Gori zastava R. Srbije, ambasada u Zagrebu pod opsadom...

More a sta treba da rade? Zapaljena im ambasada u centru Beograda, JSO zabranio policiji da intervenise i sad oni treba da budu mirni? Pa normalno da ce napraviti odmazdu, pazi samo da ne prodje nasa ambasada tamo gore nego sve sto su nocas gorele po Beogradu.

Odmazda baš i nije zdrava stvar, dovodi do krvoprolića i mnogih nedužnih žrtava!

Sta ima njih da ziga Kosovo i protesti kod nas? To ce im pomoci u odnosima sa Amerikom i drugim zemljama koje su priznale Kosovo? Sumnjam. Ambasada im napadnuta pa zbog toga? Kako sitnicare...

ovaj...
područje na kojem se neka ambasada nalazi se tretira kao dio zemlje čija je taq ambasada.
dakle napad na ambasadu se može protumačiti i kao napad na državu 8)

I da znam, ne bih ti napisao!:D
Uostalom, prema nekim dopisivanjima sa njima, u toj ambasadi baš i nisam osetio jako izražen 'srpski' duh!:D

e pošto si dokazao kakva si peezda od čovjeka pa nit si htio da kazeš gdje je a i ostale si dovodio u zabludu ja sam se potrudio i našao.:mrgreen:

ambasada republike srbije pantovčak 274

cirka 3-4 km od centra grada.

napad na ambasadu yeah right :rolleyes:

ovaj...
područje na kojem se neka ambasada nalazi se tretira kao dio zemlje čija je taq ambasada.
dakle napad na ambasadu se može protumačiti i kao napad na državu 8)

To je kao da su navijaci Crvene Zvezde u Zagrebu napali samo jednu kucu. Taj napad nije bio politicki potkovan. Kako su glupi.Kad su Kinezi protestovali zbog toga sto su srusili NATO bombarderi njihovu ambasadu u Beogradu to je bilo politicki potkovano, to je imalo politicku pozadinu.

ajde onda šta čekaš.

Па ја би..пре неки дан...често сам тамо послом..:lol:..шта да ти кажем...само могу ти рећи да информације које прикупим преко моје пословне сарадње...почињете да ми изгледате као цртани филм...јадни сте још увек...

Evo ko bi da ratuje, ja mu odma dam malo municije koju sam doneo, uniformu, borbeni ranac, čizme (2 para), čarape kol'ko o'š... Čak ću i džeparac da mu dam...
Ja sam 2x išao, oba puta se gledao sa šiptarima preko snajpera, ali neka hvala...više ne idem...

da si makar punudio americke cizme, ili nike patike ili:lol::lol::lol:

Back