- Poruka
- 2.922
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odakle znas da su u pitanju tudji diverzanti ,znaci svako ko nije komunista i ne voli cika Maoa, koji btw je desetine miliona tih istih Kineza potrebio ko pilice ,je nuzno strani diverzant![]()
Kažeš, svaki režim vole čuti od opozicije samo što režimski pisci napišu, tj. što je prošlo recenziju!?![]()
u ubijanju?.... da
![]()

Zemun- poslednja tvrdjava slobode![]()

ako si u delu ljubuskog gde nema vode, onda si puka sirotinjaOriginal postavio wsox
Oces ali kajmak sa palcatreba se uznojiti da bi se zaradilo.Ma da sve i uspijete opet cete biti za kusuranje velikih,kao sto ste bili i do sada
zabacen, priprost kraj, kad dodju u zagreb nose odela i bele carape

vest je od juce, znaci skoro bajata.
preleteh na brzaka preko postova, osim casnih izuzetaka, svi podrzavaju politiku kine. pitam se, da li su ovde forumasi toliko zagrizeni, orozali u taj sistem "vrednosti" ili se samo trazi bilo koji nacin da se opljuje po amerikancima. ako je ovo drugo, onda i nije toliko zabrinjavajuce, ali ako je ono prvo, onda jadna drzava u kojoj oni odlucuju.

Ma kakvi Balkanci su u sustini bezopasni ljudi izrazito podanickog karaktera ,tako da ovde USA ili bilo koji drugi okupator moze da pogine samo ko se oklizne na koru od banane i nezgodno padne ,za razliku od recimo Iraka gde je izginulo vec 3-5 iljada Amera ,ovde ne znam dal ima nato zrtava ni za prste jedne ruke da se prebroje .![]()

...eee zbogom pameti........
.....e zato nas i nisu napali......a Irak jesu 

sve mi se cini da si neupucen u stanje u kini, i pre i sada, a cini mi se i da ne volis da radis, cim pljuckas po sirotinji
velike reci koristis, naucene, ali dz.
O da, upućen sam i to dobro. Kina je komunistička zemljai svako ko brani komunizam je neprijatelj Srba.
Sudeci po tebi ima takvih primeraka,sto nije slucaj sa vecinom........gledaj malo i druge ne samo sebe
Za razliku od Iraka koji su napali kopneno..........eee zbogom pameti........
BTW.......3-5 000.......koliko se secam aericke prognoze u slucaju napada na Jugoslaviju su se kretale 3-5 miliona :hahaha:.....e zato nas i nisu napali......a Irak jesu
Nisi bas inteligentan za jednog fashistu![]()

Ти "часни" индиректно подржавају и вас,
а ови су "нечасни" јер подржавају Кину ............која вас никада неће признати!!!
Јеси ли то хтео да кажеш, а !?![]()
Sudeci po tebi ima takvih primeraka,sto nije slucaj sa vecinom........gledaj malo i druge ne samo sebe
Za razliku od Iraka koji su napali kopneno..........eee zbogom pameti........
BTW.......3-5 000.......koliko se secam aericke prognoze u slucaju napada na Jugoslaviju su se kretale 3-5 miliona.....e zato nas i nisu napali......a Irak jesu
Nisi bas inteligentan za jednog fashistu![]()
Srbiju nisu kopneno napali jer su dobili/oteli Kosovo za svoju bazu!?
A kako tebe iko da smatra za ljudsko biće kad negiraš zločine na Tibetu? Proterati toliko Tibetanaca po svetu, dobar deo ostalih Tibetanaca pobiti, a ostalima zabraniti onima koji su ostali jezik i kulturu, sterilisati Tibetanske žene ... da ne pominjem hapšenja i torturu u zatvorima, kako to da se nazove sem genocida? A što se tiče gejeva dosadan si sa tim. Da sam gej bio bih ponosan na to, zato ne znam što se ti stidiš toga jesi. A dfa, zaboravio sam. Ti si spavao sa zvezdama estrada![]()

aha pa toliko nije izginulo ni kod Staljingrada, i to sve zajedno i Rusa i Nemaca![]()
Srbiju nisu kopneno napali jer su dobili/oteli Kosovo za svoju bazu!?
Jel' ovo pitanje ili sta?Ma kakvi Balkanci su u sustini bezopasni ljudi izrazito podanickog karaktera ,tako da ovde USA ili bilo koji drugi okupator moze da pogine samo ko se oklizne na koru od banane i nezgodno padne ,za razliku od recimo Iraka gde je izginulo vec 3-5 iljada Amera ,ovde ne znam dal ima nato zrtava ni za prste jedne ruke da se prebroje .![]()

Sad bih ja za tebe mnogao da kazem da ti negiras 4 miliona vijetnamaca,iracane,srbe,muslimane,indijance,kambodzance,kubance ma pola sveta.....
Navodis mi tu neki Tibet i poredjujes sa amerima koji su istrebili milijardu ljudi........
Usput da.....ne negiram zlocine,nego americku fashisticku propagandu
U pravu si nije.
Ups,greska..........izvini.......po americkim,nemackim i nasim procenama koje su se poklopile,odnos snaga je bio 100-1....na naseg jednog gine 100 njihovih......Jugoslavija je mogla da mobilise sigurno 750 000 ljudi......pa izracunaj.......kakvih crnih 3-5 miliona.....
U stvari,ne bi bilo mnogo mrtvih posto se kopneno ne bi ni desilo,kao sto i nije.....stvar je u tome da jednostavno nisu mogli da udju kopneno.......pa da su poslali i 100 miliona ljudi
Jel' ovo pitanje ili sta?
Bas si nasao poredjenje ??? Ameri su cini mi se okupirali ceo Irak za razliku od Srbije gde im je Milosevic dozvolio da po Rezoluciji UN udju na Kosovo i to je velika razlika.A ti hrabri okupatori nesto nisu imali m... da se sa 10000 metara malo spuste na zemlju pa da se usetaju u Srbiju kao u Irak.A to sto si ti "mazohista podanickog karaktera" to je vec tvoj problem!!! Srbi su kroz istoriju pokazali kako vole okupatore i mislim da je ovaj tvoj komentar stvarno![]()
![]()
, kako se onda slobodno setaju po Kosovu ili bratskoj Srpskoj republici , a sada ce po onom sporazumu i po Srbiji i opet nista 
Akl nisam ja pricao o smrti nato vojnika u ratu i tokom osvajanja , jer ogromna vecina Amera je izginula u Iraku , a i u Avganistanu kada je rat bio zvanicno zavrsen i te zemlje okupirawne , a ovde koliko znam Ameri su i u Bosni i na Kosovu ,bili i u Makedoniji, a nije im dlaka pala sa glave za ovih 10-15 godina

),isto i u Bosni.......nemoj nalaziti vezu kosova i priznanja sa recimo ljudskim pravom u konkretnom slucaju kini.
na taj nacin nikada neces nista shvatiti. ako u nekom postu kazes nesto pametno, ja cu pohvaliti taj post, i sloziti se sa tobom, ali to ne mora da znaci cu se i u sledecem sloziti. ovde ima puno "izdajica" sa kojima se obicno slazem, ali cesto naletim na post sa kojim se ne slazem. i ako komentarisem tu temu/post, ja cu reci da se sa tim ne slazem. nije sve crno-belo.

Sad bih ja za tebe mnogao da kazem da ti negiras 4 miliona vijetnamaca,iracane,srbe,muslimane,indijance,kambodzance,kubance ma pola sveta.....
Navodis mi tu neki Tibet i poredjujes sa amerima koji su istrebili milijardu ljudi........
Usput da.....ne negiram zlocine,nego americku fashisticku propagandu
U pravu si nije.
Ups,greska..........izvini.......po americkim,nemackim i nasim procenama koje su se poklopile,odnos snaga je bio 100-1....na naseg jednog gine 100 njihovih......Jugoslavija je mogla da mobilise sigurno 750 000 ljudi......pa izracunaj.......kakvih crnih 3-5 miliona.....
U stvari,ne bi bilo mnogo mrtvih posto se kopneno ne bi ni desilo,kao sto i nije.....stvar je u tome da jednostavno nisu mogli da udju kopneno.......pa da su poslali i 100 miliona ljudi
Jel' ovo pitanje ili sta?
a sta Kosovo nije Srbija?,
![]()
Iznošenje mišljenja! Pitanje šta bi bilo da Sloba nije pristao na zahteve po pitanju Kosova!?