Gole mame

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi, zaista jesam, mada odgovor je dvosmjeran, sto vazi za djecu vazi i za majke

To ostalo je sala sreco :D

Шетај.

- - - - - - - - - -

elektricnoj ja nista ne objasnjavam..ona samo zna da vredja a nista ne kapira..valjda joj je ovo prvo kompenzacija za ono drugo :mrgreen:

Негативна селекција на сваком кораку. Тако је дошло до тога да и ти постанеш неко мудо на форуму.

samo vi sepratišite mušku figuru u odrastanju kao nešto specijalno i iznad, nije ni čudo što ima toliko flipnutih žena...

Koji vi? :D

Ovdje se govori o odgoju i sexualnosti gdje se naveo striktan primjer ... i svako ima svoju ulogu u odgoju gdje nije niko iznad i specijalan sto se da primjetiti po drugim situacijama u istom.
Tvoje predrasude i svadjalacki nastup moram ti reci nit' su iznad, nit' su nesto specijalno :D

a jednom amlom dečaku nije traumatično da vidi sažvakanu pi.kču, da prostiš?

deci se u sladu s godinama treba objasniti ljudska anatomija i sexualno vladanje, jednostavno i realno

i nema šta da se traumira ni da se stidi

Bas tako. Statistike pokazuju da u konzervativnijim drustvima koji na golo telo gledaju kao na nesto sto po svaku cenu reba skrivati i gde se o seksu ne prica sa decom ima mnogo vise trudnoca medju maloletnicama. Ocigledan primer je razlika izmedju Amerike i zapadnoevropskih zemalja.

Da li imate obicaj presvaliciti se pred djecom, ili na brzinu izlijetati iz kupatila dok su djeca negdje u blizini ? Sta je boljle za dijete, da vas vidi gole ili da se cuvate strogo da do tog ne dodje?

Nije bas da paradiram gola pred njim ali ako se slucajno desi da me vidi ne dramim. Kod nas je to normalno pa se ni ne konstatuje.
Dok je bio bas mali, negde do trece godine, znala sam da napunim kadu penom i kupamo se zajedno, igramo, pravimo baloncice...
Nekako mi je prirodnije da dete bez obzira na pol vidi golu majku, zna se gde bebe izlaze, dojimo ih,... nase telo im je od prvog dana poznato.

Bas tako. Statistike pokazuju da u konzervativnijim drustvima koji na golo telo gledaju kao na nesto sto po svaku cenu reba skrivati i gde se o seksu ne prica sa decom ima mnogo vise trudnoca medju maloletnicama. Ocigledan primer je razlika izmedju Amerike i zapadnoevropskih zemalja.

Bas tako aj sej, ali to je na osnovu teme digresija digresije ... ako cemo o prvoj digresiji, nije mi jasno zasto je propust ako djeca ne vide starog golog ... ispade skoro da ce biti iskompleksirana i traumirana u tom slucaju

Poslednja izmena:
Koji vi? :D

Ovdje se govori o odgoju i sexualnosti gdje se naveo striktan primjer ... i svako ima svoju ulogu u odgoju gdje nije niko iznad i specijalan sto se da primjetiti po drugim situacijama u istom.
Tvoje predrasude i svadjalacki nastup moram ti reci nit' su iznad, nit' su nesto specijalno :D

što bre rekla elektrika - šetaj.

pod vi mislim na ljude generalno

a tvoja tema i svaki post je baziran na predrasudi

- - - - - - - - - -

amerikanci su majstori malogradjanštine i palanštine

Nije bas da paradiram gola pred njim ali ako se slucajno desi da me vidi ne dramim. Kod nas je to normalno pa se ni ne konstatuje.
Dok je bio bas mali, negde do trece godine, znala sam da napunim kadu penom i kupamo se zajedno, igramo, pravimo baloncice...
Nekako mi je prirodnije da dete bez obzira na pol vidi golu majku, zna se gde bebe izlaze, dojimo ih,... nase telo im je od prvog dana poznato.

a tata jel švrćka gologuz?

- - - - - - - - - -

Vjerujem da bi zenskoj djeci bilo traumaticno isto da vide oca golog ... mozda grijesim, ali jos nisam cuo od prijateljica da su vidjele starog ...

Bas tako aj sej, ali to je na osnovu teme digresija digresije ... ako cemo o prvoj digresiji, nije mi jasno zasto je propust ako djeca vide starog golog ... ispade skoro da ce biti iskompleksirana i traumirana u tom slucaju

je.beš ti nas malo?

pa ti si protivrečan...

Bas tako ja sej, ali to je na osnovu teme digresija digresije ... ako cemo o prvoj digresiji, nije mi jasno zasto je propust ako djeca vide starog golog ... ispade skoro da ce biti iskompleksirana i traumirana u tom slucaju

Mogu da potpisem da nece biti iskompleksirana i istraumirana. Kao sto rekoh posecujem nudisticke plaze. Deca se ponasaju isto onako kao sto se ponasaju na obicnoj. Odrasli golo telo povezuju sa seksom. Deci je to nepoznat pojam. A razlike u genitalijama su samo jos jedna razlika izmedju mame i tate. Kao sto recimo mama ima dugu kosu a tata kratku.

Глупости. Деца се не сећају ни дојења ни порођаја.

Mogu da potpisem da nece biti iskompleksirana i istraumirana. Kao sto rekoh posecujem nudisticke plaze. Deca se ponasaju isto onako kao sto se ponasaju na obicnoj. Odrasli golo telo povezuju sa seksom. Deci je to nepoznat pojam. A razlike u genitalijama su samo jos jedna razlika izmedju mame i tate. Kao sto recimo mama ima dugu kosu a tata kratku.

ajdemo zajedno pero :heart:

- - - - - - - - - -

šta potom
odma!

a tata jel švrćka gologuz?

- - - - - - - - - -

je.beš ti nas malo?

pa ti si protivrečan...

Greska u pisanju, nedostaje mi negacija ... znaci "ako djeca ne vide starog golog ..."

Djeca su i od 10-11 godina

Da li imate obicaj presvaliciti se pred djecom, ili na brzinu izlijetati iz kupatila dok su djeca negdje u blizini ? Sta je boljle za dijete, da vas vidi gole ili da se cuvate strogo da do tog ne dodje?

Nemam dete, al' imam mačku. Ona me redovno viđa golu. Mada ja sam osoba kojoj je normalno izdanje gaće i majica tako da kad kažem gola msm skroz gola. A i ne znam šta je u ljudskom telu strašno da bi se skidalo. Ja znam da se oblačim zbog okoline, ali da sama vidim nešto pogrešno u golotinji, ne.

Nemam dete, al' imam mačku. Ona me redovno viđa golu. Mada ja sam osoba kojoj je normalno izdanje gaće i majica tako da kad kažem gola msm skroz gola. A i ne znam šta je u ljudskom telu strašno da bi se skidalo. Ja znam da se oblačim zbog okoline, ali da sama vidim nešto pogrešno u golotinji, ne.

Nije rijec o nama, vec o djeci i njihovim golim roditeljima ... pogotovo u toj dobi kad su svjesniji malo

Back