- Poruka
- 456
sad ce i oni koji nisu nameravali da idu u novi sad krenuti sa decom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad ce i oni koji nisu nameravali da idu u novi sad krenuti sa decom
Znači da unutra nije bilo nikoga.
Auuu. Od tebe sam najmanje očekivao, da napišeš nešto ovako. Da li znaš, šta si napisala?Sad kao kukate za cacilend a sve vreme navijate da nestane.
I eto zelja vam se ispunila.
ne pije vodu...krv je prolivena...il će vučić podržati kontrarevoluciju il nek stane pred vrata NDH1 i nek ih štiti..
PUMPAJ BRE ZA NOVI SAD!!!!sad ce i oni koji nisu nameravali da idu u novi sad krenuti sa decom
Odlicna politicka analiza...Јадна нам мајка шта смо дозволили. Не зна се ни ко пије ни ко плаћа. Закона нема. Само граби, кради и прави се луд.
Ćacolina..na ignor je stavi brt..Auuu. Od tebe sam najmanje očekivao, da napišeš nešto ovako. Da li znaš, šta si napisala?
valjda znas kakvi su pigmeji iz obezbedjenja
jave im da kazu da je to i to u pitanju, mozak kao kad konju stavis one klapne na oci i tako delaju.
Пуцали су на просторије СНС у Врњачкој Бањи.Покушали да запале живе људе, као у Одеси.Пуцали су на људе у Ћациленду.Преко 800 напада на просторије наше странке, од чега је 29 у потпуности демолирано и запаљено.На све то Тужилаштво ћути и пушта блокадере-терористе на слободу.
Akcija vatreni mac pocinje...teroristički akt...predsjednik uvodi izvanredno stanje i masovna hapšenja
teroristički akt...predsjednik uvodi izvanredno stanje i masovna hapšenja
Pa je*o ih njihov rad kad su prezaduženi.Uglavnom od rada. Svakako nisu u istoj situaciji kao mi, gde vlast želi da je sa svima dobra i da sedi istovremeno na dve stolice. Izgleda da to samo uspeva našem poglavaru, ali silaznom putanjom.
Odavno je debilka na ignore. Neki ljudi bas vole da citaju svasta.Ćacolina..na ignor je stavi brt..