Godine...

Ja nemam. :)

Moja drugarica je najveći lik - raskinula s dečkom posle 10 meseci veze zbog konstantnih svađa, između ostalog prouzrokovanih činjenicom da je on 6 godini stariji od nje. I onda se smuvala s dečkom koji je 9 godina stariji. :neutral: :lol:

Ja nemam. :)

Moja drugarica je najveći lik - raskinula s dečkom posle 10 meseci veze zbog konstantnih svađa, između ostalog prouzrokovanih činjenicom da je on 6 godini stariji od nje. I onda se smuvala s dečkom koji je 9 godina stariji. :neutral: :lol:
Ovo mi lici na isterivanje neceg svog i da su se svadjali oko zrelosti, verovatno na njenu inicijativu, da mu je prebacivala za sve i svasta i sto treba i sto ne treba, samo da bi premostila tu razliku od 6 god.

@KLL
Pa znaš kako, šta se zapravo između njih dvoje događalo znaju samo oni, ali mislim da je bilo problema jer je on bio u fazonu ''svadba, svadba'' a cura završila prvu godinu fakulteta i ne pada joj na pamet.

bio sam u vezi sa curom starijom od sebe 4 godine i bilo nam je ok mislim da to nema veze bitno je samo da nadjete sebe tu i da imate neke slicnosti uvek su me privlacile starije devojke ne znam sto mozda sto se teze osvajaju:P

Zavisi od osobe do osobe, valjda. Nekad mozes mnogo bolje da se slazes sa osobom koja je puno mladja ili starija od tebe, nego sa nekim od vrsnjaka. Ali, mislim da generalno u teen godinama takve veze i nisu dugovecne...

Nisu me nikada privlacili puno stariji momci..5 godina mi je ono max..sa mladjima od sebe takodje ne bi volela da budem.Secam se kad sam imala 13/14 godina bila zaljubila sam se u jednog decka eheh i kada sam saznala da je od mene mladji mesec dana,to me toliko odbilo da sam se i odljubila ubrzo ehehe. Trenutno sam u vezi sa deckom koji je stariji od mene godinu dana,odnosno samo 3 meseca..i super se slazemo,sto bi se reklo "na istom smo nivou" eheh.Svi moji bivsi momci bili su stariji od mene od 2/3/4 godine..Mada verujem kada bi naisao neko ko bi me oborio snogu,a da je stariji 8 godina,ne bi mi smetalo eheh.Ma ko ce ga zvati..ipak mislim da godine ne predstavljaju neki veliki problem kako se o tome i prica,ili barem ne za vezu....kada odlucis da se udas za nekoga ko je stariji 15 godina od tebe,to je vec druga prica..,ali avaj sta ces kad je ljubav slepa nista te ne pita.

Back