Gothic

Od gothic benova osim The 69 Eyes koji su mi omiljeniiii......slusam i My Dying Bride,Inkubus Sukkubus,Theatre of tragedy,Deathstars (jednom nogom su u gothic vodama),Dioramu,Love like blood,For my pain,Deine lakaien,Within temptation........ i gomilu ambiental bendova
Od MDB,obozavam pesme She is the dark i For my fallen angel (tekstovi tih pesama su predivni) i svidja mi se njihova atmosfera

ok, znam da ovde cavrljaju samo fanovi gotik mjuze, ali htela sam da kazem kako ja i nisam fan gotika, tj. vise volim da odem i super se provedem na elektro gotiku (do sada sam samo bila u KSTu na tome) i to mi bas odgovara. inace gotivim ustvari sam gotik stil. recimo, volela bih da imam jednu sobu skroz u gotik fazonu, svidi mi se kad se neko super obuce u tom fazonu (da ne kazem da bih se i ja tako oblacila, ali kasno je za to...). ne znam jel ima ljudi u ovakvom tripu? znam da je slicnog misljenja i moj decko...

Diary of Dreams,London After Midnight, Moonspell, Opeth, Deine Lakaien, Seraphim Shock, Malice Mizer, Qntal, The Sisters Of Mercy, Dargaard, Type O Negative, Wumpscut, Tristesse de la Lune, Godmodule, Depeche Mode, Dead Can Dance, Covenant, Clan of Xymox, Deathstars, Samael, Alice in videoland, Die form, nine inch nails, puissance, d'espairs ray, fields of the nepihilim, KMFDM, ladytron, l'arc en ciel, mizar, the kovenant, arovane, gackt, maudlin of the well, gothminister,

kratji spisak onoga shto ja slusham :P

gde, gde?
bas se unervozim kad sam blizu poznatih
a080.gif

morao sam nesto da uradim inace bi tema ostala na drugoj strani :mrgreen:

Pa prva stvar koja ima nesto sa gotikim koju sam cuo je - Nightwish. U to vreme sam tek poce sa metalom i svidjalo mi se. Nest okasnije sam slucajno suo Mother Earth i Ice Queen (tacnije, na disku sa KoRn spotovime bila su i ova dva) i postao nekako opsednut. Sada su mi Within Temptation omiljeni bend. Pored toga, svidja mi se Symphony X (mada imam samo jedan album) i Lacuna Coil (imam 15-ak pesama, i nisam bas neki fan). Svidja mi se i Epica. Kod Tristania-e mis e ne svidja sto ima previse growling (kako god to prevodite). Imam i Kamelot i Paradise Lost ali nisam stigo da ih preslusam (ima preeeeevise) mada mi se svidjaju i jedni i drugi. Od ostalih bendova sam cuo samo po nekoliko pesama tako da ne bih da sudim o njima. Osim ToT - oni mi se ne svidjaju jer zvuce previse industrial a Liv Kristine ima preavise nezan glas za takvu muziku; industrial najbolje zvuci kad je agresivno i sa jakim muskim vokalom.

P.S. Gothic devojke su ubedljivo najlepse ;)

Back