- Poruka
- 70.013
Bolje i da me golica pa nekakav intenzivan osecaj da imam, nego long boring tok bifor seks.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto ja pronalazim takve teme i vaskrsavam ih. Pre neki dan sam pronasao temu iz 2008 godine.Ne mislimo nista i pitamo se zasto je ova tema izvucena iz naftalina.![]()
Cica maco jel si jos aktivna?Mislim da bi te ubila ako mi pridjes rebrima,znaci udarila bi te cime prvo stignem,i odrobijala bez problema![]()
Zato mozes ti da budes Tickler.Ma zezam se.
Ja sam nekad bas golicljiv, kad bi krenula da me golica mislim da bih se i upisao i usrao.
Ma gde brate, ionako sam smesan lik jos i da je golicam. Meni treba neki jak kontrast, tip da glumim nekog geshtapoa kako joj preti ispred bradavica onim starim telefonom na namotavanje. Ver ar d rebelz or else? jah, suck her dickler yaZato mozes ti da budes Tickler.![]()
Jel mos da prevedes to zadnje?Ma gde brate, ionako sam smesan lik jos i da je golicam. Meni treba neki jak kontrast, tip da glumim nekog geshtapoa kako joj preti ispred bradavica onim starim telefonom na namotavanje. Ver ar d rebelz or else? jah, suck her dickler ya
Gde su pobunjenici govori! Inace!Jel mos da prevedes to zadnje?
Da ako te neko veze i golica sat vremena. Ali realno postoje ljudi kojima je to fetis i izaziva seksualno uzbudjenje.Mazohizam a ne fetis...
jedno je masaza stopala a drugo golicanje..