Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Nije spam, ako si na to mislio.
a ona vaš tema "Tour de Strasbourg" o NAJOBIČNIJEM MAJMUNISANJU isto bila strogo cenzurisana

kad je i debil shvatio "kako su stigli" ostadoše na svu sreću samo vaši VISOKOUMNI KOMENTARI - mojih nema tako da sam u neku ruku kao pomilovan.

naravno da se neki slučajevi brže obrade kao recimo u centru glavnog grada sa postavkom kakva god da je za razliku od vlaških pripizdina gde ni medved ne zalazi noću jer se ne oseća sigurno

a ona vaš tema "Tour de Strasbourg" o NAJOBIČNIJEM MAJMUNISANJU isto bila strogo cenzurisana

kad je i debil shvatio "kako su stigli" ostadoše na svu sreću samo vaši VISOKOUMNI KOMENTARI

naravno da se neki slučaji brže obrade kao recimo u centru grada sa postavkom kakva god da je za razliku id vlaških oripizdina gde ni medved ne zalazi noću jer se ne oseća sigurno
A bivši kolega, kada nisi na temi, kao recimo ja sada, možeš li da tvrdiš da ti nešto neće promaći? Vidiš da sam na ovoj temi pretežno.
I da je na vrhu planine, posle toliko vremena, ne znam čime to možeš opravdati. Ali se zato za par min hapse i privode svi koji su na neki način pretnja, slučajnost? Operativci su nam fokusirani, koliko shvatih...

ummmm, ludak sa benzinom i pistoljem mozda? :think:
Моја порука на коју одговараш, сем ове, има још неколико реченица, где ти је све објашњено. Ајде пробај да то повежеш, па можемо даље да причамо. Ако ти је све изнад једне просто проширене реченице претешко, сажаљевам случај, низ ходник па лево :mrgreen:

danas 20:21

Skup pristalica SNS-a u Ćacilendu: Vučić održao govor

Građani se večeras okupljaju na Trgu Nikole Pašića, gde se mesecima nalazi šatorsko naselje, da bi pružili podršku Milanu Bogdanoviću, koji je tu danas ranjen iz vatrenog oružja. Okupljenima se obraća Aleksandar Vučić.

hitler.jpeg

...

Vidim da se neki pitaju otkud Informer na licu mesta?

Kod kriznih situacija uvek je u timu neko zadužen da snima akciju.

Verovatno je snimak prosleđen i Informeru i svima koji su ovu vest objavili, a znajući da je taj medij blizak vlasti oni su dobili ekskluzivu da se i pojave na licu mesta.
Ili je montirano da ne bude toliko ofirno.

Kao da se pitate otkud snimak hapšenja ili pretresa bezbedonosno interesne sobe ili osoba u 3h ujutru na Autokomandi, kako se baš tu u to vreme desio izveštač x ili y medija.

A bivši kolega, kada nisi na temi, kao recimo ja sada, možeš li da tvrdiš da ti nešto neće promaći? Vidiš da sam na ovoj temi pretežno.
I da je na vrhu planine, posle toliko vremena, ne znam čime to možeš opravdati. Ali se zato za par min hapse i privode svi koji su na neki način pretnja, slučajnost? Operativci su nam fokusirani, koliko shvatih...
prvo nismo kolege čak ni bivše,
drugo, koliko policajaca je angažovano u centru grada a koliko u vlaškoj pripizdini?

Verovatno je snimak prosleđen i Informeru i svima koji su ovu vest objavili, a znajući da je taj medij blizak vlasti oni su dobili ekskluzivu da se i pojave na licu mesta.

Kao da se pitate otkud snimak hapšenja ili pretresa bezbedonosno interesne sobe ili osoba u 3h ujutru na Autokomandi, kako se baš tu u to vreme desio izveštač x ili y medija.
Ма да, уобичајено је да се одмах интервјуише ухапшени терориста за таблоиде, а тужилац ће касније да га испита :mrgreen:

то је само у цртаним филмовима

а у животу - правда је спора али достижна

четкице да се спремају
haha

po firmama napreduju glasni i agresivni
a vredni i pametni služe da završe posao
nebitno o kom obrazovnom profilu je reč III, IV ili VII stepen
bilo jeste biće

молим без нагађања више - постоји тема освему данас из ЗАКОНСКОГ УГЛА и шта је све прекршено данас од стране полиције, те како је компромитован цео поступак , како правно тако и у јавности.

све је тамо по закону по пропису по оволашћењима...

да се лаици упознају и схвате и сами...

изволте :

https://forum.krstarica.com/threads...-zakona-policije-i-zkp.1042775/#post-51798401

haha

po firmama napreduju glasni i agresivni
a vredni i pametni služe da završe posao
nebitno o kom obrazovnom profilu je reč III, IV ili VII stepen
bilo jeste biće

Velika istina.

Ovi što galame i pričaju koliko rade nemaju vremena da rade.

Ovi što ćute i rade završavaju i svoj i njihov posao jer nemaju vremena da galame.

svuda će ljudi pomoći pogotovo kada je dete u pitanju
tu se razlikujemo od @Duskwood Hrvata koji ne bi pomogli srpskom detetu
е он јесте неко ко са стране се прави паметан и пали остале

попут марио 80 који је неретко склон пропагирању насиља

Velika istina.

Ovi što galame i pričaju koliko rade nemaju vremena da rade.

Ovi što ćute i rade završavaju i svoj i njihov posao jer nemaju vremena da galame.
kad dodje do pizdarije onda prvi utihnu na kratko, iščeznu, odu na bolovanja

a ovim ostalima se natakare direktori menadžeri šefovi "jao jao pusti budalu daj ovo gori, hitno je'

kad sve prodje "pusti budalu" postane zamenik pa šef

i onda ljudi popizde i napuste

Poslednja izmena:

Back