Године.....

• Začetnik teme Začetnik teme Pepeo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Колико година имате, односно у коју групу спадате?

• мање од 20 година

• од 21 до 25 година

• од 26 до 30 година

• од 31 до 35 година

• од 35 до 40 година

• 41. и више....

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iron Lord:

bedyell.jpg
yellow_room_sm.jpg

Jeli pile, u obliku medveda, kako ti se čini ovaj sobičak?

zitruszimmer.jpg

Pa dobro... nema baš kinte za sve ovo ali ni samo boja nije loša kao početak :D

Pa, šta znam...meni je žuta više za kuhinju ili trpezariju...Za spavanje pre ljubičasta... :)

ako smijem primjetiti ljudima je pun q politike.
znam da nisam otkrio amerike, ali čudno je to da na pdf-u politika od svih ostalih pdf-ova ima najviše postova, ali kad se otvori tema kao ova ili opraštanje od politike part 1,2,3....
nabuba se 400-tinjak postova dok si rekao keks.

šta je u pitanju?

malo smo kontradiktorni.

klikk:
znam da nisam otkrio amerike, ali čudno je to da na pdf-u politika od svih ostalih pdf-ova ima najviše postova, ali kad se otvori tema kao ova ili opraštanje od politike part 1,2,3....

šta je u pitanju?

malo smo kontradiktorni.
Ili su na politici sve neke ozbiljne priče, a mi ovde svi mladi u srcu, pa nam treba ćoše za ludiranje...:lol:
Ali, u pravu si, izgleda kaoda ljudi jedva dočekaju ovakve teme...
Nego,
KO SE NIJE UPISAO?

medved_bg:
Ili su na politici sve neke ozbiljne priče, a mi ovde svi mladi u srcu, pa nam treba ćoše za ludiranje...:lol:
Ali, u pravu si, izgleda kaoda ljudi jedva dočekaju ovakve teme...
Nego,
KO SE NIJE UPISAO?

ajde ljudi,ko se ne upise,nece dobiti bonove za hleb i mleko...aje polako,jedan [po jedan

ma kako nebi bio pun q politike,covece,pa sta je tebi,ljudima treba zajebancije i smeha a ne jos naprezanja i gledanja raznoraznih budaletina na tv,kao npr danas,koji se zajebavaju za astronomske plate i dnevnice

klikk:

šta je u pitanju?

malo smo kontradiktorni.

anarhija je učinila svoje...i većina se (da ne kažem svi) prepustili istoj

nije dobro...ipak smo mi svi Balkanci...a nama je potrebna čvrsta ruka :lol:

ljuta_mamba:
ajde ljudi,ko se ne upise,nece dobiti bonove za hleb i mleko...aje polako,jedan [po jedan

ma kako nebi bio pun q politike,covece,pa sta je tebi,ljudima treba zajebancije i smeha a ne jos naprezanja i gledanja raznoraznih budaletina na tv,kao npr danas,koji se zajebavaju za astronomske plate i dnevnice
pa imaš daljinski i samo KLIKK ;)

klikk:

šta je u pitanju?

malo smo kontradiktorni.

to ti je sasvim jednostavni fenomen...zelis na normalan ljudski nacin da upoznas one s kojima se ne slazes sto se tice politickog razmisljanja...jednostavno ljudi ne mogu da pruhvate da je netko bas toliko ***** kakvim se u nekim politickim pitanjima pokaze... :wink:
znaci ovakve teme sluze normalnim ljudima ( kakva je ovdje vecina) da ne izgube nadu da svaki covjek nosi ono nesto dobro u sebi...
eto jeli sada jasnije.. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back