Gori zastava R. Srbije, ambasada u Zagrebu pod opsadom...

NA TRGU bana Josipa Jelačića došlo je do nereda većih razmjera, pri čemu su 44 osobe privedene, doznajemo iz PU zagrebačke.

Iako u policiji nisu željeli iznijeti više detalja o tome zašto je došlo do nereda, doznajemo kako se četrdesetak pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys večeras okupilo na glavnom zagrebačkom trgu, gdje su zapalili srpsku zastavu.

"Zagrepčani, zašto šutite, napali su nas u Beogradu", čuli su se povici iz gomile. Čitav je promet u cetru Zagreba bio neko vrijeme blokiran nakon što su na Trg stigle jake policijske snage. Iz policije su nam rekli kako je došlo do "narušavanja javnog reda i mira", nakon što je nekoliko desetaka osoba počelo "dizati viku i galamu te paliti baklje".

Nakon što im se policija obratila putem megafona, navijači su se ipak u miru uputili u policijsku postaju, gdje će s njima biti obavljeni obavijesni razgovori.

U zagrebačkoj nam policiji kažu kako će više informacija biti poznato sutra na tiskovnoj konferenciji.

B.S./P.V.
Foto: Index (Arhiva)

trgbanajelacicanocu.jpg


http://www.index.hr/vijesti/clanak/...o-sutite-napali-su-nas-u-beogradu/375422.aspx
 
БББ су стари хулигани, њихова главна парола је да треба побити Србе..и то на страним медиима без проблема објављују...а сада брука због зградурине усташке амбасаде...само да чујем демократе да ми Недића дирају...он је бар за добро Срба сарађивао...а ови због долара..
 
Bez obzira na sve Hrvati su priveli 44 osobe!

doznajemo kako se četrdesetak pripadnika navijačke skupine Bad Blue Boys večeras okupilo na glavnom zagrebačkom trgu, gdje su zapalili srpsku zastavu.

dakle sve su priveli.

e tako se to radi
kratko ali j@bitačno!

jes da je ozlijeđen jedan policajac ali to je zbog sudara policijskog vozila.:mrgreen:
al su brzi kad treba boyse i ostale ustaše hapsit, a fosilvaso i bratija po kašici dalje mirno kuckaju ....

i onda kažu neki ovdje hrvatska ništa ne čini da bi zaštitila srbe.:rolleyes:
 

Back
Top