Nije normalno uopste ici kod prasca bujaneca, čovek je lakrdija, i otvoreni srbofob.
Hrvatofob Šarić i Srbofob Bujanec. Ne može prikladnije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije normalno uopste ici kod prasca bujaneca, čovek je lakrdija, i otvoreni srbofob.
Kakav smiješan komentar hahahIma Srba koji se ne lože na tuđu slatkorječivost, ali nažalost veliki dio se loži na to. Pogotovo je to slučaj u Beogradu. U Beogradu je dovoljno samo da si Hrvat ili Hrvatica i uspjeh ti je zagarantovan, ne moraš biti čak ni slatkorječiv prema Srbima niti imati neki specifičan kvalitet. Evo npr. Severina je carica i boginja u Beogradu/Srbiji, a nikad nije imala pro-srpski narativ. U zadnjih par godina nas otvoreno pljuje kao tipična ustašica, pa je opet veličina za veliki dio naroda u Srbiji i Beogradu. Ona Ana Bebić iz Metkovića je potpuno ostvarila egzistenciju u Beogradu samo jer je Hrvatica, dok Hrvatskoj nikog ne zanima njeno pjevanje - tamo nije mogla napraviti karijeru. A tek Hrvat koji se ujedno šlihta Srbe poput Šarića (šlihtao se, sad je prevazipao tu fazu), taj je u Srbiji Bog koji hoda po zemlji.
Ovaj ***** Vukić i pajcek Bujanec za svakog od 50 svedoka koje navodi Šarić su rekli "to je samo jedan svedok".
Svako ko se zaista bavio pitanjem Jasenovca, i kompletnog stradanja Srba na prostoru NDH zna da su strašni zločini učinjeni, licitiranje sa žrtvama je neumesno, ali taj broj svakako nije mali, i daleko premašuje nastradale u poslednjem ratu sa svih strana.Sumnjivi su ti svjedoci. Nije ni čudo da ljudi sumnjaju. Doslovno ste izmislili čovjeka pa ga kasnije čak i proglasili svecem(Vukašin Mandrapa)
Mene više brine kad vidim imena i prezimena tih ustasa, gotovo da je nemoguće pronaći "pravog" Hrvata među njima, čak su im i imena neretko tipična za srpski kulturni uticaj, pa tako imamo razne Ilije i slično.
Možemo se složiti da je dotična kur*a.Kakav smiješan komentar hahah
Pola Šumadiju je Severinu naguz*loNe može biti pro-srpskiji narativ od toga. A Šarić nije Hrvat.
Tebi je potpuno normalno da se Ustaša nrp zove Ilija Stošić? Ili da se preziva Popović?"Srpski kulturni uticaj"Koje prezime ti je sumnjivo, dragi?
Sumnjivi su ti svjedoci. Nije ni čudo da ljudi sumnjaju. Doslovno ste izmislili čovjeka pa ga kasnije čak i proglasili svecem(Vukašin Mandrapa)
Kao što i sam konstatuješ, nije bilo nikakve potrebe da se izmišlja nikakav novi stradalnik, obzirom da su već postojali jezivi primeri ustaskog terora.Bez tih naci klasifilacija "mi" ili "vi", ako ga je neko izmislio to je onda ovaj covek:
Nedo Zec
Ili mozda pre ustaski zlikovac koji mu je to pricu i isricao ( ako je uopste Vukasin i izmisljen ).
A bilo je bar preko 300 000 SrbaVukasina zahvaljuci Nezavisnoj Drzavi Hrvatskoj.
Tebi je potpuno normalno da se Ustaša nrp zove Ilija Stošić? Ili da se preziva Popović?
Meni je jasan princip nastajanja prezimena, međutim mislim da nije teško uočiti razliku tih "Hrvata" i onih koji su možda i zaista Hrvati.
Bez tih naci klasifilacija "mi" ili "vi", ako ga je neko izmislio to je onda ovaj covek:
Nedo Zec
Ili mozda pre ustaski zlikovac koji mu je to pricu i isricao ( ako je uopste Vukasin i izmisljen ).
A bilo je bar preko 300 000 SrbaVukasina zahvaljuci Nezavisnoj Drzavi Hrvatskoj.
Nije u tome poenta, već da se to masovno dešava samo kod jednog dela Hrvata, zna se i kojih.Tebi je to nenormalno? U sred Zadra ti je katedrala sv Stošije, pametnom dosta.... Ilija je biblijsko ime. Hrvati su budisti, pa te čudi što nose ime Ilija?
Molim te SevkeZapad, prestani se sramotiti jeftinom spikom o imenima i prezimenima. Tvoji Srbi će ti se smijati, neugodno je skroz.
Nije u tome poenta, već da se to masovno dešava samo kod jednog dela Hrvata, zna se i kojih.
Ne znam šta ti pokušavaš? Da dokažeš da su "najveći Hrvati" baš oni koji su živeli među Srbima ceo srednji vek?![]()
Tebi je to nenormalno?
Kad presahnu argumenti..a to je vrlo često kod ekipe....onda počinje čuvena priča sa imenima i prezimenima. Marko, Ilija, Petar, Vuk...itd su tipična(zna se čija) imena....kao i nastavak..(-ić)...neprocjenjivo![]()
Šta tebe ima da čudi bilo šta, pa ti negiraš zločine ustašaMene čudi da priču o imenima vrte čak i ovi nešto respektabilniji forumaši.. Sevke ipak nije među njima, pa me ne čudi
Šta tebe ima da čudi bilo šta, pa ti negiraš zločine ustaša
Ti nisi pozvan da bilo kome sudiš, uostalom jasno sam rekao da to sa prezimenima nije u kontekstu u kom ti pokušavaš da prikažeš, već je sasvim vidljivo da zapadni Hercegovci više sličnosti imaju sa ostalim štokavskim Srbima, nego npr sa čakavskim Hrvatima.
Ti baš našao da tvrdiš da su ti potomci Zahumljana čisti Hrvati![]()
Zar i Hrvati nisu razmatrali da tvrde da je to bio sukob Srba katolika i Srba pravoslavnihGdje?
Na ostalo neću ni odgovoriti, bezbroj puta "obrađeno" na forumu. Ti ipak, tvrdiš da su Srbi poklali Srbi u Jasenovcu što je malo ekstremno ali eto slažem se s tobom. Čisto da ti udovoljim![]()
Šarić kao podržava rusku SVO u Ukrajini, kaže da se Rusi bore protiv ukroonacista koje podržava zapad itd. Sve je to u redu, ali on je od relativno skoro promjenio narativ o ruskoj SVO u jednom segmentu. Do prije par mjeseci je tvrdio da Rusima ide dobro, kao oni polako ali sigurno dobijaju rat tj. napreduju dok se ukrajinske snage urušavaju i njihov poraz ne neminovan. Međutim od zimus dakle prije par mjeseci je počeo govoriti kako su se Rusi zagibili u Ukrajini, da ne mogu pomoći ni sebi a kamoli nama Srbima, da ih mi očekujemo na Dunavu a oni nisu osvojili još ni mnoga sela u Donbasu, da će na Dunav ovim tempom izbiti za 100 i nešto godina itd. Ima tu istine, ali kako to takoreći preko noći Šarić promjeni narativ od tvrdnje da Rusima ide sasvim dobro do toga da maltene gube rat iako se ništa značajno na štetu Rusa a u korist ukropa u vojnom smislu nije promjenilo? Ta Šarićeva promjena narativa o efikasnosti ruske SVO se otprilike poklapa sa zahuhtavanjem studentskih demonstracija u Srbiji. Ono što pomenuh u jednom od prethodnih postova da je Šarić u zadnjih par mjeseci počeo govoriti kako mnogo toga srpskog ne valja a mnogo toga hrvatskog je dobro i superiorno se vremenski takođe otprilike poklapa sa omasovljivanjem protesta u Srbiji, vrlo zanimljivo.Šarić je obrazovan i lukav čovjek. Svaka njemu čast. Ja bih mu pružio ruku. Ali imao je on i grešaka koje su ga ofirale. Na primjer širenje anti-grčkog raspoloženja među Srbima,ili priče kako se sovjetski vojnici silovali Srpkinje i slično..
Kada je rekao da Hrvatska ekonomski napreduje a Srbija propada? u kojoj emisiji? jel možeš dati link?Šarić je Jezuita koji smanjuje broj žrtava u Jasenovcu, krivi Srbe (ruralne) za izbijanje rata u Krajini/HR 1991 itd. A to što Šarić govori da smo starosjedioci, star narod sa korjenima od Vinče itd. je šlihtanje Srbima da stekne povjerenje što mu je i uspjelo, pa onda da perfidno provlači agendu koju pomenuh u prvoj rečenici. U zadnjih par mjeseci Šariću sve srpsko ne valja, a hrvatsko je dobro i superiorno. Više puta reče kako Srbija nema more (ruga nam se jezuitski), da je bio u zabludi kako Hrvatska ekonomski propada a da zapravo napreduje, onda kaže da su Hrvati bojkotima mega marketa naćerali iste na spuštanje cjena a Srbi nisu sposobni za to i zato ih veliki trgovački lanci i dalje deru, onda više puta nam se rugao kako smo loši u fudbalu a Hrvati su dobri zato što imaju jak nacionalni naboj za razliku od nas itd. itd.
@SeverZapad @Mrkalj @Demagogic
To je bilo u nekoj emisiji zimus, ne migu se sad sjeti u kojoj tačno. Odgledao sam mnogo emisija u kojoj je on gost. Od nedavno sam ga prestao pratiti, smučio mi se.Kada je rekao da Hrvatska ekonomski napreduje a Srbija propada? u kojoj emisiji? jel možeš dati link?