- Poruka
- 456
dokaz koliko si mi drag.Čitao godinama i nisi shvatio? Pa to nije nešto pohvalno za tebe.
pohvalno ili ne za tebe nebitno, jer ne razumes sta je vera.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dokaz koliko si mi drag.Čitao godinama i nisi shvatio? Pa to nije nešto pohvalno za tebe.
Onog trenutka kad je policija krenula da brani lične interes umesto državnih i da napada studente. Kad je batinašima sa kapuljačama dozvoljeno da biju ljude po Srbiji i inostranstvu.rat je građanski počeo a on o zaduženju...mani se ćorava posla sutra će ljudi da leže po ulicama...
Пуцали су на просторије СНС у Врњачкој Бањи.Покушали да запале живе људе, као у Одеси.Пуцали су на људе у Ћациленду.Преко 800 напада на просторије наше странке, од чега је 29 у потпуности демолирано и запаљено.На све то Тужилаштво ћути и пушта блокадере-терористе на слободу.
Jel imas mozda 100 molotovljevih koktela , posto komad?
Kako sam pobedio obojenu revoluciju??Jesu spasili knjige?![]()
Oh kako lep dan 21 stepen 10 ujtru Miholjsko leto , mogao bi da uzmem jednu plonsku bocu i pistolj i bacim na cacije malo mi dosadano? Ko jos veruje u ovu pricu?
Pravo da ti kažem, nisam ni znao da se na uzurpiranoj površini dešava za*ebancija,niti sam gledao snimak. Od njihovih gluposti, dobijam momentalni nagon za povraćanjem. Šta da radim, želudac mi veoma nezgodno reaguje, na ovakve pojave?!Jesi li video snimak, koliko je policajaca krenulo na napadača? To su jedino mogli da urade.
haha..šta sam reko!!!Vucicev san posle ovoga:
Studenti: Odustajemo od protesta 1 novembra zbog incidenta ispred skupstine.
Važi tebra! Kako ti kažeš.rat je građanski počeo a on o zaduženju...mani se ćorava posla sutra će ljudi da leže po ulicama...
Uglavnom od rada. Svakako nisu u istoj situaciji kao mi, gde vlast želi da je sa svima dobra i da sedi istovremeno na dve stolice. Izgleda da to samo uspeva našem poglavaru, ali silaznom putanjom.A od čega žive zemlje zapada koje su prezadužene?Ko je tamo kriv?
To je ekonomski model.
budi oprezna sa svojim zeljamaSad kao kukate za cacilend a sve vreme navijate da nestane.
I eto zelja vam se ispunila.
Ma samo ti piši gluposti, vidim da ti ide. Kad već ne razumeš napisano.dokaz koliko si mi drag.
pohvalno ili ne za tebe nebitno, jer ne razumes sta je vera.
valjda znas kakvi su pigmeji iz obezbedjenjaКаква бре муниција.. Као да смо Зимбабве јбте!

Misliš na studente koje su policajci i kapuljaši tukli i gazili kolima?Dokle se došlo,pljujete,mrzite, nije dovoljno što trčite i skačete "oplakujuci"žrtve,SADA I UBIJATE?!Blokade nisu dovoljne morate nas pobiti ako ne mislimo isto?!