Godišnjica. Zaboravljena?

Navodni zločini? Ubijanja, proterivanja i sterilizacija tibetanskih žena su po tebi navodni "zločini"? Kako te nije sramota?

tebe da je sramota, zamenjujes teze za korist plitkih nato floskula

dal si jeo zelene kajsije?

oces amreikansku demokratiju u kini, pa i na tibetu?

a tjenanmen, pa ko istera studente na vojsku - taj je kriv!

da uporedimo - ameri u afganistanu srvane selo, sve sa civilima, zbog navodnih pobunjenika

a to bezobrazno trazis da kinezi svojim politickim extremistima nude kafu, baklave i slatko

Ovde je jedina sramota beskonacna kolicina gluposti koje ti prosipas :roll:

Jedno mi nije jasno........ajde sto si glup zao i pokvaren......ali kako kapiras da te ljudi smatraju uopste za coveka kada lupis glupost kojoj ce svako dete od 7 godina da ti se nasmeje.......o starijim da ne pricamo.........:think:

Pazi kinezi okrvaveli ruke ko zna gde i sramota je sto nas podrzavaju,a dobri ameri koji su ujedno i nas licno ubijali nije sramota sto podrzavaju siptare........

Yebotee da je Hitler znao da ce najveci sledbenici njegove politike biti gay-evi ubio bi se kao dete :hahaha:

A kako tebe iko da smatra za ljudsko biće kad negiraš zločine na Tibetu? Proterati toliko Tibetanaca po svetu, dobar deo ostalih Tibetanaca pobiti, a ostalima zabraniti onima koji su ostali jezik i kulturu, sterilisati Tibetanske žene ... da ne pominjem hapšenja i torturu u zatvorima, kako to da se nazove sem genocida? A što se tiče gejeva dosadan si sa tim. Da sam gej bio bih ponosan na to, zato ne znam što se ti stidiš toga jesi. A dfa, zaboravio sam. Ti si spavao sa zvezdama estrada :P

:roll: Филмови имају пресудан значај на америчку политику.
pa imaju veliki uticaj u tamosnjem drustvu svakako , , al sve jedno nije stvar u filmovima ,u SAD je pljuvanje rezima ,pogotovo prethodnog ,postalo deo mode i vladajuceg mainstreama ne samo u Holivudu ,nego i medju brojnim politicarima ,liberalnim intelektualcima ,novinarima , analiticarima , verskim poglavarima... i brojnim drugim likovima koji su uticajni u tamosnjoj javnosti
ono vec su postali dosadni sa pljuvanjem po republikancima i Bushu ,a niko da ih zatvori zbog toga ili makar novcano oglobi , a kamoli strelja :think:

predlazem da se referendumom izjasnimo za pripajanje kini

nas prijatelj, gigant. br. 1 na svetu, za par decenija i ekonomski ce da preplavi sve. ako budemo prva kineska drzava u evropi, pokupicemo istorijskli kajmak

Oces ali kajmak sa palca:hahaha:treba se uznojiti da bi se zaradilo.Ma da sve i uspijete opet cete biti za kusuranje velikih,kao sto ste bili i do sada:cool:

tebe da je sramota, zamenjujes teze za korist plitkih nato floskula

dal si jeo zelene kajsije?

oces amreikansku demokratiju u kini, pa i na tibetu?

a tjenanmen, pa ko istera studente na vojsku - taj je kriv!

da uporedimo - ameri u afganistanu srvane selo, sve sa civilima, zbog navodnih pobunjenika

a to bezobrazno trazis da kinezi svojim politickim extremistima nude kafu, baklave i slatko

Studenti su se bunili protiv komunizma, pobili su ih tenkovima. A ja vidim ovde nekakvi nacionalisti svesrdno brane mudžahedine i komije? Kakva li je to šizofrena zbrka u vašim glavama?

Studenti su se bunili protiv komunizma, pobili su ih tenkovima. A ja vidim ovde nekakvi nacionalisti svesrdno brane mudžahedine i komije? Kakva li je to šizofrena zbrka u vašim glavama?
Ja ne poricem zlocine Kineza, ali takodje isticem da se zlocini kineza NE MOGU MERITI sa zlocinima Amerikanaca..
Pa uzmis amo primer indijanaca. Najveci genocid ikada u istoriji..

ma da bre budale glupe kosooke
steta sto nemaju nekog nasheg zutog experta da ih posavetuje da je to propala investicija
pa nije propala naravno al zbog toga moraju po svaku cenu da odrzavaju ekonomiju SAD u zivotu ,jer ne bi imali za koga onda da siju lopte i prave gedzete u svojim polurobovskim fabrikama :think:
od kad je pocela SEKA u Kini je vise ljudi izgubilo posao nego u SAD , a i pad privrednog rasta im je duplo veci ,tako da hteli ne hteli moraju da im pumpaju pare zbog sebe

pa imaju veliki uticaj u tamosnjem drustvu svakako , , al sve jedno nije stvar u filmovima ,u SAD je pljuvanje rezima ,pogotovo prethodnog ,postalo deo mode i vladajuceg mainstreama ne samo u Holivudu ,nego i medju brojnim politicarima ,liberalnim intelektualcima ,novinarima , analiticarima , verskim poglavarima... i brojnim drugim likovima koji su uticajni u tamosnjoj javnosti
ono vec su postali dosadni sa pljuvanjem po republikancima i Bushu ,a niko da ih zatvori zbog toga ili makar novcano oglobi , a kamoli strelja :think:

Тако некако, то су тековине слободе и демократије познате само западном свету, који престављају оправдање за постављање и рушење режима широм света, присвајање туђих економија и екплатацију страних ресусра. Јер подразумева се да је неопходно, у духу поменутих вредности, ускладити не само своје већ и туђе. Шта ће примитивни косооки традиционалисти нису довољно развили систем инфилтрације у стране државе па морају да тамане туђе диверзанте.

Ja ne poricem zlocine Kineza, ali takodje isticem da se zlocini kineza NE MOGU MERITI sa zlocinima Amerikanaca..
Pa uzmis amo primer indijanaca. Najveci genocid ikada u istoriji..

U kom veku? Stvari se sagledavaju onda kad su počinjene. I Englezi su patentirali konc logore u Burskim ratovima, te u njima pobili gomile žena i dece. Da li su to isti Englezi kao ovi danas? NJihovo društvo se promenilo. Kinesko nije. Kinezi bi to ponovili i ponavljaju. Ovde pričaju o Iranu i Iraku. Pa neka se presele tamo. javno bi im tamo odrubili glavu kad bi živeli kao što žive ovde. Ne možeš da nosiš kravatu, ne smeš da popiješ pivo, nema prasence na ražnju...o čemu vi onda pričate? O nečemu što je skroz suprotno svim srpskim vrednostima, kako starim tako i ovovekovnim. Srbija i Amerika su isti civilizacijski krug. Kina i islamski anatici nisu deo naše civilizacije. Niti naših vrednosta.

Ja bas nesto ne gotivim Kineze,ali ti ljudi sto su uprni,svaka im cast.
Ne volim ih zato su su veliki zlocinci prema zivotinjama,pa ti sve pojedu sto se krece.
Slazem se i za one Tibetance sto su Kinezi proterali,ipak je to veliki greh prema TIBETU.

Тако некако, то су тековине слободе и демократије познате само западном свету, који престављају оправдање за постављање и рушење режима широм света, присвајање туђих економија и екплатацију страних ресусра. Јер подразумева се да је неопходно, у духу поменутих вредности, ускладити не само своје већ и туђе. Шта ће примитивни косооки традиционалисти нису довољно развили систем инфилтрације у стране државе па морају да тамане туђе диверзанте.
odakle znas da su u pitanju tudji diverzanti ,znaci svako ko nije komunista i ne voli cika Maoa, koji btw je desetine miliona tih istih Kineza potrebio ko pilice ,je nuzno strani diverzant:think:

ja podrzavam narod, i ovde i svugde

a to sto nemate vase politikante, i ovde i svugde, a da vole narod i da rade za narod, ja nisam kriv

kad se nema odgovor, odma se potezu komunisti, etiketiranje, tako komunisticki

nema šta da se poteže kad Kina jeste najveći bastion komunizma. A tamo najviše pati narod. Kao i svuda gde je postojao komunizam. Sram i stid da te bude!

naravno da nije za poredjenje , u SAD kad pljujes vladajuci rezim,predsednika i admninistraciju dobijes oskara i milione dolara za to i svi te vole , a u Kini metak u celo i ne sme ni ime da ti se zna:mrgreen:

Јел ти стварно верујеш у ово што си написао?! :eek:

У Америци постоји шатро, или квази опозиција, која неке скандале, попут Мајкла Мура, прави јавно и као пљује
режим, али наставља да добија лову за филмове, међутим, правим опозиционарима, као што је рецимо Мајкл
Ћимино, који им саопшти озбиљно и искрено истину у лице, "врата раја" су затворена.

Ma kakvi Balkanci su u sustini bezopasni ljudi izrazito podanickog karaktera ,tako da ovde USA ili bilo koji drugi okupator moze da pogine samo ko se oklizne na koru od banane i nezgodno padne ,za razliku od recimo Iraka gde je izginulo vec 3-5 iljada Amera ,ovde ne znam dal ima nato zrtava ni za prste jedne ruke da se prebroje . :think:

То је зато што нису крочили у Земун...:per:

Јел ти стварно верујеш у ово што си написао?! :eek:

У Америци постоји шатро, или квази опозиција, која неке скандале, попут Мајкла Мура, прави јавно и као пљује
режим, али наставља да добија лову за филмове, међутим, правим опозиционарима, као што је рецимо Мајкл
Ћимино, који им саопшти озбиљно и искрено истину у лице, "врата раја" су затворена.

Kažeš, svaki režim vole čuti od opozicije samo što režimski pisci napišu, tj. što je prošlo recenziju!?:D

Back