Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Ti nisi gledao kako se to isto dešava u Americi, Nemačkoj, Belgiji, Francuskoj, Švedkdskoj... ako neko odluči da napadne, napašće. Teško je to sprečiti.
Jeste. Ali postoji pravna država i institucije, koje bi po pravilu, trebale da regulišu i sve ono što ugrožava mir i stabilnost države. Najgore je kad vlast ugrožava taj isti mir i stabilnost. E, tu je već malo veća zahebancija.

Kako saznaje Informer, uhapšen je Vladan A. Prema nezvaničnim informacijama, pištolj iz koga je pucao još uvek nije pronađen.

Vladan A. tereti se za pokušaj ubistva i izazivanje opšte opasnosti, a dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu izlazi na uviđaj.

Nije pronadjen pistolj koji i ne postoji hahahaha​

Jeste. Ali postoji pravna država i institucije, koje bi po pravilu, trebale da regulišu i sve ono što ugrožava mir i stabilnost države. Najgore je kad vlast ugrožava taj isti mir i stabilnost. E, tu je već malo veća zahebancija.
Jesi li video snimak, koliko je policajaca krenulo na napadača? To su jedino mogli da urade.

Sad će opet da bljuje fekalije po javnim frekfencijama.
video si i znas kako se ljudine napr od sportista oprastaju i prekidaju karijeru.

cim teras do iznemoglosti ma kako bio velik i dobar pa cak i kako karakter ispravan, znaci da postajes zbog benefita sitna dusa i teras do poslednjeg minuta slave ili mogucnosti da sedis na tronu da makar jos nesto ucaris.

tako i ovo... istorija proslog veka i ww2 je svima jos u secanju.

Ову џукелу осудити по хитном поступку на најмање 15 година робије због тероризма! Након тих 15 година на још 15, гратис.

1761128044078.png

kakvo sad zaduživanje ...gledaj gore temu...krv je srpska pala...
Jel me zezaš? Mi smo zaduženi do guše i već se davimo u gov*ima. Samo toga još nismo svesni. Još uvek dremuckamo. Ali svakako i da se skroz razbudimo, već je uvelike kasno. Sve ovo što vidiš, da se gradi i pravi, upravo je od žestokog zaduživanja. Jer mi smo siromašna država, sa ekonomijom u ku*cu i ne bi bez zaduživanja, ni je*eni auto-put, mogli da napravimo, a kamoli nešto veće.

Jel me zezaš? Mi smo zaduženi do guše i već se davimo u gov*ima. Samo toga još nismo svesni. Još uvek dremuckamo. Ali svakako i da se skroz razbudimo, već je uvelike kasno. Sve ovo što vidiš, da se gradi i pravi, upravo je od žestokog zaduživanja. Jer mi smo siromašna država, sa ekonomijom u ku*cu i ne bi bez zaduživanja, ni je*eni auto-put, mogli da napravimo, a kamoli nešto veće.
rat je građanski počeo a on o zaduženju...mani se ćorava posla sutra će ljudi da leže po ulicama...

Back