nesons
Iskusan
- Poruka
 - 5.426

tumaci kako hoces.... cakani 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nesons:tumaci kako hoces.... cakani![]()

Gwydion:Aplauz. Upravo si:
1. Izjavio da masturbiras
storm cloud:А ти то не радиш? :shock:
Gwydion:Pogresan padez, al nek ti bude. Ako hoces u vinovoj lozici, sa seckanom sunkom i seckanim mesom imam jos od Nove godine. Sarme su skroz prihvatljive jer su kao nobles jelo stigle u Vojvodinu iz Austro-Ugarske tako da cu te rado ponuditi uz neku finu muziku tipa astor Pjacola. Izvoli i prijatno.
luci:e aleksej stvarno preterujes sa tim dlakavim metalkama pa sta ako su dlakave, mozda neko to voli.... a ako smrdi ne prilazis joj i kraj... malo se vreme promenilo, dezodorans vise nije luksuz......
Gwydion:I tako ne znam ja danasnje metalke, al se secam vremena kad su na Masinac dolazile Alibabina rodjena sestra Vera, te njena drugarica par godina starija. Pa onda devojka o donog Miska i jos par slicnih njima. .

jacques:ili da ih dovedem obadve pa biraj....aaa?
![]()
nesons:ok. sestro, nemoj mnogo da se nerviras jer to nije dobro za ten![]()
![]()

Gwydion:Zasto bi to iko radio sam kada u ovom gradu ima 3 do 4 puta vise zena od muskaraca? Dodajmo tome da i to muskaraca sto ima u dobroj meri spada u kategoriju smotanih. Izbor je ogroman cak i za one koji nemaju stalno partnerku, a ja odavno ne spadam medju one koji jos uvek traze, tako da je greota trositi se sam. Zaboga, treba postovati onoga s kim si i podeliti nesto i sa njom. Dakle uzalud se sokiras.
Gwydion:BTW, glup si i neobrazovan po obicaju. Sarma je PERSIJSKO jelo. To st ose kasnije rasirila svuda po celom Mediteranu ne znaci da je vizantijska, a do nas nije dosla preko Turaka nego preko Austro-Ugarske kao "gospodsko" jelo. Dakle lupetas po obicaju.

Aleksej_BASO:Gluposti!
Masturbiranje je odlicna vezba za sex.
Slusaj iskusnog drkosa! Zato meni ni jedna nije ostala nezadovoljena ako je htela 10 sati sexa dobila je!
Aleksej_BASO:Posalji svoju zensku neka proveri...

Aleksej_BASO:Kako onda mozes da tvrdis?
Ja sam spreman da dokazem.

...ja mislio da je kod tebe daj sta das 
 Pa ako vec mogu da biram.... Neva:On je neisrpni izvor spermica....