Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.847
Nastaviti sa ovakvom ideologijom pa mu neće biti teško ni da nastavi.Teski bolesnik...
I taj psihopata nas jaše evo drugu deceniju...
...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nastaviti sa ovakvom ideologijom pa mu neće biti teško ni da nastavi.Teski bolesnik...
...
Njima je sve režirano od rođenja do smrti.Ako je sve režirano po mišljenju forumaša kako za ovih 12 sati već negde nije procurela ta režija?
Na mrežama?
Jutro je, tik pre 10h pre podne, frekventno, prolaze ljudi kad seku od Pošte do Terazija i obratno.
Na snimku se vidi da nema nijednog prolaznika što bi značilo da su postavili bar po par policajaca na početku i kraju velikih raskrsnica koji će prolaznike preusmeravati na druge pravce, a to se nije desilo.
Da jeste već bi se neki očevidac negde oglasio, većina Beogradjana je na mrežama.?
Sam izgled čoveka koji je pucao ukazuje na potresenu osobu, bledilo na najverovatniju bolest, a to udruženo sa agresivnošću ovih koji se predstavljaju blokaderima jer studenti su odavno izašli iz te igre ukazuje na šta?
Vrlo moguće da se incident zaista desio, a naknadno zloupotrebljavanje situacije se dešava sa obe strane.
Meni je fenomen orgazmičko oduševljenje rulje izazvano oružanim sukobom sa vrlo verovatnim smrtnim ishodom i slučajnih prolaznika jer sam ovde mogla da se nađem i ja i drugi i peti koji ni sa jednom stranom nema nikakve veze.
Ovo što on radi, pa to ne može da se opiše. Vidi ga kakav je kao totalni debil sa onim "ć" bedžom i onim banerom iza leđa. Da li neko da mu objasni da je "ćaci" pogrdan naziv za njihovu nepismenost i debilizam. Sami sebe guraju u gowna. On sam zarobi gomilu svojih sluga u jedan svinjac u sred centra Beograda, mesecima, bez ikakvog povoda i razloga, ni on ni oni ne znaju što su tu, onda se oni porokaju, onda on nešto besni, saopštava, drvi se, žvali, svađa se sa nekim.... Pita ga onaj novinar na kraju - napadač je pre dva meseca bio u Hrvatskoj, ima li to neke veze.Teski bolesnik...
...
Nisu oni to izmislili. Svi zabloid portali rade isto u čitavom svetu.Stvar radi na istom principu kao i u slučaju N1. Idu tamo gde se očekuju incidenti.
Ne idu 15 min pre dešavanja, to samo kod nas ''vidoviti'' rade po medijskim kućamaNisu oni to izmislili. Svi zabloid portali rade isto u čitavom svetu.
Ne spustamo se na nivo Ćacija.Psovku da vratite vi što editujete komentare. Psovke su u ovom slučaju sasvim opravdane. Čak i poželjne!
Kad si ti hledala nešto iz sveta. Ljudi bukvalnl vise na nekim mestima i čekaju da se nešto desi. Helikopteri lete i čekaju sa ekipama. Stvarno si zastarela.Ne idu 15 min pre dešavanja, to samo kod nas ''vidoviti'' rade po medijskim kućama
![]()
Изгледа споро стижу вести у Сопот?Da li postoji neka teorija koju ne bi bilo moguće dokazati pomoću odgovarajuće teorije zavere?
I odmah ulete pre policije da uzmu intervju od ubice? Jesam, zastarela sam definitivno za tu vašu modernu ''forenziku''Kad si ti hledala nešto iz sveta. Ljudi bukvalnl vise na nekim mestima i čekaju da se nešto desi. Helikopteri lete i čekaju sa ekipama. Stvarno si zastarela.
Zadnji put je gledala seriju bolji život.Kad si ti hledala nešto iz sveta. Ljudi bukvalnl vise na nekim mestima i čekaju da se nešto desi. Helikopteri lete i čekaju sa ekipama. Stvarno si zastarela.
Izvini, u Americi i Nemačkoj u svakoj situaciji koja miriše na krv i barut reportažni helikopter počinje da kruži mnogo pre nego što počne bilo šta.Ne idu 15 min pre dešavanja, to samo kod nas ''vidoviti'' rade po medijskim kućama
![]()
Ma jok, OtpisaneZadnji put je gledala seriju bolji život.
I da ponovim, ulete pre policije da intervjuišu ubicu koji puca???Izvini, u Americi i Nemačkoj u svakoj situaciji koja miriše na krv i barut reportažni helikopter počinje da kruži mnogo pre nego što počne bilo šta.
Ne sramoti se! Da Vašington ima šatore ispred Bele kuće, bilo bobstotinak tv ekipa 24/7. Tramp ne može da prdne da to ne snime. Prestani gledati Informer?!I odmah ulete pre policije da uzmu intervju od ubice? Jesam, zastarela sam definitivno za tu vašu modernu ''forenziku''![]()
А несмо школовали академију младих лидераZadnji put je gledala seriju bolji život.
Bio u Hrvatskoj pre dva meseca? Eto njima materijala, teorija zavere jedna kao i druga.Ovo što on radi, pa to ne može da se opiše. Vidi ga kakav je kao totalni debil sa onim "ć" bedžom i onim banerom iza leđa. Da li neko da mu objasni da je "ćaci" pogrdan naziv za njihovu nepismenost i debilizam. Sami sebe guraju u gowna. On sam zarobi gomilu svojih sluga u jedan svinjac u sred centra Beograda, mesecima, bez ikakvog povoda i razloga, ni on ni oni ne znaju što su tu, onda se oni porokaju, onda on nešto besni, saopštava, drvi se, žvali, svađa se sa nekim.... Pita ga onaj novinar na kraju - napadač je pre dva meseca bio u Hrvatskoj, ima li to neke veze.
Ma nema od toga ništa! Godinama to nešto kao mi smo fini, kulturni, nismo mi ko oni - oni sve gori. Sa njima samo tako mora, to je jedini jezik koji oni razumeju.Ne spustamo se na nivo Ćacija.
Stari parobrod.To isto puno govori.А несмо школовали академију младих лидера![]()
Reportažne kamere obično predvode juriš.I da ponovim, ulete pre policije da intervjuišu ubicu koji puca???
Ponavljam, policija im dozvoli da ulete i intervjuišu ubicu?Reportažne kamere obično predvode juriš.
Ујка Симо. То говори свеStari parobrod.To isto puno govori.