Majstor Života
Iskusan
- Poruka
- 6.179
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nagađaj, a i ja nagađam da Zagreb i albanski lobisti imaju svojih specijalnih interesa čim ovoliko pumpaju.Nagađam da imali neko sokoćalo za slikanje.![]()
Uplakani AV kaže da je to bilo po službenoj dužnosti, samo nzm kako je ovom uspelo da uopšte priđe šefu vlade ne baš prijateljske zemlje…Sa Plenkijem se slikao i Av. Revolucionar i vodja su na vezi s njim onda.
To ne znamo. Nek da izjavu istinitu, a ne laznu kao u kameru za medije.Uplakani AV kaže da je to bilo po službenoj dužnosti, samo nzm kako je ovom uspelo da uopšte priđe šefu vlade ne baš prijateljske zemlje…
Nagađaj, a i ja nagađam da Zagreb i albanski lobisti imaju svojih specijalnih interesa čim ovoliko pumpaju.

Izvini, takvima može da se veruje isto koliko i istim takvim AV-ovim EPP lažovima koji vole nastupe na TV i teraju neki narativ.
Evo posto nemam vremena da objasnjavam sendvicarima neka se obrazuju malo.
Borojevic je nabrojao krivicna dela pocinjena od strane rezima juce: iznudjivanje iskaza (policija), zlostavljanje/mucenje (policija), ometanje pravde policija/Vucic/Brnabic...
Mesto nije obezbedjeno, nije razvucena traka, nije spreceno da se ljudi krecu i da unistavaju dokaze, nije tuzilac prvi izasao na mesto dogadjaja, ekspresno poslata ekipa da ocisti mesto i postavi novi sator nakon cega je vlast odrzala miting i govore na mestu dogadjaja, nenadlezni likovi iz vlasti se obracaju pre tuzioca i kvalifikuju delo...
Nagađajmo, šta to tera Guntera Felingera da ovoliko pumpa, čovek inače po 2 puta dnevno poziva na potpunu i trajnu izolaciju Srbije.Da je kakvo takmičenje u nagađanju, osvojio bi zlatnu medalju![]()
Ja sam o tome otvorio temu sa argumentovanim dokazima i ČLANOM ZAKONA O POLICIJI I ČLANOVIMA ZAKONA O KRIVIČNOM POSTUPKU ali su botovi @Plavooki Treptač @Casual Observer namerno spamovati temu preskačući to
Evo posto nemam vremena da objasnjavam sendvicarima neka se obrazuju malo.
Borojevic je nabrojao krivicna dela pocinjena od strane rezima juce: iznudjivanje iskaza (policija),
Nagađajmo, šta to tera Guntera Felingera da ovoliko pumpa, čovek inače po 2 puta dnevno poziva na potpunu i trajnu izolaciju Srbije.
džaba vam sve - ima 600.000 onih koji svaki put glasaju nervno emotivno za drugog a posle zaborave i pričaju kako nisu glasali uopšte.Јок. Ви сте први почели. Кад сте окрвавили руке, јер вам крађа ударила у главу
А и бело је помогло.
Углавном, чувајте се Кине...а и Непала.

Plenki je imao čast a ne Vučić.Sa Plenkijem se slikao i Av. Revolucionar i vodja su na vezi s njim onda.
Moraš priznati da izgledaju baš gospodski, a ne kao oni redikuli Lignjun i Tadić:
Znao sam da i od Vujadina Buljadina ima gore...
...
Možda jednog dana otkrije da su svi Vučići bili u Ustašama, a i preci Ane Brnabe.
Jedino ako si gluv, pa ne čuješ eksplodiranje municije.Malo manje foliranja, ovo postaje gore od Informera.
Dokazuješ da je crno belo, i to pomoću serije novih i novih teorija zavera.
Zar je pisanje nečeg lošeg o Veleizdajniku Vučiću za tebe opasna provokacija?Baš imaš neku potrebu da provociraš svakog ko ne misli kao ti?
“Zakleti sendvičari”? Kako je dotični došao do Plenkija? Kako se slikaš sa šefom vlade susedne države?
Pogledajte prilog 1805092
Od samog početka blokaderi šuruju sa Hrvatima.
A nas ovde nekolicina njih ubeđuje da nismo dobro videli.