klikk
Iskusan
- Poruka
- 6.948
Pepeo:Хм, шта бре подразумеваш под тим ''балавурдија''? :wink:
Видиш да све искусни људи овамо..... :wink:
mašala.
iskustva nikad dosta 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pepeo:Хм, шта бре подразумеваш под тим ''балавурдија''? :wink:
Видиш да све искусни људи овамо..... :wink:
medved_bg:jbt, otkrila rupu na saksiji
psst, psst, da vam kažem, u poverenju,.....a jel znate da se po firmama zaposleni švalerišu, .........aha, jeste jeste ............samo psssssst!
Eto, nešto i da naučim....Karlito Brigante:Znamo Enfroze,znamo...ali treb'o bi da za anketu dodaš neku godinu više za anketu.![]()

uffffff ko mi priča o poštovanjuKarlito Brigante:Pa misli da je odrastao.Zaboravlja da je za dobro komunikaciju potrebno poštovanje svih i svakoga. 8-)

pa ne prodaje polovnog golfamedved_bg:Eto, nešto i da naučim....
Ja mislila da se godine umanjuju, ono kao, uvlačenje stomaka, ispravljanje leđa, "to i to godište, ali dobro održavan, neizraubovan, ovo-ono"....![]()
Čovek ga savetuje u skladu sa našim divljenjem zrelim muškarcima , sećaš se priče o oldtajmerima i vinu. :-Dmedved_bg:Eto, nešto i da naučim....
Ja mislila da se godine umanjuju, ono kao, uvlačenje stomaka, ispravljanje leđa, "to i to godište, ali dobro održavan, neizraubovan, ovo-ono"....![]()
Pa nađi neku moju uvredljivu poruku,a da se ne tiče savršenih naroda i ljudi u regiji?klikk:uffffff ko mi priča o poštovanju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
volunteer:Niko nece da kaze javno koliko ima godina? :grin:
svetolik trpkovic:joj nemoj samo Isidorina otkrica da nam prenosis duse ti

Anketa je javna- izvoli, pogledaj.volunteer:Niko nece da kaze javno koliko ima godina? :grin:
ma lud sam za kopanjem tvojih postovaKarlito Brigante:Pa nađi neku moju uvredljivu poruku,a da se ne tiče savršenih naroda i ljudi u regiji?![]()
![]()
klikk:mašala.
iskustva nikad dosta 8-)

Pa,kad sam bio njegovih godina,sve su pričale kako sam ''sladak''...i ništa.sevilja:Čovek ga savetuje u skladu sa našim divljenjem zrelim muškarcima , sećaš se priče o oldtajmerima i vinu. :-D

Gde mogu da pogledam????sevilja:Anketa je javna- izvoli, pogledaj.![]()
uvijek se moze nešto novo naučit.Pepeo:Аха, ништа без искуства.... :wink:
Џаба ти све остало....![]()
![]()
![]()
![]()
Karlito Brigante:Pa,kad sam bio njegovih godina,sve su pričale kako sam ''sladak''...i ništa.
Dok nisam počeo da lažem!![]()
nekad se vino i u ocat pretvori.sevilja:Čovek ga savetuje u skladu sa našim divljenjem zrelim muškarcima , sećaš se priče o oldtajmerima i vinu. :-D
slavonka malo poštovanja molit ćuotkacena slavonka:a sada ti vise ne kazu da si sladak....
i opet nista.... :wink:
Klik na cifru upisanih pored bilo koje kategorije.volunteer:Gde mogu da pogledam????
klikk:uvijek se moze nešto novo naučit.
čovijek umire u neznanju, zato...... 8-)

Boldovano nisam razumela.klikk:nekad se vino i u ocat pretvori.
ali to vino nije bilo dobro ni kad je mlado bilo![]()
Na jednom venčanju sveštenik priča mladencima: "deco, brak vam je kao vino, nekad slatko, a nekad, bogami, i kiselo....ali ko vino probao nije, džaba je živeo"klikk:nekad se vino i u ocat pretvori.
ali to vino nije bilo dobro ni kad je mlado bilo![]()
sevilja:Boldovano nisam razumela.Molim translejtera !