Godišnje doba, uticaj na emocije čoveka

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Koje godišnje doba najviše utiče na vaše raspoloženje, emocije? :lol:

Kada ste najosetljivi na ljubav, na ženski svet, romantični? :lol:

Evo ja ću prvi. :)

Moje doba je zima, sneg. Kao sad na primer. :)

Prošlih dana sam se počeo bivati mekši, i sve što je suprotno toplini ljubavi, emocijama te vrste, dovodi me do ludila. :)

Sneg me čini romantičnim, osetljivim, i moram se čuvati od žena, jer me osete, i postanem jako velika meta... :lol:

Pitanje važi i za dame. :lol:

Poslednja izmena:
Ne menja se meni osetljivost na suprotni pol u zavisnosti od meseca, ili ja to bar nisam primetio.
Jedino me je nekada, pre par godina jesen i zima stavljala u neko raspolozenje gde sam razmisljao o prolaznosti, valjda postajes stariji pa gledas kako prolazi zivot, pa postavljas sebi neka pitanja.

Па сад, омиљено доба би било некако пролеће, лето, кад је топло. Мада не волим врућине. Зиму сам пре волео као клинац, сад не. Волим и кад пада киша, поготово летњи пљускови и олује, ал ако пада данима то је бедак.

Што се тиче жена, шта знам, не мења се ништа. Можда је зими онако романтичније, напољу пада снег, а ви унутра, топлота, ватрица ах :zaljubljena:

Proleće,druga polovina aprila,maj i početak juna. Kao da se preporodim,dobijem neku volju za životom. Leti se skenjam,kada temperatura pređe 25 više mi nije to to,a na 35+ ne funkcionišem niti imam volju za bilo čim. Jesen volim naročito ranu,zimu ne baš.

U proleće sam logično i najskloniji da se "raznežim".

Prošlih dana sam se počeo bivati mekši, i sve što je suprotno toplini ljubavi, emocijama te vrste, dovodi me do ludila. :)

Sneg me čini romantičnim, osetljivim, i moram se čuvati od žena, jer me osete, i postanem jako velika meta... :lol:

Emocije, mekši? Šta si ti? Žena? :mrgreen:

Jesen.
Ona je od uvek.
Septembar uvek podseca na nove pocetke, marljivost i ciljeve.

Zima.
Caj.
Kada je napolju hladno, a ti se sklupcas u intimnosti doma.
Magija.
Bozic.

Prolece.
Tek sam kasnije u zivotu naucila da uzivam u njemu.
Sa prvim danima sunca da obucem leprsavu garderobu i isprobam novi nacin sminkanja.
Ranije su me prvi topli dani samo razdrazivali^^

Leto.
Najmanje volim.
Vrucina + puno slobodnog vremena utroseno ni u sta.

Ali da li imaš neki drugačiji osećaj u nekom od godišnjih doba? Ne samo da li voliš ili nevoliš... :lol:

proleće (april, maj) i rana jesen..e to mi prija i srcu i duši, ali ne zbog romantike.
čuj romantika...mogu biti romantična i u sibirskim uslovima ako sam inspirisana,
nego se tada uopšte osećam dobro.
zima i leto me zbog potencijalno ekstremnih temperatura poprilično onespokojavaju.

Naravno........
Leto jer:
plaža, plivanje i nema suvišne zimske garderobe :)
Generalno,ljudi su raspoloženiji.
Da, svakako, leto je leto, nezamenljivo za sve. Ljudi u raspoloženi, kreću se, uživaju u životu... :lol:

Ja sam zimsko dete, i mene razbija sneg, kada postajem romantičan, i vidim mnogo neviđene lepote života, vidim koliko je mnogo ljubavi u ljudima, nekako smo mnogo bliži jedno drugom, u onom nauzvišenijem smislu. Pogotovo u odnosima muškarac - žena... :lol:

- - - - - - - - - -

proleće (april, maj) i rana jesen..e to mi prija i srcu i duši, ali ne zbog romantike.
čuj romantika...mogu biti romantična i u sibirskim uslovima ako sam inspirisana,
nego se tada uopšte osećam dobro.
zima i leto me zbog potencijalno ekstremnih temperatura poprilično onespokojavaju.
Nedostaje ti neki prijatelj, snežni, sa čistom dušom da osetiš toplinu zime... :lol:

Back