~Petar~
Poznat
- Poruka
- 8.643
Sta si ocekivao od Hrvata?
Oni jedva cekaju ovakvu priliku, ako je to tacno...
pa da, shto li, mislim, nemaju povoda...
bash su zli
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle sve su priveli.
e tako se to radi
kratko ali j@bitačno!
jes da je ozlijeđen jedan policajac ali to je zbog sudara policijskog vozila.
al su brzi kad treba boyse i ostale ustaše hapsit, a fosilvaso i bratija po kašici dalje mirno kuckaju ....
i onda kažu neki ovdje hrvatska ništa ne čini da bi zaštitila srbe.:rolleyes:
Brate oni su evropa, a mi smo turski konjusari.![]()
ALO RAMBO IDI U PRISTINU PA SILJI QRCU!!!NAMA JE DOSTA SRBOVANJA SA DALJINE!!!Треба прећи у Вуковар![]()
ajde junačino dodjiТреба прећи у Вуковар![]()

pa da, shto li, mislim, nemaju povoda...
bash su zli
Па био сам....тада није било арбанаса....ниси могао за лека да их нађеш---али дођоше демократе из америке..па настаде зајебанција...ALO RAMBO IDI U PRISTINU PA SILJI QRCU!!!NAMA JE DOSTA SRBOVANJA SA DALJINE!!!![]()
Ма јок..имам пасош за који није потребна виза..а ваши на граници ми љубе буљу....ajde junačino dodji
da ti pošaljem vizu i koji eurić za kartu![]()
pa idi tamo onda...siguran sam da cete se lepo slagati sa tim tvojim stavom..kojim bre stavom?ti samo MRZIS Srbe i Srbiju,sta god da si....to nije stav..
Evo dokaza kako se razvija slika o nekima u svetu... Sutra će (ako je ovo istina) svi hrvatski mediji (a preuzeće ih i inostrani) objaviti kako dok su u Srbiji demolirali hrvatsku ambasadu, a policije ni za lek... dotle u demokratskoj i prozapadnoj Hrvatskoj takve stvari nemoguće... jer oni nisu divljaci i Vizantinci (pardon - Bizantinci) kao mi...
Pa se onda čudimo što njih vole, a nas ne vole...
Verujem da isto mislish i za paljenje americhke ambasade od strane ovih divljaka navijacha i ostalih chobana kod nas.
Jer ako su Hrati imali opravdan razlog,tom "logikom" i mi smo imali josh vetji.
Evo dokaza kako se razvija slika o nekima u svetu... Sutra će (ako je ovo istina) svi hrvatski mediji (a preuzeće ih i inostrani) objaviti kako dok su u Srbiji demolirali hrvatsku ambasadu, a policije ni za lek... dotle u demokratskoj i prozapadnoj Hrvatskoj takve stvari nemoguće... jer oni nisu divljaci i Vizantinci (pardon - Bizantinci) kao mi...
Pa se onda čudimo što njih vole, a nas ne vole...
A zašto bi hrvatska policija hapsila: fosilvaso i bratija po kašici!?![]()

Svatam da si pun gnjeva zadnjih dana ali neuvlaci nas normalne u svoje rabote!!!Ovaj put idemo demokratski, ooooruk sistem se nije pokazao dobro ama bas nikada.A i ovi sto su divljali, bilo je kamera vec sutra su u MUP-u da ih cika inspektor pita.Majmuni nisu radili protiv Amera ni Hrvata nego protiv normalnih Srba,sve to treba u aps!Па био сам....тада није било арбанаса....ниси могао за лека да их нађеш---али дођоше демократе из америке..па настаде зајебанција...
Da smo Vizantijci, bilo bi lepo - Vizantija je naslednica rimskog carstva...
Srbija i Vizantija su često ratovale. Srbija je nastala tako što su srpski kraljevi osvojili Vizantijsku zemlju. Uz podršku bugara koje se Srbi imali, Vizantijcima nije preostajalo ništa drugo do da priznaju Srbiju. Prema tome Vizantija i Srbija su kao nebo i zemlja...
Pa sad, ako hoćemo već reciprocitet, trebali zbog 300.000 proteranih Srba da proteramo sve Hrvate (njih nema 300.000) 8-)
nemaju 'opravdan' razlog, vec samo razlog! a to je da su iz qrca s*****li u bg-u njihovu ambasadu.
svi smo mi debeli!
То јесте..само нису сви због пљачке били тамо...Svatam da si pun gnjeva zadnjih dana ali neuvlaci nas normalne u svoje rabote!!!Ovaj put idemo demokratski, ooooruk sistem se nije pokazao dobro ama bas nikada.A i ovi sto su divljali, bilo je kamera vec sutra su u MUP-u da ih cika inspektor pita.Majmuni nisu radili protiv Amera ni Hrvata nego protiv normalnih Srba,sve to treba u aps!
pa tebe jer si očito bez nadzora stručne osobe( a vjerojatno i bez znanja dotične) za tipkovnicom
:
Ма јок..имам пасош за који није потребна виза..а ваши на граници ми љубе буљу....