Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.818
Po nekima Kosovo više nije Srbija!
Toliko o hiljadama godina razvoja civilizacije i demokracije!![]()
pa i nije...vise je Tursko nego Srpsko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po nekima Kosovo više nije Srbija!
Toliko o hiljadama godina razvoja civilizacije i demokracije!![]()
...
Kada ce USA da objavi imena zrtava njihovog fasisticko-kolonijalnog rezima po citavom svetu?????
Sad bih ja za tebe mnogao da kazem da ti negiras 4 miliona vijetnamaca,iracane,srbe,muslimane,indijance,kambodzance,kubance ma pola sveta.....
Navodis mi tu neki Tibet i poredjujes sa amerima koji su istrebili milijardu ljudi........
Usput da.....ne negiram zlocine,nego americku fashisticku propagandu![]()
20 godina sukoba na Tjenanmenu
Danas se navršava 20 godina od akcije kineske vojske na trgu Tjenanmen u Pekingu, kojom su kineske vlasti ugušile višednevne studentske demonstracije.
Američka državna sekretarka Hilari Klinton pozvala je kineske vlasti da objave imena poginulih, nestalih i uhapšenih u suzbijanju demonstracija 1989. godine.
Prema njenim rečima, Kina koja je napravila ogroman ekonomski napredak i koja traži svoje mesto u prvom planu na međunarodnoj sceni, treba otvoreno da ispita mračne strane svoje prošlosti i da objavi listu ubijenih, uhapšenih i nestalih.
Stotine, možda i hiljade ljudi poginulo je 4. juna 1989. godine u surovoj interveniciji protiv prodemokratskog pokreta u Pekingu, koju Kina opravdava kao neophodnu za poštovanje prava i uspostavljanje reda.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=06&dd=04&nav_category=78&nav_id=364138
Kada ce USA da objavi imena zrtava njihovog fasisticko-kolonijalnog rezima po citavom svetu?????

da je Sloba otisao, pravo u policiju,
svega ovog ne bi bilo
pa i nije...vise je Tursko nego Srpsko
Bilo ko da jebio,bilo bi krvi.Čehoslovačka se isto raspala, iako nisu imali svoga Slobu!
Bez Slobe bi možda bilo manje krvi!?
ima tema

Kakav mudonja je (bio?) taj sto je sa cegerima stao ispred tenkova, samo cu to reci.
skoro je neko ovde napisao da je to amer medijski trik staviti mladu osobu pred (komiunisticke) tenkove ili ves sta

Da li svaka vlast treba da se ugleda na poteze vlasti u Rusiji od pre neki dan i na ove u Pekingu pre 20 godina? Ili treba dati ljudima pravo da se bune?

Ne znam, ja vidim sta vidim. Samo, potpuno razumem tenkistu koji pokusava da ga zaobidje. Tenkista je pripadnik istog naroda, mozda je iz istog grada, zasto da gazi coveka?skoro je neko ovde napisao da je to amer medijski trik staviti mladu osobu pred (komiunisticke) tenkove ili ves sta
bas bih voleo da vidim demokrate kako stoje pred amer tenkom u faludzi
ili pred britanskim u basri.
fleka ne bi ostala
Dobro su mu platili.![]()
Uš'o u keš student.To su unutrasnje stvari Drzave Kine . Ne vidim kakve veze to ima sa nama ?
Ti to meni?zamisljam maj prosle godine i ono
`sva sredstva cemo da upotrebimo da ostanemo na vlasti..`
tako je i bilo,
zasto ne postoje opstine sa legalno izabranim opozicionim vlastima? bas te briga. a za peking si demokratski expert.
zloupotreba vlasti i kradja narodne volje je najveci zlocin na planeti i okolini,
kineski tenkista je samo bio zapanjen da neko iz kine hoce sve da da zapadu za nista, budalasto, zar ne?
Pa jeste, u pravu si. Ako je to ok u Kini i Rusiji, ok je i u Srbiji. Ili nije?zamisljam maj prosle godine i ono
`sva sredstva cemo da upotrebimo da ostanemo na vlasti..`
tako je i bilo,
zasto ne postoje opstine sa legalno izabranim opozicionim vlastima? bas te briga. a za peking si demokratski expert.
zloupotreba vlasti i kradja narodne volje je najveci zlocin na planeti i okolini,

Fascinantno...kineski tenkista je samo bio zapanjen da neko iz kine hoce sve da da zapadu za nista, budalasto, zar ne?

Pa pričamo. Jesmo pričali o unutrašnjim stvarima Rusije? Ili Amerike?