Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

kad dodje do pizdarije onda prvi utihnu na kratko, iščeznu, odu na bolovanja

a ovim ostalima se natakare direktori menadžeri šefovi "jao jao pusti budalu daj ovo gori, hitno je'

kad sve prodje "pusti budalu" postane zamenik oa šef

i onda ljudi popizde i napuste
отвори тему о томе - не спамуј овдде пријављиваћу те

kad dodje do pizdarije onda prvi utihnu na kratko, iščeznu, odu na bolovanja

a ovim ostalima se natakare direktori menadžeri šefovi "jao jao pusti budalu daj ovo gori, hitno je'

kad sve prodje "pusti budalu" postane zamenik oa šef

i onda ljudi popizde i napuste
Видим, теби се то још није десило :mrgreen:

е он јесте неко ко са стране се прави паметан и пали остале

попут марио 80 који је неретко склон пропагирању насиља
mario80 potura Konzumov karalog o svinjetini od 3€ kilo gde je na slici photoshop jer onako nešto ni Podravka u SFRJ nije imala za gulaš.

a onda je korektniji korisnik stavio stranicu sa junećim mesom i gle čuda puče hrvatska "jeftinoća" ko mehur sapunice jer junetina im skuplja i na akciji

otkud svinjsko onda 3€?
odgovor: zbog svinjske kuge i obaveznog madovnog pokolja, ne bih ja ono jeo...

Ovo je ono što je danas zapalilo Ćacilend. Bezobrazluk je neviđen kada neko ko žrvte naziva "šatro žrtve" majku nastradalog mladića, političkom aktivistkinjom. Debilizam koji šatorčiće usred grada naziva "mestom slobode" a onda se neki pitaju, čime je izazvan bes naroda. Pa vašim neviđenim bezobrazlukom, lažima, neljudskošću.

Odličan slogan za Ujedinjenu Stranačku listu za izbore to nek bude 2-ga kolona.
Naravno 1 kolona je Studentska lista.
Ovaj slogan svakog u Srbiji podseća do čega je Vučić doveo
GnKWYQGbcAA9kCp.jpg

...

Evo i Milivojevic kaze da je bolesni AVtihrist izrezirao "Paljenje Rajhstaga"

Вучић изрежирао дешавања у Ћациленду због Резолуције ЕП​

https://srbin.info/milivojevic-usvajanje-rezolucije-ep-apsolutni-slom-vuciceve-politike/#gsc.tab=0
онда је неупитно да је данашња акција покушавања прављења паралеле са паљењем Рима 18. јула 64. године и са паљењем Рајхстага 27. фебруара 1933. године
„Осуђујем Александра Вучића зато што је у његовим рукама била шибица која је запалила Ћациленд. Он је својом реториком и политиком мржње то проузроковао. И осуђујем Александра Вучића зато што је јавности изнео податке из полицијске истраге док још та истрага није завршена.
Проглашен је овај чин терористичким актом, а није евакуисана Музичка школа ‘Станковић’ која се налази на 20 метара од Ћациленда. Па шта ти људи раде? Како се односе према нашој деци?“.

...

Ovo je ono što je danas zapalilo Ćacilend. Bezobrazluk je neviđen kada neko ko žrvte naziva "šatro žrtve" majku nastradalog mladića, političkom aktivistkinjom. Debilizam koji šatorčiće usred grada naziva "mestom slobode" a onda se neki pitaju, čime je izazvan bes naroda. Pa vašim neviđenim bezobrazlukom, lažima, neljudskošću.
a onolika silovanja od mudža po EU i njima ne sazivaju sednicu?

Allahu ekber!

Истина!
Иначе, Стојко по цео дан галами на форуму :mrgreen:

'aj još jednom mada sam ti to već napisala:
Videla sam vašu akciju dogovaranja da čoporativno iz "kafane" dođete na ovaj pdf i ciljano napadate i omalovažavate odredjene forumaše, forumaša i teme na kojima je bio aktivan prenosite na taj tamo pdf.
Šala za šalu ali čoporativno proganjanje bilo koga prezirem.
Odmah sam ti, tebi lično to ovde napisala i rekla ti da sa takvim osobama ne želim ikakvu komunikaciju.

Ovo direktno provociranje upućeno meni koje pokušavaš sada ne može da me izazove.

Sa Stojkom je zadovoljstvo komunicirati.

Vidim da se neki pitaju otkud Informer na licu mesta?

Kod kriznih situacija uvek je u timu neko zadužen da snima akciju.

Verovatno je snimak prosleđen i Informeru i svima koji su ovu vest objavili, a znajući da je taj medij blizak vlasti oni su dobili ekskluzivu da se i pojave na licu mesta.
Ili je montirano da ne bude toliko ofirno.

Kao da se pitate otkud snimak hapšenja ili pretresa bezbedonosno interesne sobe ili osoba u 3h ujutru na Autokomandi, kako se baš tu u to vreme desio izveštač x ili y medija.
Stvar radi na istom principu kao i u slučaju N1. Idu tamo gde se očekuju incidenti.

'aj još jednom mada sam ti to već napisala:
Videla sam vašu akciju dogovaranja da čoporativno iz "kafane" dođete na ovaj pdf i ciljano napadate i omalovažavate odredjene forumaše, forumaša i teme na kojima je bio aktivan prenosite na taj tamo pdf.
Šala za šalu ali čoporativno proganjanje bilo koga prezirem.
Odmah sam ti, tebi lično to ovde napisala i rekla ti da sa takvim osobama ne želim ikakvu komunikaciju.

Ovo direktno provociranje upućeno meni koje pokušavaš sada ne može da me izazove.

Sa Stojkom je zadovoljstvo komunicirati.
Можеш ли навести ко је то из тог ”чопора” овде на теми?
Једино што је овде очигледно је да је на моју поруку теби, одговорио један твој ”колега”, па на мој одговор ”колеги” одговорио други ”колега”, а Стојко координира из позадине.
То је оно што свако може да види у дискусији на овој теми ;)
Имаш ли ти нечим да аргументујеш твоје тврдње?

Back