VisionOfDisorder
Poznat
- Poruka
- 9.013
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
VisionOfDisorder:De ste emo vampiri... Kako ide trgovina machjom krvlju?

AngelOnYourShoulder:Eee,gothicari jel` dolazite sutra u SKC???Razlog:Vece za gothic u okviru Samhaina/Bendovi:Mizar,Phantasmagoria,Fancy frogs,Kanntilen Ante Portas,Istok.

hteo sam
 hteo sam 
Cayca:A kakvi su bili MyStique?
OneDream:Diary of Dreams,London After Midnight, Moonspell, Opeth, Deine Lakaien, Seraphim Shock, Malice Mizer, Qntal, The Sisters Of Mercy, Dargaard, Type O Negative, Wumpscut, Tristesse de la Lune, Godmodule, Depeche Mode, Dead Can Dance, Covenant, Clan of Xymox, Deathstars, Samael, Alice in videoland, Die form, nine inch nails, puissance, d'espairs ray, fields of the nepihilim, KMFDM, ladytron, l'arc en ciel, mizar, the kovenant, arovane, gackt, maudlin of the well, gothminister,
kratji spisak onoga shto ja slusham
davinchi:Prve kontakte sa Gotikom imao sam pre par godina u srednjoj kada mi je neko dao Nightwish i naravno tada cuo da je to gotik i tada je bilo bas WOW koja muzika. Svidelo mi se onda je nastupio neki drugi period mog zivota, ali da ne gnjavim... Trebaju mi uputstva o pravcima u gotik muzici, odnosno sta je sta, koji bend svira koji pravac, sta je doom i tako ti izrazi. Imam puno muzike ali neznam za sta pre da se uhvatim, za sada preslusavam Macbeth, Therion, Xandria, Blind Guardian, Dream Theater, Symphony X, Opera IX (mislim da tako bese)... Naravno ovo sve nije gotik, ali meni treba neko ko se bolje razume u te pravce i tako to. Naravno imam jos tonu muzike ali sada je 3:35 ujutru pa nemogu da sada sastavljam listu svega sto imam. NEKA SE JAVI NEKO(A) ISKUSNIJI(A) DA MI POMOGNE