranjem. Svima vama treba jedno sluzenje vojnog roka, da vas oni malo doteraju u red, i da naprave ljude od vas. Od vas bre nema ni mojega.

da izvines, jadan si ti covek ako ti je potrebna vojska da napravi coveka od tebe.....

Back