GOOGLE I SRBI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, istrazivanje mu je fenomenalno, narocito za ove zuckaste skorojevice i egoiste sto se sve nesto gnusaju svog srpskog porekla i koji bi daleko dogurali samo da nisu, eto, geografski poremeceni nekom nezasluzeno zlom sudbinom.

Mnogo je bolje pitanje, sta misliti o ljudima koji odaberu neke najbizarnije rezultate pretrazivanja na Google-u, pa onda rese da naprave predstavu od toga na svom blogu. Sproveo covek socioloski istrazivanje :-o

Najgore je sto bi mu neka domaca NVO verovatno dala i stipendiju za ovako nesto.

Bilo bi zanimljivo saznati da li je probao da trazi nesto o nauci ili umetnosti da vidimo ima li i takvih Srba ili smo svi neki turbo-masturbatori. :thumbdown:

Njega je google provalio odavno, pa kad trazi kosulju da kupi online, google mu ponudi sledece.

4224

...a i nije kao da mu nebi lepo stajala :mrgreen:

Tema je socioloska , a sociologija je sastavni deo politike.......pa je ovaj eksperiment koji svako moze sam da proba na svom racunaru, samo slika i prilika dela srpskog drustva i gliba u kojem se ono nalazi...........

Povremeno kad nemam vremena ili ideja za pisanje ja se šunjam po tuđim blogovima. Na jednom od njih našao sam interesantnu temu.

Kako Google dovršava (auto complete) zpočeta pitanja na srpskom jeziku.

Hvala Istoku Pavloviću što je izvršio istraživanje za nas i došao do zaključka da "u ovoj zemlji živi jako puno interesantnih i zanimljivih ljudi. Neke od tih ljudi bi baš voleo da upoznam i popričam sa njima, a neke bih rado izbegavao."

.........

.........................

...

Знала сам да ти исијаваш памећу, ..
увек сам се питала,.......а сада си ми
решио ребус одакле ти те ћакнуте теме,
ЗНАЧИ ти их ПРЕПИСУЈЕШ са туђих блогова.:zcepanje:

У, добро је, већ сам се забринула да су то твоје умотворине,
ИПАК нису;)

.

И оно,...баш ова тема има везе са политиком...:zcepanje::zcepanje:
(Као и многе до сада,...али сва срећа
њих није писао постављач,..па
онда да њему и не замерам, него онима који пуштају да се овако
"тешко политичке" теме врте данима!)

.

И оно,...баш ова тема има везе са политиком...:zcepanje::zcepanje:
(Као и многе до сада,...али сва срећа
њих није писао постављач,..па
онда да њему и не замерам, него онима који пуштају да се овако
"тешко политичке" теме врте данима!)

.

Naravno, samo podobna tematika.

U suprotnom ide neki pedersko-cinicni komentar uz brze bolje zakljucavanje :mrgreen:

Demokratski mrak, mali; demokratski mrak, sto rece Besevic.

Taj dada kaže za vas da ste divljaci,lud narod,krvna osveta,plemena,ćulafi ...

kaze... ima u tome istine, ali to je ipak vise ostavstina iz proslih vremena koje se ne mozemo otarasiti, nego stvarna slika danasnjice. ono nije da toga nema danas, ali srecom sve je manje.
ps. i ja sam kazem ponekad o nama samima da smo ....:rtfm::rtfm:

Tema je socioloska , a sociologija je sastavni deo politike.......pa je ovaj eksperiment koji svako moze sam da proba na svom racunaru, samo slika i prilika dela srpskog drustva i gliba u kojem se ono nalazi...........

Povremeno kad nemam vremena ili ideja za pisanje ja se šunjam po tuđim blogovima. Na jednom od njih našao sam interesantnu temu.

Kako Google dovršava (auto complete) zpočeta pitanja na srpskom jeziku.

Hvala Istoku Pavloviću što je izvršio istraživanje za nas i došao do zaključka da "u ovoj zemlji živi jako puno interesantnih i zanimljivih ljudi. Neke od tih ljudi bi baš voleo da upoznam i popričam sa njima, a neke bih rado izbegavao."

Ukucajte u Google "da li je" i google će da vam pomogne ovako.....:

nazalost , ovo je , kao sto svi vi koji sedite za kompom znate, ono sto srbi najcesce otvaraju od sajtova........ko ne veruje, neka proveri sam.......

slika i prilika onog dela srbskog drustva koje je kompjuterski pismeno.......sta li tek rade oni nepismeni..????? ......kakva li su njihova interesovanja..????

NAPOMENA; ideja za istrazivanje ovog tuznog fenomena kod upotrebe neta u srbiji , kao i deo teksta i primera pripada gospodinu Pavlovicu ,a mom prikanu strongmenu zahvaljujem na dozvoli da prenesem njemu dato pravo na ovaj forum....

Tema je odlichna...
Jel ovo bio prolog?

slika i prilika onog dela srbskog drustva koje je kompjuterski pismeno.......sta li tek rade oni nepismeni..????? ......kakva li su njihova interesovanja..????

a tema je?
ja sam danas ukucala srpkinje, i dobila drugacije rezultate..sto ce reci, da to je bila slika u tom trenutku. i taj trenutak je prosao.
katanac.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back