Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Ako je sve režirano po mišljenju forumaša kako za ovih 12 sati već negde nije procurela ta režija?

Na mrežama?

Jutro je, tik pre 10h pre podne, frekventno, prolaze ljudi kad seku od Pošte do Terazija i obratno.

Na snimku se vidi da nema nijednog prolaznika što bi značilo da su postavili bar po par policajaca na početku i kraju velikih raskrsnica koji će prolaznike preusmeravati na druge pravce, a to se nije desilo.

Da jeste već bi se neki očevidac negde oglasio, većina Beogradjana je na mrežama.?

Sam izgled čoveka koji je pucao ukazuje na potresenu osobu, bledilo na najverovatniju bolest, a to udruženo sa agresivnošću ovih koji se predstavljaju blokaderima jer studenti su odavno izašli iz te igre ukazuje na šta?

Vrlo moguće da se incident zaista desio, a naknadno zloupotrebljavanje situacije se dešava sa obe strane.

Meni je fenomen orgazmičko oduševljenje rulje izazvano oružanim sukobom sa vrlo verovatnim smrtnim ishodom i slučajnih prolaznika jer sam ovde mogla da se nađem i ja i drugi i peti koji ni sa jednom stranom nema nikakve veze.
Njima je sve režirano od rođenja do smrti.

Neki imaju i ostale društvene mreže. Juče je dotični o Ćacistanu govorio u prošlom vremenu, da sam zagovornica teorija zavera, mogla bih i tu da postavim pitanje, zašto.. al neka, ostavljam te ''teške teme'' ovima preupućenima, ja sebi ostavljam slobodu da sagledam sve detalje pre nego li nekoga popljujem il izvređam..

Teski bolesnik...
I taj psihopata nas jaše evo drugu deceniju...

...
Ovo što on radi, pa to ne može da se opiše. Vidi ga kakav je kao totalni debil sa onim "ć" bedžom i onim banerom iza leđa. Da li neko da mu objasni da je "ćaci" pogrdan naziv za njihovu nepismenost i debilizam. Sami sebe guraju u gowna. On sam zarobi gomilu svojih sluga u jedan svinjac u sred centra Beograda, mesecima, bez ikakvog povoda i razloga, ni on ni oni ne znaju što su tu, onda se oni porokaju, onda on nešto besni, saopštava, drvi se, žvali, svađa se sa nekim.... Pita ga onaj novinar na kraju - napadač je pre dva meseca bio u Hrvatskoj, ima li to neke veze.

...

Nego...da pomenemo sta je pokusano da se zamagli sa ovim trulim bednim false flag reziranim napadom...

Evropski Parlament je osudio SNSektu sa 475/720 glasova...što je = 63 % poslanika...

Dakle skoro 2/3 Evropskog Parlamenta je glasalo protiv lude SNSekte...pomenili su i zvucni top i ludi Ćacilend i svo zlo koje rezira ludi guru lude SNSekte...

...

Kad si ti hledala nešto iz sveta. Ljudi bukvalnl vise na nekim mestima i čekaju da se nešto desi. Helikopteri lete i čekaju sa ekipama. Stvarno si zastarela.
I odmah ulete pre policije da uzmu intervju od ubice? Jesam, zastarela sam definitivno za tu vašu modernu ''forenziku'' :rotf:

Ovo što on radi, pa to ne može da se opiše. Vidi ga kakav je kao totalni debil sa onim "ć" bedžom i onim banerom iza leđa. Da li neko da mu objasni da je "ćaci" pogrdan naziv za njihovu nepismenost i debilizam. Sami sebe guraju u gowna. On sam zarobi gomilu svojih sluga u jedan svinjac u sred centra Beograda, mesecima, bez ikakvog povoda i razloga, ni on ni oni ne znaju što su tu, onda se oni porokaju, onda on nešto besni, saopštava, drvi se, žvali, svađa se sa nekim.... Pita ga onaj novinar na kraju - napadač je pre dva meseca bio u Hrvatskoj, ima li to neke veze.
Bio u Hrvatskoj pre dva meseca? Eto njima materijala, teorija zavere jedna kao i druga.

Back