Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.302
To je još jedan artefakt, potencijalno iz Vinča kulture. Nemoj da si nervozan.Šta je, kog vraga, ovo?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je još jedan artefakt, potencijalno iz Vinča kulture. Nemoj da si nervozan.Šta je, kog vraga, ovo?
To je još jedan artefakt, potencijalno iz Vinča kulture.
Fiksiran si za pogrešne teme. Proganjaš ljude umesto argumente.A ko je to "zaljubljen u njegov rad"?
Fiksiran si za pogrešne teme. Proganjaš ljude umesto argumente.
Ali kad smo već kod Šarića, možeš li da potvrdiš da sam dva puta rekao, sada parafraziram, da me njegov jugoslavizam zanima ništa manje od tvog?
Ja nisam tebi nikada rekao da si rasista. Uštini se. I ti si taj koji krije svoju nacionalnost.O proganjanju ti poslednji treba da se javiš, posle svega što si mi priredio (ali i drugima; nisam ja prvi). Ne proganjam nikoga, već pitam šta to bre kačiš na temu.
Ja nisam tebi nikada rekao da si rasista. Uštini se.
I ti si taj koji krije svoju nacionalnost.
Ti si mene optužio da sam rasista i ne jednom, budući da je to tvoj način argumentacije.Nisam nigde pominjao nikaksv rasizam.
A onda ako bi te neko nazvao nepopravljivim rasistom, ti bi pokušao to krstiti nekakvom uvredom.
Ti si mene optužio da sam rasista i ne jednom, budući da je to tvoj način argumentacije.
A šta bi cincarska muslimanka iz Egejske Makedonije drugo i mogla da radi u srpskoj istoriografiji nego da obesmišljava.
Da si koncentrisan na temu, a ne na proganjanje ljudi, verovatno bi lako pronašao da je neko već ovo dešifrovao kao sanskrit i izbio i Šariću i Pešićki adute iz rukava:
Pogledajte prilog 868082
Pogledajte prilog 868084
Nisu mogli da se uvere jer si prijavio i obrisano je makar pola onog što sam napisao. Činjenica je da si pogrešno bio citirao Šarića ali nisi želeo to da priznaš. Tvoj falsifikovani citat bio je težište moje tvdnje, ali ste i ti i moderatori skretali sa toga težište na drugu stranu.
O toj potrebi da se bude u stalno pravu za tebe mi je skrenuo pažnju Loš đak Boža, pre nego što je otišao sa foruma. Tako da, psihološki gledano, ovo je bila projekcija.
Izašla 4 videa koja dokazuju da Šarić stoji iza pseudonima Mislav Horvat lol, Šarić odma zvao Tešu da strajkaju kanal i uklone videa jer su u njima koristili isječke između ostalog sa Balkan Infa. A Teša je protiv cenzure, samo nekad lol. Još nije naučio da ne možeš zaustaviti Internet
Prema tvrdnjama u komentarima, Šarić se navodno munjevitom brzinom žalio i prve tri epizode su skinute sa YouTube zbog kršenja kopirajta, jerbo sadrže isečke iz BalkanINFO emisija.
Toponimske nacije:
Toponimske nacije:
https://www.google.com/search?q="toponimske+nacije"&rlz=1C1GIGM_enRS788RS788&oq="toponimske+nacije"&aqs=chrome.0.69i59.3534j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Inače, terminološki odlična kategorija koja obuhvata nacije nastale u 20. veku - Bošnjake, Crnogorce, Makedonce i Albance.
Ne postoji "loša raklama", moje je iskustvo. Tako da, iako se u momentu tako ne čini, treba svakom ko ti pravi spomenik biti zahvalan.
Vidi ko se javlja.S druge strane, meni je ovo posebno interesantno jerbo Gorana Šarća raskrinkava kao licemera, jerbo on tvrdi da, navodno, stoji u javnosti svojim imenom i prezimenom, a pokušava da sakrije šta su njegovi stavovi i vrlo evidentno robuje simptomima političke korektnosti. Da nije strašno dvoličan, ne bih ni pominjao...
Vidi ko se javlja.![]()
Itekako postoji, ali pusti sad to.Ne postoji "loša raklama", moje je iskustvo. Tako da, iako se u momentu tako ne čini, treba svakom ko ti pravi spomenik biti zahvalan.
Ne znam na koga moze ovo pozitivno utjecati, ovo je katastrofa za kredibilitet Sarica i svih njegovih ideja. Stvarno se nadam da eto ti opskurni turbopatriotski ljubitelji alternativnih medija u Srbiji nisu toliko zaronili pa da na sve ovo pozitivno reagiraju.Istina je da će s jedne strane razotkrivanje Šarića kao nekada famoznoga Mislava Horvata kod jednog kruga opskurnih turbopatriotskih ljubitelja alternativnih medija u Srbiji svakako uticati pozitivno
Loša reklama postoji samo ako iza nje postoji loš proizvod. Ako je proizvod kvalitetan, i loša reklama je - dobra reklama.Itekako postoji, ali pusti sad to.
Daj ti nama reci jel ti se promjenilo misljenje o Saricu sada malo ili je ostalo isto?
Ne znam na koga moze ovo pozitivno utjecati, ovo je katastrofa za kredibilitet Sarica i svih njegovih ideja. Stvarno se nadam da eto ti opskurni turbopatriotski ljubitelji alternativnih medija u Srbiji nisu toliko zaronili pa da na sve ovo pozitivno reagiraju.
Covjek se ovime doslovno unistio. Prijetvorno se nazvati najhrvatskijim mogucim imenom i prezimenom pa iza alter ega iznositi teze koje se razlikuju od onoga sto se izgovara u javnosti, a pritom prozivati druge za isto ne samo da je licemjerno, nego i pomalo patoloski.
Mislim da nije ovo kraj, uzeo ga je internet na zub, a koga internet uzme je nahebo. Jos ce se toga izvuci i saznati.
opskurni turbopatriotski ljubitelji alternativnih medija u Srbiji
Možete slobodno reći - "Srbi", ili "ono malo što je od Srba ostalo".opskurnih turbopatriotskih ljubitelja alternativnih medija u Srbiji
Nemaju svi ljudi kolac u dupetu. Adekvatnija je srpska reč - zajebancija.