Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.957
У Сопоту је то сасвим уобичајеноPonavljam, policija im dozvoli da ulete i intervjuišu ubicu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
У Сопоту је то сасвим уобичајеноPonavljam, policija im dozvoli da ulete i intervjuišu ubicu?

Šta je u pitanju? Neka serija ili?Stari parobrod.To isto puno govori.
Pričaš sa zidom. Besmisleno je.Atentator na Kenedija je i sam ubijen kad ga je policija izvela na konferenciju za štampu, novine svuda zahtevaju da im se pokaže ulov.
Nije jedan pljačkaš u Americi davao intervjue sa lisicama na rukama, još od Al Kaponea…
Yes it is. Enter Lee Harvey Oswald:У Сопоту је то сасвим уобичајено![]()
Пре него што га је испитао тужиоц?Atentator na Kenedija je i sam ubijen kad ga je policija izvela na konferenciju za štampu, novine svuda zahtevaju da im se pokaže ulov.
Nije jedan pljačkaš u Americi davao intervjue sa lisicama na rukama, još od Al Kaponea…

Ja sam Enigma.Nauči čitat ćaci.Ујка Симо. То говори све![]()

Pre svihПре него што га је испитао тужиоц?
Ајде имај право још једном да покушаш![]()
Нису ти јавили да је Енигма дешифрована?Ja sam Enigma.Nauči čitat ćaci.![]()

Enigma ne znači samo mašina.Ima više značenja.Al dobro ne očekujem ja sad da ti baš sve znaš.Нису ти јавили да је Енигма дешифрована?![]()

Добро, Ујка Симо, нисам ја ни тврдио да знам све.Enigma ne znači samo mašina.Ima više značenja.Al dobro ne očekujem ja sad da ti baš sve znaš.![]()

Знаш ли шта значи обележени део у тексту који цитираш ”Two days later”?Yes it is. Enter Lee Harvey Oswald:
Two days later, Oswald himself was murdered by local nightclub owner Jack Ruby on live television in the basement of Dallas Police Headquarters. In September 1964, the Warren Commission concluded that both Oswald and Ruby had acted alone.
Da bi dešifrovo,pretpostavka je da imaš čim.Добро, Ујка Симо, нисам ја ни тврдио да знам све.
Само да си ми ти дешифрован![]()

Их, па тебе дешифрују соларни калкулатори из осамдесетихDa bi dešifrovo,pretpostavka je da imaš čim.![]()

Znao sam da si daleko stariji od njih.Их, па тебе дешифрују соларни калкулатори из осамдесетих![]()
I do know what that means. Next question?Знаш ли шта значи обележени део у тексту који цитираш ”Two days later”?
Ovaj događaj i mesto je baš inspirativno za raspravu.
Atentator na Kenedija je i sam ubijen kad ga je policija izvela na konferenciju za štampu, novine svuda zahtevaju da im se pokaže ulov.
Isto što važi za Informer važi i za N1 i Novu S. Recimo ono “privođenje” i “povrede od batinanja” one devojke koja nije ni znala za to - od saobraćajne nesreće od pre više meseci.Novinari su inace veoma jaki u Vucicevoj Srbiji pa priteraju sirote politicare uz zid zahtevajuci postene odgovore.
Jaoj, bre, na vlasti su barabe koje bi rado napravile gradjanski rat i porobile sopstveni narod.
Zaista nije tesko shvatiti, nije da se kriju ko su i sta su.